Herkese merhaba kızar, ben de 5 nisanda 2. aşılamamı yaptırdım gün sayıyorum... kendimi yalnız hissetmek istemediğim için aranıza katılayım dedim :)
merhaba anne adayları , siteyi 1 yıldır takip ediyorum artık ben de tedavi oluyorum yazayım dedim :)
33 yaşında 4 yılık evliyiz. ilk yılımızda dış gebelik geçirdim, geç farkettğimiz için , laparoskopi+ kürtaj oldum bir tüpüm alındı maalesef...
1 yıl korunun denilmişti, 2010 yılından itibaren denedik bebek olmadı...
ilaçlı rahim filmi (1 ansetezisiz +1 anestezili) tahliller vs ...mart 2013 de ilk aşılamam oldu ,sonuç olumsuz maalesef...
2. aşılamamı 6 nisanda oldum ...bugün aşılama sonrası 5. gün ...ilkinde çok stres yapmıştım beklemek çok zordu... şimdi daha rahatım, takmıyorum pek gün vs saymıyorum.. inşallah olumlu olur...
allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
ben ağrıdayım cnm sen neredesin?mrb arkadasim dogu gorevindeyim demissin de bende dogu gorevindeyim nerdesiniz acaba
ağrı ve hassasiyet yumurtalar çatladığı içindir canım.neden umutlu değilsin.zaten doktorlarımız %15 diyip duruyolar.bunu biliyoruz ama Allah büyük dua et...
canlarımmm selammm olsun herkeze şimdi ben ayın 9unda oldum aşılama şimdi doktor şans artsın die yarın tekrar aşılıycak eşimde problem war benım kasık ve karın ağrım cok war yanı büyük abdeste cıkamıorum kabızlık yapıomuş dıolar doğrumudur sizlerdede aynı problem oldumuu ?
ya acildekiler pek uyuz. test için gidince sanki dövecekler. sinir oluyorum. hastane roman mahallesinin göbeğinde. tek başıma gidemem. eşim gelince bakıcam artık. aslında çok merak ediyorum ama bir yandan da korkuyorum çok....
ben de dün yaptırdım. bugün epey kasık ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti avr. ilk aşılamada göğsümde ağrı olmamıştı böyle. inşallah tutar bu kezbu arada epey yatırmış seni doktorun ya. bana 10 dk yeter dedi. zorla 45 dk bekledim. hem de neredeyse oturur vaziyetteydim. ben hiç umutlu değilim kızlar
Hayırlı olsun aşılamalarınız, inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız. Bahar ayında tabiat uyanıyor, çoğalıyor ya inanıyorum ki bu ay biz de çoğalıcaz kızlar...
canlarımmm selammm olsun herkeze şimdi ben ayın 9unda oldum aşılama şimdi doktor şans artsın die yarın tekrar aşılıycak eşimde problem war benım kasık ve karın ağrım cok war yanı büyük abdeste cıkamıorum kabızlık yapıomuş dıolar doğrumudur sizlerdede aynı problem oldumuu ?
şşşşttt umutsuzluk yok !!! kalbimizi karartmak yok er geç olacak ama bizi oyalıyo sıpalar :) gelsin bi onlarda totolarına totolarına vurcaz :))valla en az 1 saat yat dedi çataldada ayaklarım yukarda popom kalkık sırtım biraz aşagıdaydı öle ayarladı doktorum saolsun hem bu borucuk varya onu da 5 dk kendi tuttu rahım ıcınde 5 dakıkada asistanına söledi hemen cıkmasınlar dısarı rahım ıcınde beklesinler biraz dedi saolsun valla doktorum cok iyi ayrıca canım seninle aynıyız aynı gün test yapalım :)
senin dr iyimiş yaa nerede yaptırdın. ben 10 gün sonra yaparım bi tane test herhalde
_adenozin_ naptın testi yaptırdın mı, merakla bekliyorum habersiz bırakma bizi, bu arada altın86 ve Iwanttobaby umarım sizinde güzel, hayırlı haberlerinizi alırız burdan. Dualarım sizinle
jasminumm ve diğer aşılama yaptıran ve bebek isteyen tüm arkadaşlarında umarım aşılamaları tutar ve burdan teker teker bebiş haberlerini alırız. Benim sanırım diğer aya kalıcak aşılama işi, histeroskopi olmuştum doktor 1 ay cylo kullanıcaksın adetin 2. günü geliceksin aşılama tedavisine başlıcaz demişti ama dün gittim 1 kutu daha kullan ilacın 15. günü gel kontrol edelim dedi, tekrar niye kullanıcam bir sorun mu var dedim ama cevap alamadım döndü arkasını gitti, zaten toplasan 10 saniye ancak baktı ultrasonla, bende bu kadar ilgisizliğin üzerine ilacı kullanmıcam,yarın için eski doktorumdan randevu aldım ona gidicem en azından eski doktorum daha ilgili ve hiçbir sorumu cevapsız bırakmıyor.
benim de kasık ağrım var. hapşırırken bile kötü oluyorum((
kızlar meraba bende aşılama düşünüyorum acaba izin yıkama sonrası ne kadar sperm vardı bilgilendirirmisiniz beni...
konya medicana hastanesi özlem hanım cidden cok iyi 1 yıldır ona gidiyorum eşimin sperm haraketi az senin niye aşılama yapıldı bende yaparım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?