mrb inşallah hayırlısı ile bu aşılaman tutar dularımdasınız iisteyen herkese ediyorum inşallah bir an önce kavusalım meleklerımze benım merak ettıgım ılk ve 2. asılamanız yapıldıktan sonra normal zamanınızda mı adet oldunuz gecıkme yada erken gelme durumu oldu mu benımde ılk asılamam gecen ay 21ınde oldum korkuyorum
1. ve 2. aşılamadan sonraki adetlerim erken mi ya da geç mi oldu bilemiyorum malesef çünkü adetlerim genellikle düzensizdirİnşallah senin aşılaman tutar ama ayın 21 inde aşılaman olduysa gebelik testi yaptırmış olman gerekiyor, yaptırdın mı peki sonuç nedir?
yok adetım o gecen ay 21ınde oldum bu ay ayın 8ınde asılama oldum beklıyorum hala yıne aynı zamandamı olurum erken mı gec mı onu anlamaya calısıyorum da
yok adetım o gecen ay 21ınde oldum bu ay ayın 8ınde asılama oldum beklıyorum hala yıne aynı zamandamı olurum erken mı gec mı onu anlamaya calısıyorum da
bulantın mı var ee belki hamilesin neden umutsun be canımm.test ne zaman yaptıracaksın?
bugün diş ağrım için hemşireyi aradım.ben de bi belirti yok bi çok kişi kasık ağrısından şişmeden bahsediyor.bi tuhaflık mı var dedim o da ilaçlardan genelde o belirtiler net bişey söyleyemeyiz dedi.ama seninki belkide hamileleik belirtisi nerden bilicezz.valla dişimi sorma fenaaa
hadi bakaılm hayırlısı belirtin var mı peki az kalmış gününe?
kızlar yabugün biraz yürüdüm belim ağrımaya başladı böyle baskı olur gibi değişik bi ağrı sanki karnımdada ufak ağrılar var.yoksa hasta mı olcam yaaaaaaaaaaaaaa
kız sen de ağrın olunca üzülüyorsun, olmayınca üzülüyorsun. inşallah hamilelik belirtisidir
Kizlaaar bende hic agri sizi yok. Normalmiyim ki??
canım ben dede arada hafiften karnım ağrıyo bu sefer hasta mı olucam diyorum.hakkımızda hayırlısı canım.
bu arada topiğin eski havası yok millet nerdesiniz arada yazın yahu
Allahım yaa :) iyi de hasta olacak gibi hissediyorum görürüm seni karın ağrın başlayınca :))
ahh kızlar neolcak bu halimiz ağrı olsa sewinsekmi üzülsekmi bilemıyorus olmasa başka türlü allah hepimizin yardımcısı olsun buarada listede ayın 23 ü yazıo test tarihim ama ayın 29 unda yaptırcakmışım doktorum öyle söledı cnku bi ayın 9 unda bide 12 sınde oldum aşılama oyusden sanırım ama bende ağrı gelip gecıo buarada belli belirsizz bakalım .....
Canim ben yazdim seni de ama belki daha erken 4gun var .eger hasta olmazs
an bir daha yaptir.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Mevlam nasip eder inşaallah...
kizlar bendende sonuc negatifbugun lekelenmem oldu doktoru aradim bi kan ver bakalim dedi sonuc 1.2 ne yapalim buda Allahtan.Allahtan gelene ne denirki cok uzgunum ama kismet degilmis... carsamba gitcem doktora buay dinlencem oyle karar aldik.bazen asilamadan sonraki ayda kendiliginden olabiliomus yumurtalar uyarildigi icin.doktor bekliyelim bu ay dedi o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?