Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yıkama sonrası 4 milyon sperm (2 milyon hareketli) ile aşılama yaptım 5 nisanda. doktorum kendiliğinden hamile kalabilmen için düşük ama aşılama için iyi bir rakam dedi bana.

normalde ne kadardı peki cnm 4 milyon kaldı.. 4milyon milde dimi bu arada...

kızlarrr bişey sorucam bu aşılama için adet olduğundamı gidiyosun dr bana ayrıntılı anlatırmısınız bu işlemi???

kızlarrr bişey sorucam bu aşılama için adet olduğundamı gidiyosun dr bana ayrıntılı anlatırmısınız bu işlemi???

Canım bana histeroskopiyi yapan doktor adetin 2. günü gel aşılama tedavine başlayalım dedi ama yarın gideceğim doktorun hemşiresi adetin 2 ile 5. günü arası başlanabiliyor dedi. Yarın adetimin 4. günü, eğer histeroskopi sonrası bir anormallik yok ise yarın tedaviye başlıcam eğer var ise yine diğer aya kalıcak

normalde ne kadardı peki cnm 4 milyon kaldı.. 4milyon milde dimi bu arada...

normalde 15 milyondu yıkama sonrası hareketli olanları kalıyor, ileri hareketli olan da 2 milyondu. sperm sayısı değişiklik gösteriyor, günü gününe uymuyor.yaptığımız testlerin birinde 46 milyon çıkmıştı ama bu aşılamayı yaparken nedense azdı. 3 gün cinsel perhizden sonra 4. günü verilmesi gerekiyor

adetinin 2. ya da 3. günü doktora gidiyorsun, doktorun yumurtalarının gelişmesi için sana iğne ya da ilaç veriyor, sana önerdiği şekilde o iğneleri yaptırıyorsun bu arada dr da ara ara yumurtalarının büyüyüp büyümediğini kontrol ediyor.yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiğinde(18-21 cm) çatlatma iğnesi yapıyorsun. Çatlama iğnesinden en geç 36 saat sonra da aşılamanın yapılması gerekiyor. Aşılama yapılacağı gün eşinin spermleri yıkanıyor, en geç bir saat içinde kalan spermler rahim tüplerine doğru enjekte ediliyor. Bu işlemden sonra yerinden hiç kalkmadan en az yarım saat yatıyorsun. Artık bundan sonra şansına kalmış, o spermler yumurtalarını bulup da döllerse ve döllenen yumurtan da rahmine yerleşip kese oluşturursa 9 ay sonra bebişini kucağına alıyorsun :)

kızlar yaa, bugün tvde izledim kadının birine kadavradan rahim nakli yapılmış ve tüp bebekle hamileliği gerçekleşmiş, ne güzel gelişmler bunlar, kimlere umut olacak kimbilir... Bizde de yağ var, un var, şeker var ama bir türlü helva yapamıyoz ((((

yarın aşılamam var.dün yani perşembe gece 1 de ovitreli vuruldum:) yarında öğlen birde aşılamam var.ne bilim ya bi tuhafım olur mu acaba bu sefer diyorum tam ümitlenecekken vazgeçiyorum.inşallah iyi sonuç alırız kızlar dualarınızı eksik etmeyinn

_adenozin_ naptın testi yaptırdın mı, merakla bekliyorum habersiz bırakma bizi, bu arada altın86 ve Iwanttobaby umarım sizinde güzel, hayırlı haberlerinizi alırız burdan. Dualarım sizinle

canımmmm yaaa Allah razı olsunnnnnn ınsallh Rabbim herkese nasip etsin

kızlar meraba bende aşılama düşünüyorum acaba izin yıkama sonrası ne kadar sperm vardı bilgilendirirmisiniz beni...

canım % olarak ileri haraketli %10du yıkamadan sonra % 20 oldu bizim % 30 yavas haraketliydi % 60 oldu :) umarım anlamıssındır bunlar cok karısık ben anlamıyorum bi türlü :)

konya bana çoook uzak. ama bu tutmazsa bi kere de iyi bir yerde yaptıracağım. burada çok ilkel şartlarda tedavi olmaya çalışıyorum. yine de allahtan ümit kesilmez

nerdesın kı senn Tabiki umudunu kaybetme

canım ben gecen ayda sadece klomen ve catlatma iggnesi kullanmıstım bu ay doktoruma gitmedim aradım ne yapıyım regl oldum diye adetinin 5. güünü klomene başla bitsin 2 gün gecsin gel dedi gittim işte yumoşlarım büyümüş 11 de catlatma igneni vurul dedi pazartesi aksam carsamba günü 11 dede asılamamı yaptı 2 saat yattım catalda öyle :) umarım aydınlatmısımdır ama benım atladıgım sormak istedigin bişey varsa sor bacım

bende izledim haberlerde yüzümde bi tebessüm olusmadı degil haklısın helvayı beceremedik

canım benım rahat ol inşallah olucak dua et bol bol işlem sırasında gerci ben tutuldum sadece ayetel kürsi okuyabildim

cnm adetliyken gidiyosun benım 3.gunu iğneye başlandı ara sıra çaırıp yumurtaların gelişip gelişmediğini kontrol edip çatlatma iğnesi yapıo yanı bu işlemler 10 12 gun arasında değişio ama dediğim gibi yumurtalara bağlı cnm

merhaba bende geçen ay hsg çektirmiştim adetin 2. günü gel dedi, bugün adetimin 2. günüydü gittim doktora, iğne ve vitaminler verdi,çarşama günü kontrol için gidecem hayırlısı olur inşallah, bende doğudayım

Slm kızlar. Kusura bakamayın biraz ihmal ettim (. Tek tek cevap yazamıyorum hafta sonuda misafirim var ama soranlar olmuş sağolsunlar. Test yaptırdım. Hamileyim kızlar :))))
Sizler için de dua edicem . Ümidinizi kaybetmeyin, benim de ümidim yoktu. Hatta eşime biliyorum tutmadı içime öyle doğuyor diyordum . Ama bakın daha ilk aşılamam da tuttu. Darısı hepinizin başına inş

Asilama oncesi super haber.:)kan testi mi yaptirdin?kac cikti??misafirim var diye kendini yormaa ,bana da dua et ...

Asilama oncesi super haber.:)kan testi mi yaptirdin?kac cikti??misafirim var diye kendini yormaa ,bana da dua et ...

Evet canım kan testi yaptım. 111 çıktı . 6 yıldır evliyim dedem ilk defa evime geliyor elimde değil. 6 dan beri ayaktayım yemekler börekler yaptım ama çoook yoruldum. Şimdi duşa girip biraz rahatlarım.
Ben hepinize dualar ediyorum canım. İnanın günde en az 5-6 kez. İnş rabbim en kısa zamanda sizlere de verir canım

hayırlı olsunnn allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eylesin sıra bizlerde iyi motive olduk :)) hakkımızda hayırlısı

tebrik ederim hayırlı olsun canım darsı isteyen tüm arkadaşalra.
arkadaşlar ben mart ayında aşılma yaptırdım tutumadı. önümüzdeki perşembe çikolata dkisti ameliyatı olacağım ondan sonra tekrar aşılama yaptıracağım. ben hemen yapılsın istiyorum ama aşılamam mayısa sarkar heralde ameliyat sonrası biraz ilaç kullanam gerek sanırım tekrar kist oluşmaması için. bakalım hayırlsı ben kistim alındıktan sonra hamile kalacağıma inanıyorum inşallah rabiim hepimizn gönlüne göre verir

tebrik ederiiiiim. darısı bizlerin başına inşallah

cnm hayırlı uğurlu olsun aşılaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…