Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar ben 6 nisanda aşılama olmuştum bugün 12. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif...

hadi hayirlisi canim ayni gun kan vercez demek ama ben kan vermeden regl olcam sanirim sancilarim o yonde. umudumu kestim yani kismet :)

kızlar merhaba ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza yeni katılıyorum. öncelikle Allah hepinizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin bizi bizden başkası yani bunları yaşamamış birisi asla anlayamaz . Ben her gece sizleri okuyordum ve nihayet bende bir şeyler yazmalıyım dedim:)ayın 8. inde aşılama yapıldı bana ilk aşılamamız . 4 gun kaldı bellı olmasına ama hıc umduum kalmadı acıkcası hem adet agrısı cok fazla karnımda hemde cok ozur dıleyerek soyluyorum ılıskı sonrası dun gece kırmızı akıntı gıbı bır seyler geldı o yuzden umudu kestım ınsallah sızınkıler tutar benım gıbı bu tarz bısey yasayan var mı acaba ? sevgılerle

aşılamadan 14 gün sonra adet oldum bugün... 2. aşılama da olmadı, evde 15 tane iğnem olmasına rağmen yeniden aşılama denemek istemiyorum. İnanılmaz moralim bozuk, hem para harca hem emek, sıkıntı stress cabası (( gelmeyecekse gelmesin napimm, çocuksuz da insan hayatta kalabilir sanırım. Sizlere de allah gönlünüzdekini versin kızlar, herşeyin hayırlısı olsun. Benim için hayırlısı buymuş demek ((((((((((((((((

kızlar merhaba ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza yeni katılıyorum. öncelikle Allah hepinizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin bizi bizden başkası yani bunları yaşamamış birisi asla anlayamaz . Ben her gece sizleri okuyordum ve nihayet bende bir şeyler yazmalıyım dedim:)ayın 8. inde aşılama yapıldı bana ilk aşılamamız . 4 gun kaldı bellı olmasına ama hıc umduum kalmadı acıkcası hem adet agrısı cok fazla karnımda hemde cok ozur dıleyerek soyluyorum ılıskı sonrası dun gece kırmızı akıntı gıbı bır seyler geldı o yuzden umudu kestım ınsallah sızınkıler tutar benım gıbı bu tarz bısey yasayan var mı acaba ? sevgılerle

üzüldüm ,sağlık olsun napalım , az önce aşılamadan sonraki 12. günümde yani, regl oldum üstelik test yağtrımaya gitmiştim tam da...2. aşılamada da olmadı bize tüp bebek yolları göründü ... yumaurta ağrısı , kasıkta sancı, göğüste acıma vs hepsi boş çıktı...moralim bozuk ...hayırlısını versin rabbim herkese

sevilay ve matilda ınanın cok uzuldum ben de her an adet olacagım bılıyorum hayırlısı olsun hakkımızda dun gece ne kadar cok agladım nıye olmuyor dıye baska asılama yaptırcakmısınız yada ara verıp bekleyecek mısın bende oyle kararsızım kı asılama hem sansı az hemde bos yere para gıdıyor gıbı gelıyor

bana raporla aşılamalar uygun fiyata gelmişti ... ikisine 600 tl harcadık ...şimdi tüp bebek deneyeceğiz inşallah...zaten dr bize siz aşılama yerine direkt tüp bebek yapın şansınız daha yüksek demişti de biz denemek sitemiştik aşılama haklarımızı.. hayırlısı olsun ...antalyaya yakınız orda memorial Batu beyi araştırdım orası daha uygun bize ... eşimie ikna etsem bahçece istanbula giderdim ama istanbul işimiz için çok ters izin vs alamayız ... bahçecide hamile kalan tanıdıklarımız var...hayırlısı herkes için... yaş 35 e 2 var ...zaman azalıo

sevilay aşılamada nasıl rapor cıkarabılıyoruz? ben ozele gıttım ankaradayım ve tek asılama klomenle 400 lıra verdık ıgnelı olsa ne kadar olurdu bılmıyorum sormak ıstedıgım asılamada rapor cıkarınca sadece devlettemı gecerlı yoksa ozeldede oluyor mu bılgın var mı? bana kalsa ben de dırek tup bebege gecemek ıstıyorum ama doktorlar esınde de sendende bır sey yok deyınce mecburen beklıyoruz ama zaman kaybı bence tup bebekte olma olasılıgı artıyor en azından degıl mı?

