Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hoşbulduk :) Çok teşekkürler, umarım hayırlı haberler alırız. İnşallah pozitif sonuç alırsın sen de. :)
18inde kan tahlili yaptırayım değil mi? Yoksa idrarda da çıkar mı acaba? Bütün işlemleri iğneleri geçtim, en fenası bu beklemesiymiş. Açıp açıp burayı okuyorum sürekli :))

Bende ilk gun yattim hatta dun dr cogunlukla yattim. Bugun artik ayaktayim. Tutmazsa korkusu sardi icimi rahat edemiyorum

Çok iyi anlıyorum seni valla :) Aynı korku ilk günden itibaren bende de var. Takma kafana, unut diyenlere de anlatamıyorum. Ben yapamıyorum valla... Bir gün umutluyum, ertesi gün yok olmayacak diyorum.

Çok iyi anlıyorum seni valla :) Aynı korku ilk günden itibaren bende de var. Takma kafana, unut diyenlere de anlatamıyorum. Ben yapamıyorum valla... Bir gün umutluyum, ertesi gün yok olmayacak diyorum.

Ben calismiyorum evdeyim. İnsan yattikca daha cok dusunuyo okuyo arastiriyo. Onun icin bugun cikicam arkadasima gidicem :) ins hepimizinki tutar

Ben calismiyorum evdeyim. İnsan yattikca daha cok dusunuyo okuyo arastiriyo. Onun icin bugun cikicam arkadasima gidicem :) ins hepimizinki tutar

Ben çalışıyorum, işteyim şu an okudum hatmettim burayı resmen. İnsanın elinde değil işte.
İnşallah dediğin gibi hepimizin ki tutar da burdaki herkesten hamilelik haberi gelir hayırlısıyla :)

Aramiza hosgeldiiin :) bende 13 unde oldum asilamami. İnsallah tutar :)

evet ben 13 rakamını severim, bir de aniden cuma günü karar verdik aşılamaya hemen çatlatma iğnesini oldum, iki tane yumurtam vardı, inş. aniden geliversin bebişçiklerimiz,, tabii beklemek 2 hafta ama geçmeyecek gibi

Evett nasil gecicek bende bilmiyorum aslinda 12. Gunde kan testiyle ogrenen var ben de kendimi tutamicam gibi yaptirirm haftaya heralde :)

bende listenize katılabilir miyim ,,, ilk aşılamamı 13 Nisan'da oldum ama bende kanama ve ağrı yaptı oldukça,, hakkımızda hayırlısı,,
13 nisanda ne kadar çok kişi denk gelmişiz :))

Tabi canim aksam eklerimtelefondan zor oluyor,ya bende hic bise kalmadi gayet normalim :) neden kanaman oldu sordun mu?Allah hakkimizda hayirlisini versin

Tabi canim aksam eklerimtelefondan zor oluyor,ya bende hic bise kalmadi gayet normalim :) neden kanaman oldu sordun mu?Allah hakkimizda hayirlisini versin

sanırım aşılamadan önce bişey yerleştiriyorlar ya o yüzden o kadar canım yandı ki hsgyi aratmadı ama aşılama kısmı daha ağrısızdı hfsgde ilacı verdikleri kısım dayanılmazdı,, kanamaya normal dedi doktor inş. öyledir,,, hafif bi ağrı var hala kası -karın bölgesinde ama az hissediliyor ,,, teşekkür ederim hepimiz için hyırlımelekler gelsin :)

:18:galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördüm tuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda

Sağol canım. Darısı sizlerin başına. Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inş. Canım benim sağ ve solda birer tane yani toplama 2 yumurtam vardı. Ama boyut falan bilmiyorum. Sadece doktor yumurtaların çok güzel demişti :)) eşimin sperm sayısını da bilmiyorum canım. Bize böyle bir bilgilendirme hiç yapmadılar. O heyecenla sormak da aklımıza gelmedi. Ama eşimin son sperm testindeki değerler şöyleydi
hareketli % 50
azhareketli % 10
hareketsiz % 40
sperm sayısı da 1 cc de 24 milyon du canım

Canım çok geçmiş olsun. İnş biran önce geçer

canım ya ağrıların nasıl ? cok gecmiş olsun cok üzüldüm benımde bu sabah agrım oldu ama dayanılmıycak gibi degil iğneyi nerden vurmustun ?

amin canımmm dualarını eksik etme :) agrın oldu mu senin asılamadan sonra yada bi değişiklik gördün mü kendinde ? bu arada sizin sperm ler iyimiş bizim haraketli % 20 azharaketli % 60

amin canımmm dualarını eksik etme :) agrın oldu mu senin asılamadan sonra yada bi değişiklik gördün mü kendinde ? bu arada sizin sperm ler iyimiş bizim haraketli % 20 azharaketli % 60

İlk 2 gün çok ağrım ve gaz sancım oldu canım. Sonra azaldı. Değişiklik olarak ara ara kasıklarda batma göğüste hafif ağrı ve şişlik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…