dr su toplamış yumurtalıklar dedi. ama aşırı değil demek ki. hastaneye yatırırlardı yoksa allah korusun. ama yataktan çıkmamı yasakladı. kesinlikle istirahat et, iş yapma, tuzlu yeme dedi. tuz sıvıyı artırırmış( karnım şişti. bakalım ne zaman geçecek. şu an hareket etmekte çok zorlanıyorum. tuvalet dışında kalkamıyorum yerimden.
amiiiiiin cnm inşallah.
11.günümdü bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg 0.8 çıktı((((( çok canım sıkıldı kızlar, 1 ya da 2 çıksa bile umut besleyecektim ((( acaip isyan edesim var walla, çok yorucuymuş bu süreç yaa psikolojim bozuldu.............
11.günümdü bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg 0.8 çıktı((((( çok canım sıkıldı kızlar, 1 ya da 2 çıksa bile umut besleyecektim ((( acaip isyan edesim var walla, çok yorucuymuş bu süreç yaa psikolojim bozuldu.............
ben günde 2 kere içiyorum canım 5.gününde başla demişti doktorumSelaam. Ben 2.gunumde basladim. Gunde 3 tane olmak uzere.
Kızlar ben bugun kan tahlili yaptırdım negatif çıktı .13.gunumdu bugun.insallah sizlerin tutar hayirlisiyla.
((( benım de cok canım sıkıldı sımdı üzülme canımmmm
Üzülme hala umut var belkide adet gecikmesinden sonra hızlı yükselecektir değer.
canım belki erken hemen üzülme 11.gün çıkar mı ki?doktor bana 15.gün dedi.gerçi ben de 10 gün eğer hasta olmazsam yaptırırım gibi geliyo.Allah büyük hasta 15.gün bir daha yaptır.peki belirtin var mıydı?
canım ya bıde bizi düşünmeeeaslında bir taraftan da böyle olumsuzlukları size yazmak istemiyorum, umutsuzluk üretmek istemiyorum size de.... inş sizlerden olumlu haberler duyarız.
aslında bir taraftan da böyle olumsuzlukları size yazmak istemiyorum, umutsuzluk üretmek istemiyorum size de.... inş sizlerden olumlu haberler duyarız.
haklı olabilirsin canım bekleyeceğim zaten. ne bileyim işte heyecan yaptım hemen test yaptırdım, 4 tane olgun yumurtam oluşmuştu, ikiz olmasından bile umutluydum hatta ikiz olacak diye hayal kuruyodum, ikiz gebeliklerde bhcg çok yüksek oluyormuş ya o yüzden hemen test yaptım :) adet tarihim 24 nisan ama ben cumartesiye kadar hastalanmazsam bi daha test yaparım.
canım ne bileyim kimisinde çıkıyor belki bende de çıkar dedim. kasıklarımda batmalar var göğsümde şişkinlik ve ara ara adet sancıları gibi hafif sancılarım oluyor. Hatta bu akşam o sancılarım biraz arttı, her an adet olabilirim gibi hissediyorum. Bir de hiç umudum kalmadı zaten sanırım ben bu işten vazgeçicem, gelmiyo bebişim işte((( allah anne olmamı istemiyo demek ki (((((
Yok canim ilk gun cok üzüldüm ama gecti isyan edecek degilm. Beni benden daha cok düşünen ve hakkımda ne iyi ne kötü ne hayirli ne hayirsiz bunu cok iyi bilen bir Rabbim var.elbette bize yardım edecektir.Geçmiş olsunAllah hayırlısıyla nasip etsin inşallah bir dahaki sefere... Benim aşılama günüm de seninkinden bir gün sonra. Ama hiç bişey yaptırmadım ben daha. cuma günü yaptırıcam büyük ihtimalle ama çok korkuyorum.
Sen de ne gibi değişiklikler vardı? Üzülmezsen sorabilir miyim?
Yok canim ilk gun cok üzüldüm ama gecti isyan edecek degilm. Beni benden daha cok düşünen ve hakkımda ne iyi ne kötü ne hayirli ne hayirsiz bunu cok iyi bilen bir Rabbim var.elbette bize yardım edecektir.benim göğüslerim cok ağrıyordu belim bacağım cok ağrıyordu ama adetime yaklaştıkça da boyle olur bende.
Yok canim ilk gun cok üzüldüm ama gecti isyan edecek degilm. Beni benden daha cok düşünen ve hakkımda ne iyi ne kötü ne hayirli ne hayirsiz bunu cok iyi bilen bir Rabbim var.elbette bize yardım edecektir.
dur bakalım canım ya belli mi olur, çok erken yapmışsın testi ben tüp bebek yaptırdığımda yılbaşından 3 gün sonra test yapılacak demişti doktor, yılbaşı günü doktora rica ettim bugün sonucu öğrenemezmiyiz diye oda hayır daha çok erken sakın test yaptırma doğru sonuç almazsın dedi, o yüzden senden umudunu kaybetme, Rabbim ol derse olur.
Bu arada Biricikoo sende hemen vazgeçme, kendini bırakma bak ben bile neler yaşadım ama hala vazgeçmedim, bende bebeğimi kaybettiğimde istemeyerek Allah'a isyan etmiştim, sonra düşününce belki sorunlu bir bebek olacaktı dedim ve 1 sene sonrasında aşılama tedavisine başladım işte, bu arada eşler genelde üzüldüklerini belli etmeyip içlerine atıyorlar biz daha da üzülmeyelim diye, eşinin yanında güçlü olki oda içine atmasın biliyorsun stres bebek tedavisi için erkekte te bayanda da kötü sonuçlar doğurabiliyor.
canim uzme kendini insallah bigun bizde anne olcaz. :)
Evet canım kan testi yaptım. 111 çıktı . 6 yıldır evliyim dedem ilk defa evime geliyor elimde değil. 6 dan beri ayaktayım yemekler börekler yaptım ama çoook yoruldum. Şimdi duşa girip biraz rahatlarım.
Ben hepinize dualar ediyorum canım. İnanın günde en az 5-6 kez. İnş rabbim en kısa zamanda sizlere de verir canım
kızlarr bisi soracam ya iğnelere ne kadar ödediniz, sgk karşılamıyormu[/QUOTE
25 tane menopur iğneye 300 lira ödedim, sgk karşılıyor ama hepsini değil, farkı bu kadar tutuyor
kızlarr bisi soracam ya iğnelere ne kadar ödediniz, sgk karşılamıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?