- 17 Mart 2013
- 159
- 28
- 53
kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun. benim aşılamam tutmuş. hamileyiiiiiimmmm2 gündür mide bulantısı vardı boşuna değilmiş. allahım devamını da getirir inşallah. sağlıkla kucağıma almak nasip olur. bu 2. aşılamamdı. hepinize dua ettim hep, yine edeceğim. kurban olduğum rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun. benim aşılamam tutmuş. hamileyiiiiiimmmm2 gündür mide bulantısı vardı boşuna değilmiş. allahım devamını da getirir inşallah. sağlıkla kucağıma almak nasip olur. bu 2. aşılamamdı. hepinize dua ettim hep, yine edeceğim. kurban olduğum rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
amin cnm darısı başınıza inşallah :))gözün aydınn canım rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinn
Allah tamamına erdirsin çok sevindim olumsuz haberler aldıkça moralim bozulmaya başlamıştı,, senin belirtilerinde varmış gerçi,, bende hiç belirti iğnenin etkisi geçmeden idrar testi yapıp 2. çizgiyi yalandan da olsa görmek istedim ama çıkmadı ;( ben kendimden ümitli değilim ama inş. senin gibi güzel haberler gelir arkadaşlardan,,,
Arkadaslar bugun asilamanin 9.gunu. Ben 2. Gunden beri gunde 3 tane progestan hap kullaniyorum. Sali gunu biticek ilacim. Devam mi etmeliyim teste kadar yoksa kesicekmiyim ilaci? Bilen var mi??
canım mrh benimde aşılamadan sonra 7.günüm bende crinone jel kullanıyorum doktorum bana eşinle birlikte olmadığın günler kullan dedi adet olana kadar yada gebeysen adetin geçince kontrole gelene kadar dedi ama sen bi doktora tekrar git istersen nasıl belirtilerin varmı canım
Hic bisey hissetmiyorum. Sadece bugun farkettim agzim hic durmuyo biseyler yiyorum hep. Normalde hic sevmem cips yiyorum mesela. Benim pek umudum yok, sen de var mi
bendede öyle midem kazınıyo sürekli bilemedim ilaçların etkisi mi ama ben umutluyum çünkü daha öncede aşılama yapılmadan önce klomen ve ovitrellle vuruldum ama bu belirtiler olmadı bu ilk aşılamam şimdi belirti hissediyorum ilaç olsa öncede olurdu hayırlısı artık canım inş olur
Hic bisey hissetmiyorum. Sadece bugun farkettim agzim hic durmuyo biseyler yiyorum hep. Normalde hic sevmem cips yiyorum mesela. Benim pek umudum yok, sen de var mi
bendede öyle midem kazınıyo sürekli bilemedim ilaçların etkisi mi ama ben umutluyum çünkü daha öncede aşılama yapılmadan önce klomen ve ovitrellle vuruldum ama bu belirtiler olmadı bu ilk aşılamam şimdi belirti hissediyorum ilaç olsa öncede olurdu hayırlısı artık canım inş olur
İnsallah tutar canim. Umutlanmak istemiyorum, seviniriz hepimiz insallahhh :)
sağol cnm. darısı başınıza inşallah :))Cok sevindim canim hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
amin cnm. hepinize dua edeceğim tabii ki :))Altın86 tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza dua et bize rabbim seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip ets,n
evet onca sıkıntıya değdi şükür. ama hastalık ilerleme kaydetti sanırım. gebelikle artar diyorlardı, ben yine sancı çekiyorum fazla. ve mide bulantısı istifra eklendi üstüne. ama buna da şükür :))cnm cok sewındım bak okadar çok ağrı cektın hepsine değmiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin cnmm :))
Canımm çok sevindim senin adına. :) :) Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin. Bize de dua edersin değil mi?
canımmmmmmmm :) ayyy ınanılmaz mutlu oldummm biz aynı gün seninle asılama olduk ınsallah benım kıde tutumustur ama hiç sanmıyorum 10.gün test yaptın mı canım yada daha önce ? oooof cok sevindim kızzzzz :) umut oldunnn
daha önce yapmadım. bugüm ilk kez yaptım. dün çok midem bulandı istifara ettim. bugün baktım yine aynı. test yaptım pozitif. ama bütün gün mahvoldum. defalarca istifra ettiğim için zaten ohss devam ediyordu. karnım taş gibi kasılıp kaldı. ayağa kalkınca iki büklüm kalıyorum. yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek dr.
GİT CNM GİT HADI MASALLAH ANNE OLUYON KIZZ :) VALLA KENDİM OLMUS GİBİ SEVİNDİM ANI GÜNDÜK YA MERAK EDİYODUM aLLAH IM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIN BİŞEY İSTİYOMUYDU BENIM CANIM 3.4 GÜNDÜR SÜREKLİ EKŞİ BİŞEYLER İSTİYO DELİRMEK ÜZEREYİM :) YARIN YAPTIRCAM BENDE TEST
ben her zamanki gibi erik istiyordum ama hamile değilken de çok yerim ben. sanırım 3 gün önce acayip bir iştah patlaması yaşadım. ne yiyeceğimi şaşırdım. gece saat 10da kısır yapıp yedim. ama ertesi gün iştahsızlık ve mide bulantılarım başladı. 2 gündür doğru dürüst bir şey yiyemiyorum.
o zmn ben hamile degilim öküz gibi yiyorumyarın test yaptırcam bende dua edin kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?