Öncelikle aramıza hoşgeldin, aşılaman hayırlı olsun canım. Ben de 5 nisanda yaptırdım ara ara sancılar oluyor, bel ağrısı, göğüs ağrısı vs..28'ine kadar beklemene gerek yok bence 18inde yaptır bence testini, ben de 19unu bekliyorum o zamana kadar adet olmazsam tabii :)
Kizlar merhaba. Asilamadan sonra ne kadar dinlendiniz? Ev islerine ne zaman dondunuz?
Valla ben o gün nerdeyse tüm gün yatar poziyonda geçirdim. Ertesi gün de işe gitmedim yine çoğunlukla dinlendim ama dışarı filan da çıktım gezdim vs.
Bende ilk gun yattim hatta dun dr cogunlukla yattim. Bugun artik ayaktayim. Tutmazsa korkusu sardi icimi rahat edemiyorum
Çok iyi anlıyorum seni valla :) Aynı korku ilk günden itibaren bende de var. Takma kafana, unut diyenlere de anlatamıyorum. Ben yapamıyorum valla... Bir gün umutluyum, ertesi gün yok olmayacak diyorum.
bende listenize katılabilir miyim ,,, ilk aşılamamı 13 Nisan'da oldum ama bende kanama ve ağrı yaptı oldukça,, hakkımızda hayırlısı,,
13 nisanda ne kadar çok kişi denk gelmişiz :))
Ben calismiyorum evdeyim. İnsan yattikca daha cok dusunuyo okuyo arastiriyo. Onun icin bugun cikicam arkadasima gidicem :) ins hepimizinki tutar
Aramiza hosgeldiiin :) bende 13 unde oldum asilamami. İnsallah tutar :)
evet ben 13 rakamını severim, bir de aniden cuma günü karar verdik aşılamaya hemen çatlatma iğnesini oldum, iki tane yumurtam vardı, inş. aniden geliversin bebişçiklerimiz,, tabii beklemek 2 hafta ama geçmeyecek gibi
bende listenize katılabilir miyim ,,, ilk aşılamamı 13 Nisan'da oldum ama bende kanama ve ağrı yaptı oldukça,, hakkımızda hayırlısı,,
13 nisanda ne kadar çok kişi denk gelmişiz :))
Evett nasil gecicek bende bilmiyorumaslinda 12. Gunde kan testiyle ogrenen var ben de kendimi tutamicam gibi yaptirirm haftaya heralde :)
Tabi canim aksam eklerimtelefondan zor oluyor,ya bende hic bise kalmadi gayet normalim :) neden kanaman oldu sordun mu?Allah hakkimizda hayirlisini versin
Sağol canım. Darısı sizlerin başına. Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inş. Canım benim sağ ve solda birer tane yani toplama 2 yumurtam vardı. Ama boyut falan bilmiyorum. Sadece doktor yumurtaların çok güzel demişti :)) eşimin sperm sayısını da bilmiyorum canım. Bize böyle bir bilgilendirme hiç yapmadılar. O heyecenla sormak da aklımıza gelmedi. Ama eşimin son sperm testindeki değerler şöyleydicanımmmmmm cok sevindim yaaaaa hadi hayırlı olsun darısı basımıza bizimle belirtilerini paylaşsana sana cok ihtiyacımız olacak :) benımde ilk asılamam senin kaç yumurtan vardı canım ve sperm haraketli kaçtı ? bzmki yavas haraketli %60 ileri haraketli % 20yıkamadan sonra benımde 3 yumurtam vardı 3 taneside 18 mm
hayırlı olsun canım yat dinlen tmm mı fazla kalkma maşallah senin sansın yüksek peki yumurtan kaç taneydi canm ?
süper ya
bizimki 920yı buldu
:18:galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördüm tuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda
:18:galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördüm tuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda
Sağol canım. Darısı sizlerin başına. Allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inş. Canım benim sağ ve solda birer tane yani toplama 2 yumurtam vardı. Ama boyut falan bilmiyorum. Sadece doktor yumurtaların çok güzel demişti :)) eşimin sperm sayısını da bilmiyorum canım. Bize böyle bir bilgilendirme hiç yapmadılar. O heyecenla sormak da aklımıza gelmedi. Ama eşimin son sperm testindeki değerler şöyleydi
hareketli % 50
azhareketli % 10
hareketsiz % 40
sperm sayısı da 1 cc de 24 milyon du canım
amin canımmm dualarını eksik etme :) agrın oldu mu senin asılamadan sonra yada bi değişiklik gördün mü kendinde ? bu arada sizin sperm ler iyimiş bizim haraketli % 20 azharaketli % 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?