biz özel hastaneye gittik onlar çıkardı raporu...en az 3 yıllık evli olman ve yaş şartı var... her aşılamada iğneler 300 lira civarı tuttu( ilkinde gonal f , ikincide puregon 300 kullandım ) 150 lira verdim cebimden her bir aşılamada ilaçlar için eczaneye... 150 sini sgk karşıladı .... ankarada olsaydım timur gürgan a giderdim...onu çok araştırdım ilaçsız tüp bebek yapıyor kaç kez tv lerde izledim başarılı bir dr bence...aşılamaları dene derim öncelikle çünkü yorucu değil kadın için ... tüp bebek dahazor ve masraflı tabi ki.... önce aşılama dene inşllh olur....

çok tesekkur ederım ben bır arastırıyım tımur beyı cok doktor arastırdım burda ama onu hıc duymadım bız zaten evlılık acısından 2.5 yıl oldu 3 yıl olmadıgı ıcın sanırım roporlu olamıyoruz yasta 27 2 defa daha deneyım dıyrm ınslalah olur allah aratmasın hepımzıın dolsun kucakları tez zamanda

aşılamanın anlamsız olduğunu 2 kez yaşadıktan sonra anladım ama yaşamadan önce de insan bir umut diyor işte. doğrudan tüp bebek tedavisiyle başlasaymışım bu kadar hayalkırıklığı yaşamazdım, hem psikolojik hem de fizyolojik olarak çok yıprattı beni. Tüp bebekle de uğraşmayacağım ben, aşılamada böyle olduysam tüp bebekte yıkılırım herhalde sanırım o daha zorlu bir süreç. Ben artık vazgeçtim, herkesin çocuğu mu olmak zorunda diyorum kendş kendime, belki de çocuksuz bir hayat daha rahat olur kimbilir, başkaların çocuğunu severim napimm benim de kaderimde anne olmak yokmuş demek ki..ben pes ettim kızlar, umarım sizin dilekleriniz gerçekleşir, zira benim dileklerimi duyan yok yukarıda!!!

Arkadaşlar ben 6 nisanda aşılama olmuştum bugün 12. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif...

canlarım ne kadar üzülme desek de boş.üzülmemek elde değil.inşallah tüp bebek umut olur.ben tüp bebek yaptırdım kendini bu zor sürece hazırla.hem maddi hem de seni yoran bi süreç olacak.ve ne yazıkki olmayınca o yoldanda olmuyor.Allah büyük inşallah bebeğinise kavuşursunuz.ve tüp bebekte olmadığında dünyanız başınıza yıkılıyor.matilda sakın sakın pes etme inancınıda yitirme.

Bugun 6.gunum. Zaman mi gecmiyo ben hep saate ve siteye mi bakiyorum anlamadim! Ne zormus beklemeek herkesin ya cani birsey istiyo yada kasigi falan agriyo. Bende hicbisey yok. İnsallah tutmustur.

