Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağolun kızlar bende reglimi bekliyorum raporum dün çıktı ama grev var diye gidemedim, cuma gidicem haftayada hasta olurum bakalım bana igne mi hap mı verecek

canim 4 gun sonra kan vermeye gitcem tabi regl olmazsam o zamana kadar:) daha erken gitmeye cesaretim yok dogrusu. degisiklik dersen sistim resmen gecen hafta 49 kiloydum dun tartildim 52 kuloyum. cok gergin ve sinirliyim catliycam resmen nefes alamiyorum sanki.yuzumu sivilceler basti kasik agrim falan yok ama sanki saatlerce ayakta kalmisim gibi belim bacaklarim agriyo.sende ne gibi deisiklikler var tatlim. sende beni merakta birakma :)

sağolun kızlar bende reglimi bekliyorum raporum dün çıktı ama grev var diye gidemedim, cuma gidicem haftayada hasta olurum bakalım bana igne mi hap mı verecek

canım raporu fakülteden mi veriyorlar ? özelemi gidiyorsun birde neler istiyorlar kaç günda hazır oluyor

merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim,bizde aşılama düşünüyoruz ama nerede kime yaptıracağımı bilmiyorum çanakkalede aşılama yaptıran varsa bana öneride bulunabilir mi

Kızlar selam benım karnım agrıyo daha bata 8 gün var ama agrım var adet agrısı gibi sanırım yine olmadı zaten hiç te belirtim yok

Kızlar selam benım karnım agrıyo daha bata 8 gün var ama agrım var adet agrısı gibi sanırım yine olmadı zaten hiç te belirtim yok

olumsuz düşünme hemen daha çok erken, belki de şu an rahmine yerleşiyor bebişin. belirtilere hiç takılma, 15.gün test sonucun tek göstergesi bunun, sağlıklı ve hayırlı bebişler doldursun göbişlerimizi.

bende 1. hafta hiç belirti olmadı. bu gün göğüslerde ağrı ve biraz akıntım var adet belirtilerine benziyo inşallah yanılıyorumdur bende pztsiye kadar regl olmazsam kan testine gidicem ama daha önce dayanamam idrarda bakarım gibi geliyooo müjdeli haberler veririz inşlh

canım raporu fakülteden mi veriyorlar ? özelemi gidiyorsun birde neler istiyorlar kaç günda hazır oluyor

hayatım ben istanbuldayım, devlet hastanesi zeynep kamile gittim, üç ay uğraştım, rahim filmi ilkinde çıkmadı ikincide çıktı, bu yüzden iki adet dönemi geçti, normalde bir ayda bitiyor, sperm testi, benim kan testim, ultrason, semer testi, rahim filmi evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfüs cuzdanlarımızın fotokopisi, 3 foto falan... normalde adetliyken git, kanı falan verirsin bazı teslerde adet değilken yapılıyor canım bende bi aşılama olaydım reglimi bekliyorum, sen yeni mi başlıyorsun

canım cevabın için teşekkürler.ben martta tüm herşey yapıldı özelde rahim sperm kan tahlili.sol tüp tıkalı doktorum laporoskopi ded ben yaptırmadım haziranda başka doktora gideceğim o da özelde ameliyatmı der aşılama mı yapar bilmiyorum ama bende rapor çıkarmak istiyorum şimdi benim rahim filmim var tekrar mı isterler ki zaten çok zor geçti bi daha çektiremem yani.zaten tüplerde sorun olunca rapor alabiliyomuşun ama ben sadece fakülteller veriyor sanmıştım

canım benımmm aminnn ınsallah hepimiz hayırlı haberler verebiliriz :)

Selaam, herkeste belirti farkli oluyo sanirim. Benim de hicbir belirtim yok ama bu tutmadigi anlamina gelmeyebilir. Kendini uzme ortada bisey yokken canim
hadı ınsallah kuzum yaaa ooof ne zormus beklemek senin kaçıncı günün ? benım pazar gününden beri iştahım acıldı ve canım acayip sekilde ekşi şeyler istiyo :)

slm arkadaşlar,, zaman ağır çekime aldı bir an önce bitsin bekleyişlerimiz tabii hayırlı bir şekilde ,, ilk üç gün kasık ağrım vardı ama 5. günüm bitmek üzere ve karnımın alt tarafında çok hafif bir ağrı ki kendimi dinlediğimden hissediyorum hiç bir belirti kalmadı bende 7. günden sonra belirtiler artan diyenler var bir de sarı akıntı olumlu diyenler var.gerçi ben akıntının olmasını progestana bağlıyorum bakalım neler olacak ama güzel haberler gelsinde moral bulalım birazcık :))

Bugun 6.gunum. Zaman mi gecmiyo ben hep saate ve siteye mi bakiyorum anlamadim! Ne zormus beklemeek herkesin ya cani birsey istiyo yada kasigi falan agriyo. Bende hicbisey yok. İnsallah tutmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…