Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim cok cok gecmis olsun. Bu ay dinlenmen iyi olmus aslinda, kafan dagilir, dusunmezsin hic degilse. Hatta belki bu ay normal yolla olur, herseyin hayirlisi olsun. Kacinci asilamandi bu?

kız bedduan tuttu, hem kasık ağrısı hem mide bulantısı başladı istifra ettim az önce yaaa. gebe olsam bile erken değil mi, gebelikten değildir demi yaaa

aaa kız beddua eder miyim nasıl oldun devam ediyo mu bulantın.ben olsam test yaptırırdım acilde.bu durumda en çok sen sevinmelisin tuttu demekki kısımm :))

Kizlaar ses verin!! Herhangi bi degisiklik hisseden var mi??

canım veremiyoz ses çünkü belirti yok.senle aynı zamanda yaptırdık di mi 13 ü.ben de iş yaparsam çok yürürsem bel ağrısı oluyor.bi ara kasıklarımda inceden bi ağrı oldu şimdi o da yok.o kadar.zaten ben 23 nisanda yaptırıcam test.10.günüm olacak bacaklarım iğneden mosmor oldu.jel de canımı sıkmaya başladı tutmadıysa onları keserim bari.sen nezaman test yaptıracaksın?

Nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-------------------21.04 malesef
fato45------------07.04------------------21.04malasef
mavisebildik-------08.04------------------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04

[/QUOTE]

cnm inşallah kendiliğinden olur bu ay. insan çok üzülüyor ama geçecek bunların hepsi. hep allahtan sağlıklısını ve hayırlısını dile. o vereceği zamanı bilir zaten.

saolasın canım inşallah olur bigün. diyorumya buda allahtan. olunca şükrediyosak olmayınca isyan etmek olmaz. çok mutsuzum ağlamamak için kendimi sıkıyorum ama güçlü olup beklemekten başka çaremiz yok maleseff

Canim cok cok gecmis olsun. Bu ay dinlenmen iyi olmus aslinda, kafan dagilir, dusunmezsin hic degilse. Hatta belki bu ay normal yolla olur, herseyin hayirlisi olsun. Kacinci asilamandi bu?

Canım cok sagol. ilk aşılamamdı bu. daha önce 2 ay klomen kullanmıştım ikinci ayımda hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düştü. doktor şansı arttıralım diye aşılama yapmıştı ama işte kısmet. belki yeniden gelir bebişim.Beklemedeyim :) Hayırlısı olsun inşallah...

hayırlısı olsun canım üzme kendini olur mu inşlah ara verdiğin dönemde gelir bebişin

Ya benim kasiklarimda goguslerimde falan hicbirsey yok. 23 nisan tatil degilmi? Birde 12. Gun cikar dediler, 24 nisanda yaptiricam ben. Bu arada o jel ne ise yariyo? Neden morarmis ki bacaklarin?

kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun. benim aşılamam tutmuş. hamileyiiiiiimmmm 2 gündür mide bulantısı vardı boşuna değilmiş. allahım devamını da getirir inşallah. sağlıkla kucağıma almak nasip olur. bu 2. aşılamamdı. hepinize dua ettim hep, yine edeceğim. kurban olduğum rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah

çok sevindim darısı başımıza inşallah. kaçıncı gününde öğrendin? kan tahliliylemi, idraar testiylemi öğrendin?

Canim ya hayirli olsuun! Allah saglikli bir sekilde kucaginada almayi nasip etsin :) gozlerim doldu ya darisi hepimizin basina. Sende kasik gogus agrisi fln oldumu peki?

anaaamm kız hayırlı olsun çok çok çok sevindim. :)kaç çıktı değerin bak bizi unutma burda yazmaya devam et.

Ya benim kasiklarimda goguslerimde falan hicbirsey yok. 23 nisan tatil degilmi? Birde 12. Gun cikar dediler, 24 nisanda yaptiricam ben. Bu arada o jel ne ise yariyo? Neden morarmis ki bacaklarin?

jel progestan canım alttan.iğnem ise daha önceki gebeliklerden dolayı önlem amaçlı cleaxen kan sulandırıcı.altın86 hamile darısı bizeeee

anaaamm kız hayırlı olsun çok çok çok sevindim. :)kaç çıktı değerin bak bizi unutma burda yazmaya devam et.
yazarım tabiiiii :)) 49,5 çıktı cnm
Canim ya hayirli olsuun! Allah saglikli bir sekilde kucaginada almayi nasip etsin :) gozlerim doldu ya darisi hepimizin basina. Sende kasik gogus agrisi fln oldumu peki?
darısı başınıza inşallaaaaaah. aşılamadan beri geçmeyen göğüs ucumda sızlama vardı dokununca. kasık ağrısı vardı ama ohss olduğu için mi hamilelikten mi bilememiştim. şu an adet sancısına benzer ağrı var. dünden beri de mide bulantısı vardı, hatta akşam istifra ettim. dün bir de aşırı uykum vardı. yattım kalktım tekrar uyudum gündüz.
çok sevindim darısı başımıza inşallah. kaçıncı gününde öğrendin? kan tahliliylemi, idraar testiylemi öğrendin?

bugün 11. gün. önce idrarda çıktı. birz silik ama bariz belliydi. sonra acile gittik 49,5 çıktı

Son düzenleme:
Nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-------------------21.04 malesef
fato45------------07.04------------------21.04malasef
mavisebildik-------08.04------------------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04 hamileee :)))
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04

Cok soru soruyorum ama ilk asilamadan sonra ara verdiniz mi? Yoksa hemen 2. Mi denediniz?

Ayyy sira bize geliyo cok heyecanliii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…