Ben de 12. Gun kan tahlili yaptiricam sanirim, meraktan catliycam. Bu arada doktor oyle dediyse bosver, hamilesin lafini duyarsan ne dis agrin kalir ne biseyin :)
ya kizlar bende bisey sorcam.ben normalde en erken 29 gunde bir regl olurdum ve oncesinde sancim hic olmazdi ilk defa bu ay asilama yaptirdim ama daha oncede 3 ay klomen kullanmistim hep ayni surede regli oldum ama bu ay daha 24. gunum 2 gundur regl olcakmisim gibi agri cekiyorum bu normalmi sizce
ya kizlar bende bisey sorcam.ben normalde en erken 29 gunde bir regl olurdum ve oncesinde sancim hic olmazdi ilk defa bu ay asilama yaptirdim ama daha oncede 3 ay klomen kullanmistim hep ayni surede regli oldum ama bu ay daha 24. gunum 2 gundur regl olcakmisim gibi agri cekiyorum bu normalmi sizce
Kızlar dün akşam kasıklarım çok ağrıyınca eşim bir test yaptıralım dedi. Gittik, acilde yaptırdık.( Bu arada 11. günğmdeyim) Sonucunu az önce aldım. Bu ay da olmamış. Şu an moralim çok bozuk, eşime de söyleyemedim, Allahım yardımcımız olsun...................
GELSENE beni de yazabilirsin artık negatif olarak.............
aşılama olan arkadaşlar, sizin de göğüs ucunda sızlama var mı dokunuca. aşılamadan beri geçmedi benim bu sızı. bugün 9. gün.
bana raporla aşılamalar uygun fiyata gelmişti ... ikisine 600 tl harcadık ...şimdi tüp bebek deneyeceğiz inşallah...zaten dr bize siz aşılama yerine direkt tüp bebek yapın şansınız daha yüksek demişti de biz denemek sitemiştik aşılama haklarımızı.. hayırlısı olsun ...antalyaya yakınız orda memorial Batu beyi araştırdım orası daha uygun bize ... eşimie ikna etsem bahçece istanbula giderdim ama istanbul işimiz için çok ters izin vs alamayız ... bahçecide hamile kalan tanıdıklarımız var...hayırlısı herkes için... yaş 35 e 2 var ...zaman azalıo
Canim bi sende var bu agri sizi :))seninki olduu dersin:) cogu kiside tık yok :)sen ohds oldun ya bu zaten yumurtalarinasiri uyarilmasi demek ondan yumurtlama belirtilerini daha net yasiyorsun belkide.benimki tahmin sadece.ben nezle ve atesi az bucuk atlattim.2gundurde dis agrim basladi.eger bebekim geliyosa güldür güldür geliyoo demektir:)
Kızlar benim aşılamadan sonra bugün tam 15. günüm, listeye göre de sonucum belli aslında ama henüz yaptıramadım tahlil. Ve galiba yaptırmayacağım da. O stresi yaşayıp negatifi görmeyi kaldırmam cidden. Zaten pazartesi - salı gibi normal regl olma zamanım. Pazartesiye kadar bekleyip en azından hafta sonunu ümitle geçirmek istiyorum... Nolur dua edin bana, nolur. Bugün mübarek gün cuma. Her birimiz bir diğerimiz için dua etse kimbilir, güzel Allah'ım duyar belki sesimizi...
Alahim sana ve cumlemize insallah saglikli, huzurlu mutlu, uzun omurlu cocuklar versin. Cok dua edelim kizlar, Rabbim hicbir duayi geri cevirmez, hersey zamanini bekliyor.
slm arkadaşlar 2 gundur giremedim bugun itibariyle aşılamamın 8.günündeyim belirtilerim kasık ağrısı göğüslerde kaşıntı ve sızlama pztesi kan tahlılı vermeyı duşunuyorum çrsmba doktor çağırmıştı yumurtalarım çatlamış bu bizim için iyi dedi bakalım hayırlısı beklıyorum
merhaba inşallah hayırlısı ile tutmustur asılamanız doktor carsamba cagırdı yumurtalarım catladı demıssınız benımde ayın 8ınde asılamam oldu ancak daha sonra hıc cagırmadı yumurtalar catlamıs mı bakmadı ıcıme korku dustu oncemı catladı sonramı acaba dıye bır bılgınız varsa yazarsanız sevınırım
Kızlar benim aşılamadan sonra bugün tam 15. günüm, listeye göre de sonucum belli aslında ama henüz yaptıramadım tahlil. Ve galiba yaptırmayacağım da. O stresi yaşayıp negatifi görmeyi kaldırmam cidden. Zaten pazartesi - salı gibi normal regl olma zamanım. Pazartesiye kadar bekleyip en azından hafta sonunu ümitle geçirmek istiyorum... Nolur dua edin bana, nolur. Bugün mübarek gün cuma. Her birimiz bir diğerimiz için dua etse kimbilir, güzel Allah'ım duyar belki sesimizi...
Benim de bugün aşılamanın 9. günü. ben de pazartesi 12. gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. çıkar mı bilmem ama sabredemiyorum. ben de bu haftasonunu umutla geçireceğim. sonrası allah kerim
canım ben geçen cuma sabah iğnemi oldum cumartesi aşılamam oldu saat 10 da ozaman bakmadı çatlamışmı diye sadece dediği bu akşam banyo yok yarın yani pazar aksamı için ilişki çarşamba burdasın dedi gittim yumurtalar çatlamış güzel dedi bukadar ağzından çıkan laflar bu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?