Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim cok gecmis olsun tup
De bendede olmustu.ama su toplamamisti yumurtalar asiri buyumustu,hic bise yiyemiyordum.4gun icinde gecti dinlen bulanti bas donmesi olursa ihmal etme.

Canim cok gecmis olsun tup
De bendede olmustu.ama su toplamamisti yumurtalar asiri buyumustu,hic bise yiyemiyordum.4gun icinde gecti dinlen bulanti bas donmesi olursa ihmal etme.

ben hiç ihtimal vermedim yaa 4 gündür ağrı vardı da aşılamadan sANDIM. bugün çok sancılandım ve tansiyon düşünce dr a gittim. karnım çok şişti zaten. anlamalıydım bi anormallik olduğunu. ama çok korkuyorum ilerler diye. şu an bulantı yok ama tansiyon düşünce oluyor.

canım ya ağrıların nasıl ? cok gecmiş olsun cok üzüldüm benımde bu sabah agrım oldu ama dayanılmıycak gibi degil iğneyi nerden vurmustun ?
ya benim şişkinlik ve buna bağlı gerginlik vardı. aşılama sonrası 4 gün dik yürüyemedim. aşağı doğru eğiliyordum ağrı olmasın diye. gece uyandımsancı ile. ve tansiyonum düştü ağrıdan. düşük falan yapıyorum sandım. günlerdir karnım hamile gibi şişti zaten. sancı şeklinde bi ağrıydı. dikkat edin kızlar. çok kötü bir şey bu
Canım çok geçmiş olsun. İnş biran önce geçer

sağol cnm

kızlar iki gecedir kucağımda bir kız bebek görüyorum benim bebeğimmiş. geçen gece kucağımda bir bebek var acıkmıştır dünden beri diyorum ama sütümün olup olmdığından haberim yok veriyorum göğsümü emiyo bebek aaaa hayret ediyorum sütüm gelmiş benim diyorum hatta inanmıyorum gerçketen süt var mı diye elime bir çay bardağı alıyorum bardağa göğsümden süt doluyor seviniyorum sütüm varmış die. sonra diğer göğsümü vereyim biraz diyorum o arada bebeek huysuzlanıo annnee tarzı bişey dio yine hayret ediyorum aa diyorum anne diyo sanki bu bebek erken konuşçak demekki diyorum kaşlarına değişik biraz birleşik kaş olur ya öle gözleri kapalı iken göz kapaklarına bakıyorum gözleri büyük olacak diyorum babası gibi.
dün gecede yine kucağımda bir bebek vard ı o da kızdı bişeyler daha vardı ama tam hatırlamıyorum.. inşallah bebişe işaraettir..son2 günüm perşembe amaliyat olacağım bazen diyorum ki hamile mi kaldım acaba diyorum aama olamaz dimi daha 3 nisanda regl oldumm öle işte kızlar ya

Bende sadece bel agrisi var acayipp.3.gunum :)

benimde sırt ağrım olmuştu. arkadaşalr kasık ve karın ağrılarının sebebi doktoruma sordum bernimde çok şiddetli olmuştu aşılmamın altıncı günü.aşılama esnasında kasıklara bir miktar sperm kaçıyormuş vücudda ona tepki veriyormuş normal dedi. ama benim aşılmam tutmamıştı şimid ameliyat olacağım ondan sonra bir daha deneyeceğim

merhaba hanımlar aşılama için iğne kullandım fakat yumurtalrım çok büyümüş 24,25 olmuş doktor tedavimi yarıda kesti bütün kullandığım iğneler boşa gitti yaaaaaböyle olan birisi varmı?yumurtalarınız ne kadarlıkken aşılama oldunuz?rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhh

ayyy canim cok gecmis olsun insallah gecet bian once. yorma kendini yatmaya calis mumkun oldugu kadar.
yatıyorum cnm. zaten kalkmam çok zor oluyor.dr da kesinlikle kalkma, hatta mümkünse evde yalnız kalma dedi. düşüp bayılabilirmişim. nitekim de öyle oldu 2 defa eşimin yanında yere yığıldım. ama eşim çalışıyor mecburen evde yalnızım ama mümkün olduğunca kalkmamaya çalışıyorum
cnm bence iyi olmuş bırakmaları. benim 18mm idi ama çatlatma iğnesi vurulunca küçük yumurtalar da su topladı kocaman oldu ve ohss sendromu ortaya çıktı. çok kötü bir şey.

cnm gebelik çizelgen var hamilesin sandım ben de. ben de sürekli bebek görüyorum rüyamda. ama bazen kız bazen erkek görüyorum. hatta bir keresinde senin gibi süt vermeye çalışıyorum sütüm gelmiyordu. ben de ayran yapıp içiriyordum çocuğa

Slm anne adayları, 2 gündür vaktim çok olmadığı için sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum. Ben doktorumu değiştirdim ve aşılama tedavime başladık. 3. iğnemi az önce vurundum ama hiç kasıklarımda ağrı sızı yok, acaba yumurtalarım büyümüyor mu? yarın doktor kontrol için çağırdı, umarım hiçbirimizin emeği boşa gitmez ve bizde burda hamilelik müjdemizi verir, hemen hamilelik takvimini ekleriz :) bu arada listeyi yapan arkadaşında ellerine sağlık, İnşallah isimlerin karşısına teker teker hamile diye yazılmaya başlanır ve bize de umut olur.

nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04
sevilay48100------6.04-------------------21.04
fato45------------07.04------------------21.04
mavisebildik-------08.04------------------22.04
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05

kızlar yaa ben çok kötü nezle oldum.halsizim,burnum akıyoo gözlerim yanıyoo ilaç da içemicem offf bu arada ben aşılama akşamı baya bi sahilde yürüdüm.napalım tutarsa tutar zaten Allah ın izniyle.ama akşam 5e kadar yattım.:)yumurtamı soranlar olmuş sanırım 3 taneydi.diğerleri daha küçüktü.

geçmiş olsun canım, ben de bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım, bütün gün öksürük ((

cnm cok geçmiş olsun dıkkat et kendıne benmde karnım çok şiş hamile gibi ama wc ye çıkmakta zorlanıyorum ondan dolayı zannedıorum gaz sancısı kasık ağrısı cok şiddetlı bunlara yoruyorum hep bişeyde büyüsün die uğraşırken yumurtalarımız aksilik olup farklı boyutlara gelebilio stres yapma dınlenmeye çalış cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…