11.günümdü bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg 0.8 çıktı((((( çok canım sıkıldı kızlar, 1 ya da 2 çıksa bile umut besleyecektim ((( acaip isyan edesim var walla, çok yorucuymuş bu süreç yaa psikolojim bozuldu.............
dur bakalım canım ya belli mi olur, çok erken yapmışsın testi ben tüp bebek yaptırdığımda yılbaşından 3 gün sonra test yapılacak demişti doktor, yılbaşı günü doktora rica ettim bugün sonucu öğrenemezmiyiz diye oda hayır daha çok erken sakın test yaptırma doğru sonuç almazsın dedi, o yüzden senden umudunu kaybetme, Rabbim ol derse olur.
Bu arada Biricikoo sende hemen vazgeçme, kendini bırakma bak ben bile neler yaşadım ama hala vazgeçmedim, bende bebeğimi kaybettiğimde istemeyerek Allah'a isyan etmiştim, sonra düşününce belki sorunlu bir bebek olacaktı dedim ve 1 sene sonrasında aşılama tedavisine başladım işte, bu arada eşler genelde üzüldüklerini belli etmeyip içlerine atıyorlar biz daha da üzülmeyelim diye, eşinin yanında güçlü olki oda içine atmasın biliyorsun stres bebek tedavisi için erkekte te bayanda da kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Tabi ümidimi kesmiyorum.ya sizce 13.gunumde çıkmamış olabilir mı bugun 15.gunum.doktor bana yarın yani 16.gun test yaptir demişti ama dayanamayıp yaptırdım 13.gunde.henuz adet olmadım cuma ya da Cumartesi adet gunum.adetimi bekleyeyim artık gelmezse tekrar yaptırayım.bir umut iste insan yine de bekliyor. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar versin insallah tez zamanda.
sağolun kızlar bende reglimi bekliyorum raporum dün çıktı ama grev var diye gidemedim, cuma gidicem haftayada hasta olurum bakalım bana igne mi hap mı verecek
Kızlar selam benım karnım agrıyo daha bata 8 gün var ama agrım var adet agrısı gibisanırım yine olmadı zaten hiç te belirtim yok
Kızlar selam benım karnım agrıyo daha bata 8 gün var ama agrım var adet agrısı gibisanırım yine olmadı zaten hiç te belirtim yok
Tabi ümidimi kesmiyorum.ya sizce 13.gunumde çıkmamış olabilir mı bugun 15.gunum.doktor bana yarın yani 16.gun test yaptir demişti ama dayanamayıp yaptırdım 13.gunde.henuz adet olmadım cuma ya da Cumartesi adet gunum.adetimi bekleyeyim artık gelmezse tekrar yaptırayım.bir umut iste insan yine de bekliyor. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar versin insallah tez zamanda.
canım yarın test yaptırırsan paylaş lütfen burdan ben çok merak ediyorum senin sonucunu.....
canim 4 gun sonra kan vermeye gitcem tabi regl olmazsam o zamana kadar:) daha erken gitmeye cesaretim yok dogrusu. degisiklik dersen sistim resmen gecen hafta 49 kiloydum dun tartildim 52 kuloyum. cok gergin ve sinirliyim catliycam resmen nefes alamiyorum sanki.yuzumu sivilceler bastikasik agrim falan yok ama sanki saatlerce ayakta kalmisim gibi belim bacaklarim agriyo.sende ne gibi deisiklikler var tatlim. sende beni merakta birakma :)
canım raporu fakülteden mi veriyorlar ? özelemi gidiyorsun birde neler istiyorlar kaç günda hazır oluyor
canım yarın test yaptırırsan paylaş lütfen burdan ben çok merak ediyorum senin sonucunu.....
Henüz adet olmadım hala beklemedeyim.bugun yarın ya da en geç Cumartesi adet olmam lazım.eger olmazsam Pazartesi tekrar kan testi yaptircam.haber veririm size yazarım mutlaka.
hayatım ben istanbuldayım, devlet hastanesi zeynep kamile gittim, üç ay uğraştım, rahim filmi ilkinde çıkmadı ikincide çıktı, bu yüzden iki adet dönemi geçti, normalde bir ayda bitiyor, sperm testi, benim kan testim, ultrason, semer testi, rahim filmi evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfüs cuzdanlarımızın fotokopisi, 3 foto falan... normalde adetliyken git, kanı falan verirsin bazı teslerde adet değilken yapılıyor canım bende bi aşılama olaydım reglimi bekliyorum, sen yeni mi başlıyorsun
hadi hayirlisi canim ayni gun kan vercez demek ama ben kan vermeden regl olcam sanirim sancilarim o yonde. umudumu kestim yani kismet :)
olumsuz düşünme hemen daha çok erken, belki de şu an rahmine yerleşiyor bebişin. belirtilere hiç takılma, 15.gün test sonucun tek göstergesi bunun, sağlıklı ve hayırlı bebişler doldursun göbişlerimizi.
hadı ınsallah kuzum yaaa ooof ne zormus beklemek senin kaçıncı günün ? benım pazar gününden beri iştahım acıldı ve canım acayip sekilde ekşi şeyler istiyo :)Selaam, herkeste belirti farkli oluyo sanirim. Benim de hicbir belirtim yok ama bu tutmadigi anlamina gelmeyebilir. Kendini uzme ortada bisey yokken canim
Yarın aşılamam olucak bir aksilik olmazsa, çatlatma iğnemide oldum heyecanla bekliyorum
canım benımmm aminnn ınsallah hepimiz hayırlı haberler verebiliriz :)
hadı ınsallah kuzum yaaa ooof ne zormus beklemek senin kaçıncı günün ? benım pazar gününden beri iştahım acıldı ve canım acayip sekilde ekşi şeyler istiyo :)
Yarın aşılamam olucak bir aksilik olmazsa, çatlatma iğnemide oldum heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?