Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

1. ve 2. aşılamadan sonraki adetlerim erken mi ya da geç mi oldu bilemiyorum malesef çünkü adetlerim genellikle düzensizdir İnşallah senin aşılaman tutar ama ayın 21 inde aşılaman olduysa gebelik testi yaptırmış olman gerekiyor, yaptırdın mı peki sonuç nedir?

yok adetım o gecen ay 21ınde oldum bu ay ayın 8ınde asılama oldum beklıyorum hala yıne aynı zamandamı olurum erken mı gec mı onu anlamaya calısıyorum da

yok adetım o gecen ay 21ınde oldum bu ay ayın 8ınde asılama oldum beklıyorum hala yıne aynı zamandamı olurum erken mı gec mı onu anlamaya calısıyorum da

hımm anladım bir kaç gün sonra belli olur o zaman, inşallah hamilesindir hayırlısıyla....

3 gün erken regli oldum ben, bi yerdede okuduğuma göre alınan hormonlardan dolayı erken geliyormuş. aşılamanın 12. gününde adet olanlar var. Bu arada senin sonucun yarın kan testinde çıkar diye düşünüyorum inşallah olmuştur.

Slm bende asılama yaaptırıcam 6 aydır ilac tedavisi gördüm ama sonuc vermedi ilk defa adetim iki gün gecikti cok heyecenlandım test almaya gidicektim hastalandım esime söylediğimde yıklıldı cok üzgünüm ya allahım sen yardım et yarabbi asılama yapılınca nelere dikkat etmek gerekiyo tecrübesi olan yazsın lütfen

İnşallah hepimiz için :) benim ısrarlı bir kasık agrım var cok az birazda bel agrısı... Bakalim pazartesi yaptırıcam tahlili. Allahım yuzume guler inşallah

kızlar benimde 14. gnüm bugün. pazartesi bende test yapıcam ilk zamanlar çabuk geçmişti ama şimdi vakit geçmek bilmiyor inşallah hakkımızda hayırlısını versin beklemek çok zor günü geldiğinde test yapmak daha zor

kızlar yabugün biraz yürüdüm belim ağrımaya başladı böyle baskı olur gibi değişik bi ağrı sanki karnımdada ufak ağrılar var.yoksa hasta mı olcam yaaaaaaaaaaaaaa

kız sen de ağrın olunca üzülüyorsun, olmayınca üzülüyorsun. inşallah hamilelik belirtisidir

Allahım yaa :) iyi de hasta olacak gibi hissediyorum görürüm seni karın ağrın başlayınca :))

kız bedduan tuttu, hem kasık ağrısı hem mide bulantısı başladı istifra ettim az önce yaaa. gebe olsam bile erken değil mi, gebelikten değildir demi yaaa

ahh kızlar neolcak bu halimiz ağrı olsa sewinsekmi üzülsekmi bilemıyorus olmasa başka türlü allah hepimizin yardımcısı olsun buarada listede ayın 23 ü yazıo test tarihim ama ayın 29 unda yaptırcakmışım doktorum öyle söledı cnku bi ayın 9 unda bide 12 sınde oldum aşılama oyusden sanırım ama bende ağrı gelip gecıo buarada belli belirsizz bakalım .....

beklemek çoooook zor gerçekten. ya aşılamanın 10. günü mide bulantısı olur mu ya. istifra edecek kadar hem de. mahvoldum bütün gün. en son dayanamadım çıkarttım.

kizlar bendende sonuc negatif bugun lekelenmem oldu doktoru aradim bi kan ver bakalim dedi sonuc 1.2 ne yapalim buda Allahtan.Allahtan gelene ne denirki cok uzgunum ama kismet degilmis... carsamba gitcem doktora buay dinlencem oyle karar aldik.bazen asilamadan sonraki ayda kendiliginden olabiliomus yumurtalar uyarildigi icin.doktor bekliyelim bu ay dedi o yuzden.

cnm inşallah kendiliğinden olur bu ay. insan çok üzülüyor ama geçecek bunların hepsi. hep allahtan sağlıklısını ve hayırlısını dile. o vereceği zamanı bilir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…