Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de 12. Gun kan tahlili yaptiricam sanirim, meraktan catliycam. Bu arada doktor oyle dediyse bosver, hamilesin lafini duyarsan ne dis agrin kalir ne biseyin :)

ayy güldürdün beni :) inşallah.

canım ağrıların arada ve kısa süre gelip gidiyorsa Allah ın izniyle olabilir.

aşılama olan arkadaşlar, sizin de göğüs ucunda sızlama var mı dokunuca. aşılamadan beri geçmedi benim bu sızı. bugün 9. gün.

slm arkadaşlar 2 gundur giremedim bugun itibariyle aşılamamın 8.günündeyim belirtilerim kasık ağrısı göğüslerde kaşıntı ve sızlama pztesi kan tahlılı vermeyı duşunuyorum çrsmba doktor çağırmıştı yumurtalarım çatlamış bu bizim için iyi dedi bakalım hayırlısı beklıyorum

Kızlar dün akşam kasıklarım çok ağrıyınca eşim bir test yaptıralım dedi. Gittik, acilde yaptırdık.( Bu arada 11. günğmdeyim) Sonucunu az önce aldım. Bu ay da olmamış. Şu an moralim çok bozuk, eşime de söyleyemedim, Allahım yardımcımız olsun...................

GELSENE beni de yazabilirsin artık negatif olarak.............

Canım benim de öyle çok şiddetli ağrılarım oldu. Hala da oluyor. ilaçlardan kaynaklanıyor. Ben acaba hamile miyim diye umutlanmıştım ama Test yaptım sonuç negatif

Nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-------------------21.04 malesef
fato45------------07.04------------------21.04malasef
mavisebildik-------08.04------------------22.04
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04

üzülerek negatifleri yazıyorum kusura bakmayın kızlareğer rahatsız olunuyorsa gerçekten listeyi yenilemem.

Canim ben yazdim seni de ama belki daha erken 4gun var .eger hasta olmazs
an bir daha yaptir.

aşılama olan arkadaşlar, sizin de göğüs ucunda sızlama var mı dokunuca. aşılamadan beri geçmedi benim bu sızı. bugün 9. gün.

Canim bi sende var bu agri sizi :))seninki olduu dersin:) cogu kiside tık yok :)sen ohds oldun ya bu zaten yumurtalarinasiri uyarilmasi demek ondan yumurtlama belirtilerini daha net yasiyorsun belkide.benimki tahmin sadece.ben nezle ve atesi az bucuk atlattim.2gundurde dis agrim basladi.eger bebekim geliyosa güldür güldür geliyoo demektir:)

canım merak ettim hangi şehirdesin bende yakınım antalyaya memoriali bende araştırdım gidersen bana da bilgi verirmisin muayene ücreti pahalı biraz 150 tl di arayıp sormuştum aşılamayı ne kadara yapıyorlar acaba?

canim bozma moralini hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah.bizde kavusuruz elbet bi gun bebeklerimize. ben test yaptirmadim hala cunku hic umudum yok.sadece son 3 gundur pis bi karin agrisi ve bulanti yasiyorum heran regl olcakmis gibi ama ne gelen var ne giden. hic bi is yapamiyorum resmen yaa

doğru söylüyorsun belki de ohss olduğumdan. her yerimden bi ağrı sesi yükseliyor zaten. o yüzden hiç bir belirtiyi acaba gebelikten mi diyemiyorum. senin diş ağrısı da gebelikten olmasın her şeyi gebeliğe yoruyoruz ya.

Kızlar benim aşılamadan sonra bugün tam 15. günüm, listeye göre de sonucum belli aslında ama henüz yaptıramadım tahlil. Ve galiba yaptırmayacağım da. O stresi yaşayıp negatifi görmeyi kaldırmam cidden. Zaten pazartesi - salı gibi normal regl olma zamanım. Pazartesiye kadar bekleyip en azından hafta sonunu ümitle geçirmek istiyorum... Nolur dua edin bana, nolur. Bugün mübarek gün cuma. Her birimiz bir diğerimiz için dua etse kimbilir, güzel Allah'ım duyar belki sesimizi...

Alahim sana ve cumlemize insallah saglikli, huzurlu mutlu, uzun omurlu cocuklar versin. Cok dua edelim kizlar, Rabbim hicbir duayi geri cevirmez, hersey zamanini bekliyor.

Alahim sana ve cumlemize insallah saglikli, huzurlu mutlu, uzun omurlu cocuklar versin. Cok dua edelim kizlar, Rabbim hicbir duayi geri cevirmez, hersey zamanini bekliyor.

Amiiinnn, inşallahh... Hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip edip annelik duygusunu yaşamamızı nasip eder inşallah...

merhaba inşallah hayırlısı ile tutmustur asılamanız doktor carsamba cagırdı yumurtalarım catladı demıssınız benımde ayın 8ınde asılamam oldu ancak daha sonra hıc cagırmadı yumurtalar catlamıs mı bakmadı ıcıme korku dustu oncemı catladı sonramı acaba dıye bır bılgınız varsa yazarsanız sevınırım

canım ben geçen cuma sabah iğnemi oldum cumartesi aşılamam oldu saat 10 da ozaman bakmadı çatlamışmı diye sadece dediği bu akşam banyo yok yarın yani pazar aksamı için ilişki çarşamba burdasın dedi gittim yumurtalar çatlamış güzel dedi bukadar ağzından çıkan laflar bu :18:

Benim de bugün aşılamanın 9. günü. ben de pazartesi 12. gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. çıkar mı bilmem ama sabredemiyorum. ben de bu haftasonunu umutla geçireceğim. sonrası allah kerim

allah allah bızımkı demedı goruyormusun asılamadan sonra bı daha hıc cagırmadı benı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…