Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba kızar, ben de 5 nisanda 2. aşılamamı yaptırdım gün sayıyorum... kendimi yalnız hissetmek istemediğim için aranıza katılayım dedim :)

yalnız değiliz burada... herkes benzer şeyleri yaşadığı için biz anlarız birbirimizn halinden... ben de 6 nisanda 2. aşılamamı yaptırdım , hayırlı haberler alırız inşallah

aşılaman hayırlı olsun sevilaycıım, umuyorum bu kez bebeğin sımsıkı tutunur sana. Ben de 33 yaşında 8 yıllık evliyim ve 3 yıldır çocuk istiyoruz ama ama olmuyor, doktorlar olmaması için bir sorun yok diyorlar ama eşimin sperm sayısı biraz düşük sanırım ondan olmuyor kendiliğinden. Ben de 5 nisanda 2. aşılamamı yaptım,gün sayıyorum. 4 tane yumurtam oluştu, bakalım hayırlısını istiyorum.

İlk aşılamamda ben de senin gibi çok stresliydim ve çok olumlu düşünüyordum, bu kez unutmaya çalışıyorum beceremesem de :) ama bak 1 haftası geçti bile. Dr beni yarın çağırdı e2 ve progesteron testi yapacakmışım, sonuçları neyi ifade edecek bilmiyorum ama bakalım yarın görücem.

İnşallah allah benim gibi bekleyen herkese istediğini nasip eder.

canlarımmm selammm olsun herkeze şimdi ben ayın 9unda oldum aşılama şimdi doktor şans artsın die yarın tekrar aşılıycak eşimde problem war benım kasık ve karın ağrım cok war yanı büyük abdeste cıkamıorum kabızlık yapıomuş dıolar doğrumudur sizlerdede aynı problem oldumuu ?

mrb arkadasim dogu gorevindeyim demissin de bende dogu gorevindeyim nerdesiniz acaba
ben ağrıdayım cnm sen neredesin?
ağrı ve hassasiyet yumurtalar çatladığı içindir canım.neden umutlu değilsin.zaten doktorlarımız %15 diyip duruyolar.bunu biliyoruz ama Allah büyük dua et...

çok umutlanmak istemiyorum cnm yaaa. ilk aşılamada inat ettim test yapmadım 14. günü. 17. gün adet oldum. 3 gün boyunca kesin hamileyim dedim. hayal kırıklığı oldu. umutlanmak istemiyorum. sonra daha kötü oluyor

benim de kasık ağrım var. hapşırırken bile kötü oluyorum ((

canım ya o zmn yarın sabah yaptr hastanede öglene cıkar netten bakarsın mutlaka haberdar et bizi inşallah vardır bnm zamanım gecmiyo daha 1 gün oldu :)

şşşşttt umutsuzluk yok !!! kalbimizi karartmak yok er geç olacak ama bizi oyalıyo sıpalar :) gelsin bi onlarda totolarına totolarına vurcaz :)) valla en az 1 saat yat dedi çataldada ayaklarım yukarda popom kalkık sırtım biraz aşagıdaydı öle ayarladı doktorum saolsun hem bu borucuk varya onu da 5 dk kendi tuttu rahım ıcınde 5 dakıkada asistanına söledi hemen cıkmasınlar dısarı rahım ıcınde beklesinler biraz dedi saolsun valla doktorum cok iyi ayrıca canım seninle aynıyız aynı gün test yapalım :)

Hayırlı olsun aşılamalarınız, inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız. Bahar ayında tabiat uyanıyor, çoğalıyor ya inanıyorum ki bu ay biz de çoğalıcaz kızlar...

ayyy ne güzel söledin öle canım hadi inşallaaah :)

bende de dünden beri gazsancısı vardı canım kabızda olmustum sanırm kendimi zrlamakta istemedim ama aksam yapabildim ccok sükr

senin dr iyimiş yaa nerede yaptırdın. ben 10 gün sonra yaparım bi tane test herhalde

senin dr iyimiş yaa nerede yaptırdın. ben 10 gün sonra yaparım bi tane test herhalde

konya medicana hastanesi özlem hanım cidden cok iyi 1 yıldır ona gidiyorum eşimin sperm haraketi az senin niye aşılama yapıldı bende yaparım test

Kızlar eşinizin yıkama sonrası sperm sayısı kaçtı onları yazabilirmisiniz merak içindeyim biizim ki cokmu kötü ileri haraketli %20 yavaş haraketli %60 bunada sükür

benımde 3 yumurtam olustu hepsi 18 -17 mm

_adenozin_ naptın testi yaptırdın mı, merakla bekliyorum habersiz bırakma bizi, bu arada altın86 ve Iwanttobaby umarım sizinde güzel, hayırlı haberlerinizi alırız burdan. Dualarım sizinle

jasminumm ve diğer aşılama yaptıran ve bebek isteyen tüm arkadaşlarında umarım aşılamaları tutar ve burdan teker teker bebiş haberlerini alırız. Benim sanırım diğer aya kalıcak aşılama işi, histeroskopi olmuştum doktor 1 ay cylo kullanıcaksın adetin 2. günü geliceksin aşılama tedavisine başlıcaz demişti ama dün gittim 1 kutu daha kullan ilacın 15. günü gel kontrol edelim dedi, tekrar niye kullanıcam bir sorun mu var dedim ama cevap alamadım döndü arkasını gitti, zaten toplasan 10 saniye ancak baktı ultrasonla, bende bu kadar ilgisizliğin üzerine ilacı kullanmıcam,yarın için eski doktorumdan randevu aldım ona gidicem en azından eski doktorum daha ilgili ve hiçbir sorumu cevapsız bırakmıyor.

cnm allah hepimize nasip eylesin ...(amin) öncelikle cnm doktorunu değiştirmen senın acından iyi olur bu sorunu bile cevaplamıosa doktor umursamıo demektır 2.gunu gittiysen 3.gunu başka doktora gitki eğer bi problemın yoksa hemen aşılama tedavisine başlayabılırler içini ferah tut stres yapma cnmm haberlerını bekliyoruss

kızlar meraba bende aşılama düşünüyorum acaba izin yıkama sonrası ne kadar sperm vardı bilgilendirirmisiniz beni...

kızlar meraba bende aşılama düşünüyorum acaba izin yıkama sonrası ne kadar sperm vardı bilgilendirirmisiniz beni...

yıkama sonrası 4 milyon sperm (2 milyon hareketli) ile aşılama yaptım 5 nisanda. doktorum kendiliğinden hamile kalabilmen için düşük ama aşılama için iyi bir rakam dedi bana.

kızlar bu sabah ıtıbarıyle çatlatma iğnemi oldm yarın Allannasip ederse inş sabah 9 da aşılama işlemıne başlıyoruz dua edın nolur aşılamadan gelince yazarım

konya medicana hastanesi özlem hanım cidden cok iyi 1 yıldır ona gidiyorum eşimin sperm haraketi az senin niye aşılama yapıldı bende yaparım test

konya bana çoook uzak. ama bu tutmazsa bi kere de iyi bir yerde yaptıracağım. burada çok ilkel şartlarda tedavi olmaya çalışıyorum. yine de allahtan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…