Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşalr sitede gezerken bazı sayfalrın altında abuk sabuk reklamlar var bir gecelik heyecan aldatmak suç değil hemen kaydol falan diye ne ayıp birşey ya kim alıyo bu reklamları site yönetimi yapan arkadaş kimse ulaşamadım e bu site öyle bir sitemi de sapıkça bir reklam almış biraz edep ya huu.

acil şifalar olsun...

11.günümdü bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg 0.8 çıktı ((((( çok canım sıkıldı kızlar, 1 ya da 2 çıksa bile umut besleyecektim ((( acaip isyan edesim var walla, çok yorucuymuş bu süreç yaa psikolojim bozuldu.............

((( benım de cok canım sıkıldı sımdı üzülme canımmmm

Üzülme hala umut var belkide adet gecikmesinden sonra hızlı yükselecektir değer.

canım belki erken hemen üzülme 11.gün çıkar mı ki?doktor bana 15.gün dedi.gerçi ben de 10 gün eğer hasta olmazsam yaptırırım gibi geliyo.Allah büyük hasta 15.gün bir daha yaptır.peki belirtin var mıydı?

((( benım de cok canım sıkıldı sımdı üzülme canımmmm

aslında bir taraftan da böyle olumsuzlukları size yazmak istemiyorum, umutsuzluk üretmek istemiyorum size de.... inş sizlerden olumlu haberler duyarız.

Üzülme hala umut var belkide adet gecikmesinden sonra hızlı yükselecektir değer.

haklı olabilirsin canım bekleyeceğim zaten. ne bileyim işte heyecan yaptım hemen test yaptırdım, 4 tane olgun yumurtam oluşmuştu, ikiz olmasından bile umutluydum hatta ikiz olacak diye hayal kuruyodum, ikiz gebeliklerde bhcg çok yüksek oluyormuş ya o yüzden hemen test yaptım :) adet tarihim 24 nisan ama ben cumartesiye kadar hastalanmazsam bi daha test yaparım.

canım ne bileyim kimisinde çıkıyor belki bende de çıkar dedim. kasıklarımda batmalar var göğsümde şişkinlik ve ara ara adet sancıları gibi hafif sancılarım oluyor. Hatta bu akşam o sancılarım biraz arttı, her an adet olabilirim gibi hissediyorum. Bir de hiç umudum kalmadı zaten sanırım ben bu işten vazgeçicem, gelmiyo bebişim işte ((( allah anne olmamı istemiyo demek ki (((((

Bak kizicam simdi sana,ya ben 3kere hamile kaldim,3kere hemde ksasure araliklarla olmadi.tup bebek yatirdim 2 tane pgt teste saglikli embryo yerlestirildi ikiz olacak belki dedim bekledim.ne ikiz ne tek degerim 0 kusur cikti . Bunlari yasamayan bilemez ki beterin beteri var buda bir gercek .o yuzden dua et.uzulme

Yok canim ilk gun cok üzüldüm ama gecti isyan edecek degilm. Beni benden daha cok düşünen ve hakkımda ne iyi ne kötü ne hayirli ne hayirsiz bunu cok iyi bilen bir Rabbim var.elbette bize yardım edecektir.

Son düzenleme:

Yok canim ilk gun cok üzüldüm ama gecti isyan edecek degilm. Beni benden daha cok düşünen ve hakkımda ne iyi ne kötü ne hayirli ne hayirsiz bunu cok iyi bilen bir Rabbim var.elbette bize yardım edecektir.

Haklısın tatlım, kendimizi Allah'ın şanslı kulları saymamız gerek... Bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun Güzel Allah'ım...

kızlarr bisi soracam ya iğnelere ne kadar ödediniz, sgk karşılamıyormu

çookk sevindim canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bende ilk aşılamayı yaptırcam bizlere de umut oldun, Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…