yıkama sonrası 4 milyon sperm (2 milyon hareketli) ile aşılama yaptım 5 nisanda. doktorum kendiliğinden hamile kalabilmen için düşük ama aşılama için iyi bir rakam dedi bana.
ben ağrıdayım cnm sen neredesin?
saol cnm bende karstayımm yakınmışız aslında ağrıda mı yaptırdın aşılamanı..
kızlarrr bişey sorucam bu aşılama için adet olduğundamı gidiyosun dr bana ayrıntılı anlatırmısınız bu işlemi???
normalde ne kadardı peki cnm 4 milyon kaldı.. 4milyon milde dimi bu arada...
kızlarrr bişey sorucam bu aşılama için adet olduğundamı gidiyosun dr bana ayrıntılı anlatırmısınız bu işlemi???
_adenozin_ naptın testi yaptırdın mı, merakla bekliyorum habersiz bırakma bizi, bu arada altın86 ve Iwanttobaby umarım sizinde güzel, hayırlı haberlerinizi alırız burdan. Dualarım sizinle
kızlar meraba bende aşılama düşünüyorum acaba izin yıkama sonrası ne kadar sperm vardı bilgilendirirmisiniz beni...
konya bana çoook uzak. ama bu tutmazsa bi kere de iyi bir yerde yaptıracağım. burada çok ilkel şartlarda tedavi olmaya çalışıyorum. yine de allahtan ümit kesilmez
kızlar yaa, bugün tvde izledim kadının birine kadavradan rahim nakli yapılmış ve tüp bebekle hamileliği gerçekleşmiş, ne güzel gelişmler bunlar, kimlere umut olacak kimbilir... Bizde de yağ var, un var, şeker var ama bir türlü helva yapamıyoz((((
yarın aşılamam var.dün yani perşembe gece 1 de ovitreli vuruldum:) yarında öğlen birde aşılamam var.ne bilim ya bi tuhafım olur mu acaba bu sefer diyorum tam ümitlenecekken vazgeçiyorum.inşallah iyi sonuç alırız kızlar dualarınızı eksik etmeyinn
Slm kızlar. Kusura bakamayın biraz ihmal ettim(. Tek tek cevap yazamıyorum hafta sonuda misafirim var ama soranlar olmuş sağolsunlar. Test yaptırdım. Hamileyim kızlar :))))
Sizler için de dua edicem . Ümidinizi kaybetmeyin, benim de ümidim yoktu. Hatta eşime biliyorum tutmadı içime öyle doğuyor diyordum . Ama bakın daha ilk aşılamam da tuttu. Darısı hepinizin başına inş
Asilama oncesi super haber.:)kan testi mi yaptirdin?kac cikti??misafirim var diye kendini yormaa ,bana da dua et ...
Slm kızlar. Kusura bakamayın biraz ihmal ettim(. Tek tek cevap yazamıyorum hafta sonuda misafirim var ama soranlar olmuş sağolsunlar. Test yaptırdım. Hamileyim kızlar :))))
Sizler için de dua edicem . Ümidinizi kaybetmeyin, benim de ümidim yoktu. Hatta eşime biliyorum tutmadı içime öyle doğuyor diyordum . Ama bakın daha ilk aşılamam da tuttu. Darısı hepinizin başına inş
hayırlı olsunnn allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eylesin sıra bizlerde iyi motive olduk :)) hakkımızda hayırlısı
yarın aşılamam var.dün yani perşembe gece 1 de ovitreli vuruldum:) yarında öğlen birde aşılamam var.ne bilim ya bi tuhafım olur mu acaba bu sefer diyorum tam ümitlenecekken vazgeçiyorum.inşallah iyi sonuç alırız kızlar dualarınızı eksik etmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?