:) sonunda benim gibi olan birileri varmış ilk 2 3 gün bel ağrısı çektim sonra ohh mis rahatım.ama ayakta kalınca iş yapınca belim ve sırtım ağrıyo.ve bahtsız bedevi ben ilk önce ateşli nezle oldum felaketti.şimdide 2 gündür dişim ağrıyo.hep ağrıyo durmadan başıma da vuruyor.valla Allahım yardım etsin.kötü haldeyimmmm

Son düzenleme:
nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-------------------21.04 malesef
fato45------------07.04------------------21.04
mavisebildik-------08.04------------------22.04
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04

üzülerek negatifleri yazıyorum kusura bakmayın kızlar eğer rahatsız olunuyorsa gerçekten listeyi yenilemem

benı de ekleyın ayın 8ınde yaptırdım asılama hatta dırek negatıf yazabılırsınız olcakmısım gıbı gelıyor cunku (

matılda lutfen lutfen ısyan etme aynı seylerı yasıyoruz bak bende defalarca aynı duygu selıne kapıldım ama bunun bır sınav oldugunu elbet bızımde olacagını dusunmemız lazım hos ısyan etsek bıle ne oluyor oluyor mu bos yere gunaha gırıyoruz hıc gerek yok allah baska sıkıntı vermesın hayırlı zamanda kucagımıza almayı nasıp etsın bak bızım burda bı abla 11 yıllık evlılerdı neler denemedıler olmadı asılamamı tupbebekmı sonra bıraktılar o kadar kı doktor esıne demıs olmaz ugrasmayın dıye o sırf karısı uzulmesın dıye bır sey bellı etmemıs . aradan aylar gecıyor karısı bır gun bırsey ıcın kan vermeye gıdıyor ve bı bakıyorlar hamıle oraya bayılmıs. sımdı guzeller guzelı bır kızı var cıkmadık candan umut kesılmez denemeye devam tup bebekte sansta cok umutta yeterr kı pes etmeyelım hem annesı bak belkı kızın belkı oglun belkıde ıkız kım bılır senın onlar ıcın pes etmemenı beklıyrlar ben hıssedıyorum:)

Oof dis agrisi fenadiir! Aslinda simdi bir dis doktoruna gorunsen iyi olur bence, eger ve İNŞALLAH hamileysen disine dokunmaz doktor. Ve ilac da alamazsin. His konusuna gelirsek, hic bisey hissetmiyorum :) hayirlisi artik bakalim..

Oof dis agrisi fenadiir! Aslinda simdi bir dis doktoruna gorunsen iyi olur bence, eger ve İNŞALLAH hamileysen disine dokunmaz doktor. Ve ilac da alamazsin. His konusuna gelirsek, hic bisey hissetmiyorum :) hayirlisi artik bakalim..

gittim.hamilelik şüphesi olduğundan net belli olsun doktorundan izin al öyle dedi çünkü iğne vurarak yapacakmış.zaten röntgen çekmek istiyorlar.fena haldeyim hep ağrıyo ya hiç durmaz mı bi uykuda hissetmiyorum sağ tarafım bitti başım dişimmmm offf .ya zaten his için erken ama ne bilim aşılama yaptırmadığım için önceden belki değişiktir dedim :) normalde adet olmadan 3 4 gün önce hissediyosun.Allah ım çabalarımızın karşılığını versin inşalllah.zaten aynı gün yapıldı aşılamamız :) bakalım kim önce hissedecek belirtileri :))

nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-------------------21.04 malesef
fato45------------07.04------------------21.04
mavisebildik-------08.04------------------22.04
pink_diamond74---08.04------------------22.04
sule066-----------08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04
[/QUOTE]

ya kizlar bende bisey sorcam.ben normalde en erken 29 gunde bir regl olurdum ve oncesinde sancim hic olmazdi ilk defa bu ay asilama yaptirdim ama daha oncede 3 ay klomen kullanmistim hep ayni surede regli oldum ama bu ay daha 24. gunum 2 gundur regl olcakmisim gibi agri cekiyorum bu normalmi sizce

Ben de 12. Gun kan tahlili yaptiricam sanirim, meraktan catliycam. Bu arada doktor oyle dediyse bosver, hamilesin lafini duyarsan ne dis agrin kalir ne biseyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…