Canim cok gecmis olsun tup:18:galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördüm tuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda
Canim cok gecmis olsun tup
De bendede olmustu.ama su toplamamisti yumurtalar asiri buyumustu,hic bise yiyemiyordum.4gun icinde gecti dinlen bulanti bas donmesi olursa ihmal etme.
İlk 2 gün çok ağrım ve gaz sancım oldu canım. Sonra azaldı. Değişiklik olarak ara ara kasıklarda batma göğüste hafif ağrı ve şişlik oldu.
ya benim şişkinlik ve buna bağlı gerginlik vardı. aşılama sonrası 4 gün dik yürüyemedim. aşağı doğru eğiliyordum ağrı olmasın diye. gece uyandımsancı ile. ve tansiyonum düştü ağrıdan. düşük falan yapıyorum sandım. günlerdir karnım hamile gibi şişti zaten. sancı şeklinde bi ağrıydı. dikkat edin kızlar. çok kötü bir şey bucanım ya ağrıların nasıl ? cok gecmiş olsun cok üzüldüm benımde bu sabah agrım oldu ama dayanılmıycak gibi degil iğneyi nerden vurmustun ?
Canım çok geçmiş olsun. İnş biran önce geçer
Bende sadece bel agrisi var acayipp.3.gunum :)
yatıyorum cnm. zaten kalkmam çok zor oluyor.dr da kesinlikle kalkma, hatta mümkünse evde yalnız kalma dedi. düşüp bayılabilirmişim. nitekim de öyle oldu 2 defa eşimin yanında yere yığıldım. ama eşim çalışıyor mecburen evde yalnızım ama mümkün olduğunca kalkmamaya çalışıyorumayyy canim cok gecmis olsun insallah gecet bian once. yorma kendini yatmaya calis mumkun oldugu kadar.
cnm bence iyi olmuş bırakmaları. benim 18mm idi ama çatlatma iğnesi vurulunca küçük yumurtalar da su topladı kocaman oldu ve ohss sendromu ortaya çıktı. çok kötü bir şey.merhaba hanımlar aşılama için iğne kullandım fakat yumurtalrım çok büyümüş 24,25 olmuş doktor tedavimi yarıda kesti bütün kullandığım iğneler boşa gitti yaaaaaböyle olan birisi varmı?yumurtalarınız ne kadarlıkken aşılama oldunuz?rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhh
kızlar iki gecedir kucağımda bir kız bebek görüyorum benim bebeğimmiş. geçen gece kucağımda bir bebek var acıkmıştır dünden beri diyorum ama sütümün olup olmdığından haberim yok veriyorum göğsümü emiyo bebek aaaa hayret ediyorum sütüm gelmiş benim diyorum hatta inanmıyorum gerçketen süt var mı diye elime bir çay bardağı alıyorum bardağa göğsümden süt doluyor seviniyorum sütüm varmış die. sonra diğer göğsümü vereyim biraz diyorum o arada bebeek huysuzlanıo annnee tarzı bişey dio yine hayret ediyorum aa diyorum anne diyo sanki bu bebek erken konuşçak demekki diyorum kaşlarına değişik biraz birleşik kaş olur ya öle gözleri kapalı iken göz kapaklarına bakıyorum gözleri büyük olacak diyorum babası gibi.
dün gecede yine kucağımda bir bebek vard ı o da kızdı bişeyler daha vardı ama tam hatırlamıyorum.. inşallah bebişe işaraettir..son2 günüm perşembe amaliyat olacağım bazen diyorum ki hamile mi kaldım acaba diyorum aama olamaz dimi daha 3 nisanda regl oldumm öle işte kızlar ya
kızlar yaa ben çok kötü nezle oldum.halsizim,burnum akıyoo gözlerim yanıyoo ilaç da içemicem offfbu arada ben aşılama akşamı baya bi sahilde yürüdüm.napalım tutarsa tutar zaten Allah ın izniyle.ama akşam 5e kadar yattım.:)yumurtamı soranlar olmuş sanırım 3 taneydi.diğerleri daha küçüktü.
:18:galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördüm tuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda
Slm kızlarr progestana başladınız mı ? ben dün başladım 5.günümde
Kızlar ben bugun kan tahlili yaptırdım negatif çıktı .13.gunumdu bugun.insallah sizlerin tutar hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?