Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne çabuk yaptın kız nasıl topladın hemen bunca kişinin bilgisini

ben sadece progestan ve folik asit kullnıyorum.

ne çabuk yaptın kız nasıl topladın hemen bunca kişinin bilgisini

ben sadece progestan ve folik asit kullnıyorum.

ayy teşekkürlerr:) tüm sayfaları tek tek taradım :) bende progestan yerine crinone jel ve folik asit ama birde cleaxen.acaba doktoru arayıp sorsam mı diyorum ama bilemedim belirtin var mııı canım

gelsene;29877026]nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04
matildaa----------5.04-------------------20.04
sevilay48100------6.04-------------------21.04
fato45------------07.04------------------21.04
mavisebildik-------08.04------------------22.04
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04

Tsk ederriim :) simdilik iyiyim biraz belim agriyo. Biraz akintim oldu sende de oldumu? Sen nasilsin?

benimde iş yaparsam belim ağrıyo ayakta olduğumda.yarın belli olur.malum pzt iş başı :)jel kullandığım için vajinadan akıntı var mı anlayamıyorum.progestan akıntı yapıyo çünkü.sana na yazdı doktor aşılama sonrası

Sperm sayısı hakkında bilgim yok ama ben özelde 500 e yaptırdım. İlaçlar hariç. Bence de bekle canım daha erken belli olması için . Yerleşme lekelenmesi olabilir
aaa fiyati cok iyiynis cnm biz sadece embriyoskopa verdik 500..6000 7000 ini buluyo tup.yok cnm ya yerlesme kanamasi olsa kanda 0 cikmazdi.

Eline sağlık canım :)) umarım hepimizin karşısına birer birer hamile yazarsın...

aa biliyorum bana niye vermedi acaba.tüpte kullandım hatta evde de var.şimdi kafama göre içemem ya.sen kan testi yapmıştın di mi?4 haftalık yazıyor.

Bence kafana göre kullanma, bahsettiğin ilaç kandaki e2 değerinin artmasını sağlıyo, onun yükselmesi iyi bişey ama bi bekle bakalım çok yükselmesi de olumsuz olabilir. aşılamandan bir hafta sonra e2 ve progesteron testi yaptır istersen sonuçlarını doktoruna gösterip onun önerisiyle ilaç takviyesi yapabilirsin bence.

Canım iğnelerime 300, sperm yıkamaya 85, doktorum da 150 lira aldı. Benim 2. aşılamamdı bu, doktor bir daha rapor alamayacağım için iğnelerimi fazla yazdı, şu an elimde 15 adet iğnem kaldı, eğer tutmazsa 3. aşılama için kullanırsın dedi dr. Yani bu fiyatlar birazda senin yumurta gelişimine bağlı olarak değişiyor.

aminnn inşallah.sağol aydınlattın beni gerek olsa yazardı zaten.yok ya aramıcam olacaksa onu içmeden de olur zaten.ama beni bu testler için çağırmadı.bikaç kişi yazmıştı burda.doktorumuz çağırdı diye ama.neyse hayırlısı olsun.senin test gününe az kalmış.var mı belirtin?

açıkcası belirtiler için kendimi dinlemiyorum. geçen sefer neredeyse bütün belirtileri yaşamıştım ama negatif sonuçlandı, inanılmaz hayal kırıklığı yaşamıştım. Ben dinlemesem de yine de hissediyorum tabi, ilk hafta çok bişey hissetmedim şişkinlik dışında, 2 gündür de göğüslerim ağrıyor dokunuca, bir de ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Ama bunlar beni umutlandırmıyor :) ayın 19una kadar adet olmazsam test yaptırıcam. Geçen seferkinde test günüme kadar bile sürmedi, 12.gün adet olmuştum.

canımmmmmm cok sevindim yaaaaa hadi hayırlı olsun darısı basımıza bizimle belirtilerini paylaşsana sana cok ihtiyacımız olacak :) benımde ilk asılamam senin kaç yumurtan vardı canım ve sperm haraketli kaçtı ? bzmki yavas haraketli %60 ileri haraketli % 20 yıkamadan sonra benımde 3 yumurtam vardı 3 taneside 18 mm

Sagol canim asilandim geldim:) kasiklarimda acayip baski oldu hic akmadi desem yeridir.20_25dk dinlendim catalda.jel verdi.insallah olur :)yikandiktam sonra 22milyon ileri 75 yavas25 toplamda%100 hareket
hayırlı olsun canım yat dinlen tmm mı fazla kalkma maşallah senin sansın yüksek peki yumurtan kaç taneydi canm ?

süper ya

aaa fiyati cok iyiynis cnm biz sadece embriyoskopa verdik 500..6000 7000 ini buluyo tup.yok cnm ya yerlesme kanamasi olsa kanda 0 cikmazdi.
bizimki 920yı buldu

bizimde artık bi tablomuz war ellerine sağlık cnmm :)))

Herkese merhaba,
Bende yeni katıldım aranıza. Kendimi tanıtayım önce :) 33 yaşındayım, 4,5 yıllık evliyiz. 1,5 yıldır da çocuk istiyoruz. Ben de polikistik ovar çıkı. 4 Nisan'da ilk aşılamamı oldum. Bugün 11.günüm. Ara sıra sol kasığıma sancı giriyor. Kan testi için doktorum 28'i gibi yap dedi. Ama meraktan çatlıcam. Bir taraftan çok ümitliyim, bir taraftan da yok olmadı diyorum.
Benimle aynı tarihlerde aşılama yaptırıp sonuç alan var mı?
Umarım isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder Allah'ım evlat sahibi olmayı...

Öncelikle aramıza hoşgeldin, aşılaman hayırlı olsun canım. Ben de 5 nisanda yaptırdım ara ara sancılar oluyor, bel ağrısı, göğüs ağrısı vs..28'ine kadar beklemene gerek yok bence 18inde yaptır bence testini, ben de 19unu bekliyorum o zamana kadar adet olmazsam tabii :)

Kizlar merhaba. Asilamadan sonra ne kadar dinlendiniz? Ev islerine ne zaman dondunuz?

bende listenize katılabilir miyim ,,, ilk aşılamamı 13 Nisan'da oldum ama bende kanama ve ağrı yaptı oldukça,, hakkımızda hayırlısı,,
13 nisanda ne kadar çok kişi denk gelmişiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…