Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar,, hasta olanlara geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum,,
aşılaması tutmayan arkadaşım geçmiş olsun,, çok büyük ümitlerle bekleyip olumsuz sonucu görünce moralimiz bozuluyo ama değiştiremeyeceğimiz gerçekleri kabullenmek zorunda kalıyoruz ,,, tek yapmamız gereken o gün moralimiz bozulsa da yarın mücadelemize kaldığımız yerden devam etmek çünkü annelik özlemimiz sona ermeli ,,,,inancım bebeklerimiz gelecekleri zamanı biliyorlar yönünde ,,,

eğer sorun idrar da ise dikkatli ol. ohss bazen tuvalet sorunları yaratıyormuş. ohss olan biri içtiği suyu ve wc de boşalttığı idrarı ölçmesi gerekiyormuş. belirgin farklar olmamalıymış. ama seninki kabızlıktan dolayı ise bununla ilgisi yok.

Kızlar ben bugun kan tahlili yaptırdım negatif çıktı .13.gunumdu bugun.insallah sizlerin tutar hayirlisiyla.

canım malesef zaten tutma olasılığı düşük bunu biliyoruz ama içimizden keşke olsa demeden de duramıyoruz.hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı diliyorum.kendine iyi bak.

gece ateşlendim artık dayanamayıp parol içtim.
sabah tekrar yükseldi üşüme geliyor.
hemşireyi aradım bogaz enf.ise parol yetmeyebilir dedi.
her yerim ağrıyo işe de gidemedim.
hemen geçirmem lazım.
bal - zencefil ve ıhlamur hazırladım.
yanlız sizler ben de şişme var ağrım var dedikçe kötü oluyorum.
kasıklarım çok çok rahat.
sanki hiç bişe olmamış gibi.
korkuyorum ya olmadı mı acaba.
tutanlarda ilk günlerde belirgin bi özellik var mı acabaa?

Canım doktora git bence durumuu da anlat. En iyisini dr bilir. Çok geçmiş olsun . Bu arada herkeste belirtiler değişiyor. Burdakileri okuyup umutsuzluğa kapılma

yok cnm sadece kabzlık oda yawaş yawaş azalıo ama yınede tuzu kestım bende

cnm umutsuzluğa kapılma hemen herkezın yapısı farklı cok okuduk hiç belirti olmayıpta hamıle kalanı sen iyileşmene bak şimdi yat dınlen düşünme bunları cnm

listeye beni de ekler misiniz? aşılama tarihim 12 nisan. gerçi umutsuzum ama olsun..

Kızlar ben bugun kan tahlili yaptırdım negatif çıktı .13.gunumdu bugun.insallah sizlerin tutar hayirlisiyla.

Geçmiş olsun Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah bir dahaki sefere... Benim aşılama günüm de seninkinden bir gün sonra. Ama hiç bişey yaptırmadım ben daha. cuma günü yaptırıcam büyük ihtimalle ama çok korkuyorum.
Sen de ne gibi değişiklikler vardı? Üzülmezsen sorabilir miyim?

maalesef cnm ben de acaba belirti mi diye sevindiğim ağrılar ohss sendromu çıktı. çok ağrım var. gebe kalsam bile belirtileri yaşadım mı yaşamadım mi bilemeyeceğim. inşallah gebe kalırım da bunca sıkıntıyı boşuna çekmemiş olurum.
yok cnm sadece kabzlık oda yawaş yawaş azalıo ama yınede tuzu kestım bende

ben yemeklere tuz koyuyorum ama onun dışında ekstra tuz kullanmıyorum.

Ohss sendromunu ilk defa duyuyorum, Allah acil şifalar versin ve tez zamanda hem sağlığınıza hem de bebeğinize kavuştursun

canım 2,3 gune gecer diğer yumurtaların kuçuldukçe rahatlayacaksın.ayrıca sıvı birikti mi bu önemlii bazen karından sıvı çekiyorlar.belirti suan başlamazki zaten 2.haftamızda olur gibi geliyo.adete yakın günlerde.ama sizde ağrılar oldukça ben de neden yok diyorum :)yoksa benimki mi normall :))

nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04 maleseff
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04
sevilay48100------6.04-------------------21.04
fato45------------07.04------------------21.04
mavisebildik-------08.04------------------22.04
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05

dr su toplamış yumurtalıklar dedi. ama aşırı değil demek ki. hastaneye yatırırlardı yoksa allah korusun. ama yataktan çıkmamı yasakladı. kesinlikle istirahat et, iş yapma, tuzlu yeme dedi. tuz sıvıyı artırırmış ( karnım şişti. bakalım ne zaman geçecek. şu an hareket etmekte çok zorlanıyorum. tuvalet dışında kalkamıyorum yerimden.
Ohss sendromunu ilk defa duyuyorum, Allah acil şifalar versin ve tez zamanda hem sağlığınıza hem de bebeğinize kavuştursun

amiiiiiin cnm inşallah.

Benimde bu hafta aşılamam yapılacak. Bugün son iğneyi oldum, yarın kontrole gidicem. Doktor ağrıların olur biraz demişti ama dün ve bugün daha az ağrı var acaba kendiliğinden çatlarmı erkennden yumurtalar diye endişeleniyorum. Cuma aşılama olabilir demişti. Birde yumurta akı kıvamında akıntılar var dün ve bugün bu yumurtanın çatladığı anlamına gelmez umarım, bilgisi olan varmı?

İsteyen herkeze hayırlısıyla bebek nasip olsun İNŞALLAH..

benim aşılama günü çok akıntım olmuştu.dr a sordum yumurtam çatladı mı acaba dedim, o yumurta çatladığı için değil,hormonlardan dolayı olur dedi.

benim aşılama günü çok akıntım olmuştu.dr a sordum yumurtam çatladı mı acaba dedim, o yumurta çatladığı için değil,hormonlardan dolayı olur dedi.

Teşekkür ederim, inan endişe ettim erken çatlarsa diye.. Bu ilk aşılamam olucak, heyecanla cuma gününü bekliyorum

Sanada çok geçmiş olsun, İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer.

Son düzenleme:

yok canım hamile değilim geçen ay aşılama yaptırmıştım onun için tutar die ama malesef ttumadı kaldıramadım sonrada.

geçmiiş olsun ayrıca canım kötü olmuş ya bayılma acil şifalar diyorum kenşdne çok dikkat eet

Teşekkür ederim, inan endişe ettim erken çatlarsa diye.. Bu ilk aşılamam olucak, heyecanla cuma gününü bekliyorum

Sanada çok geçmiş olsun, İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer.
ben de senin gibi düşünmüştüm haklı olarak ama dr öyle olmadığını söyledi. sağol cnm inşallah bu ay hepimiz olumlu sonuç alırız

sağol cnm sen de kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…