Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben ayın 8 ınde asılama yaptırdım sızce su an ıdrar testı yapsam cıkarmı pazartesını bekelyımmı ama aynı adet olcakmısım gıbı bır agrı var karnımda ıstahım falan kesıldı bır acayıbım fakat goguslerımde hıc bısey yok ne agrı ne sızı off off bır bellı olsaydı

Bence ptesini bekle cunku idrarda gec gorunuyo. Negatif gorup canin sıkılmasın :)

benım doktorum eger olmazsa adetının 3. gunu gel kıst varmı bakarız hemen baslarız dıgerıne dedı ama ben sanırım 1 ay ara vercem

Ya benim de doktorum ikinci asilamayi hic denemeyelim tup bebek yapalim dedi. Sonra baska bir doktora sorduk o 1 ay ara vermeniz gerek vucut dinlenmeli, ilaclarin etkisini atmali tamamen dedi.. Benim zaten kafam karisik, bu doktorlar farkli seyler soyleyince deliriyorum!

evet ne yazık ki her bırı farklı bır sey soyluyor o yuzden tek ve ıyı bır doktorun olsun ona gore hareket et ben kac doktor degıstırdım hep elde var 0 en bastan tekrar basladım ben eger bu tutmazsa 2 kere daha denıyecegım ne kaybederız kı en fazla 2 ay gıder tup bebek hem zor hem daha paahalı madem boyle bır sansımız var deneyelım derım ben sen hangı sehırdesın ankaradaysan doktorumu tavsıye edebılırım

Ben aslinda doktorumdan memmunum. Esimde sperm sayisi az diye tup bebek dedi bize. 2. Asilamayi yapmiycaz yani. İnsallah tutar da gerek kalmaz Allah dermansizini vermesin ama cok uzuluyorum, esime de belli edemiyorum. Aileden de kimse bilmiyo

Ben aslinda doktorumdan memmunum. Esimde sperm sayisi az diye tup bebek dedi bize. 2. Asilamayi yapmiycaz yani. İnsallah tutar da gerek kalmaz Allah dermansizini vermesin ama cok uzuluyorum, esime de belli edemiyorum. Aileden de kimse bilmiyo

eşinle paylaş bence sonucta onlardan başka kımımız var ki bende herkes soruyo bıkıyorum ıstemıyorum dıyorum ama ne kadar ıstedıgımı bı ben bır de ailem biliyor inşallah tutar asılamalrımız senın kac gunun kaldı ki bellı olmasına ben de cok uzuluyorum neden olmuyor dıye Allahım aratmasın nasıp etsın ınsallah

Amiiin insallaaah benim bu 7.gunum carsamba 12. Gun olcak test yaptrcam. Meraktan ölücem :)

canım banyo yok niye dedi anlayamadım:26:zararmı verirmişaşılamanda hayırlı olsun bu arada inş.güzel haberi verirsin

bulantın mı var ee belki hamilesin neden umutsun be canımm.test ne zaman yaptıracaksın?

bugün diş ağrım için hemşireyi aradım.ben de bi belirti yok bi çok kişi kasık ağrısından şişmeden bahsediyor.bi tuhaflık mı var dedim o da ilaçlardan genelde o belirtiler net bişey söyleyemeyiz dedi.ama seninki belkide hamileleik belirtisi nerden bilicezz.valla dişimi sorma fenaaa

hadi bakaılm hayırlısı belirtin var mı peki az kalmış gününe?

kızlar yabugün biraz yürüdüm belim ağrımaya başladı böyle baskı olur gibi değişik bi ağrı sanki karnımdada ufak ağrılar var.yoksa hasta mı olcam yaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

kızlaaar benim de nisanın 23 ünde ya da 24 ünde aşılamam yapılacak inşallah hayırlısıyla. 3. aşılama olacak benimki ve son aşılama... bu da olmazsa ki inşallah hayırlısıyla olur, doktorum bir daha aşılama denemeyeceğini, bizi tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi... Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar, birbirimiz için dua edelim lütfen....

mrb inşallah hayırlısı ile bu aşılaman tutar dularımdasınız iisteyen herkese ediyorum inşallah bir an önce kavusalım meleklerımze benım merak ettıgım ılk ve 2. asılamanız yapıldıktan sonra normal zamanınızda mı adet oldunuz gecıkme yada erken gelme durumu oldu mu benımde ılk asılamam gecen ay 21ınde oldum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…