Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gözün aydınn canım rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinn

Allah tamamına erdirsin çok sevindim olumsuz haberler aldıkça moralim bozulmaya başlamıştı,, senin belirtilerinde varmış gerçi,, bende hiç belirti iğnenin etkisi geçmeden idrar testi yapıp 2. çizgiyi yalandan da olsa görmek istedim ama çıkmadı ;( ben kendimden ümitli değilim ama inş. senin gibi güzel haberler gelir arkadaşlardan,,,

gözün aydınn canım rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinn
amin cnm darısı başınıza inşallah :))

sağol tatlım. ya sorma ben de listede negatifleri gördükçe umutsuzluğa kapılmıştım. ben hep belirtileri ohss sendromuna bağlamıştım ama gebelik çıkınca şaşırdım ben de. genel de umutsuz olduğumuz zamanlarda çıkageliyor bebişler. kimbilir belki senin de öyle olur

Cok sevindim canim hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin

Arkadaslar bugun asilamanin 9.gunu. Ben 2. Gunden beri gunde 3 tane progestan hap kullaniyorum. Sali gunu biticek ilacim. Devam mi etmeliyim teste kadar yoksa kesicekmiyim ilaci? Bilen var mi??

nasılsınız kızlar uzun zaman oldu giremedim nete benimde aşılamadan sonra 7.günüm inanılmaz başağrısı çekiyorum sebebini bilemedim acaba tutmuşmudur inş hepimiz hayırlı haberler alırız

Arkadaslar bugun asilamanin 9.gunu. Ben 2. Gunden beri gunde 3 tane progestan hap kullaniyorum. Sali gunu biticek ilacim. Devam mi etmeliyim teste kadar yoksa kesicekmiyim ilaci? Bilen var mi??

canım mrh benimde aşılamadan sonra 7.günüm bende crinone jel kullanıyorum doktorum bana eşinle birlikte olmadığın günler kullan dedi adet olana kadar yada gebeysen adetin geçince kontrole gelene kadar dedi ama sen bi doktora tekrar git istersen nasıl belirtilerin varmı canım

Altın86 tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza dua et bize rabbim seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip ets,n

Hic bisey hissetmiyorum. Sadece bugun farkettim agzim hic durmuyo biseyler yiyorum hep. Normalde hic sevmem cips yiyorum mesela. Benim pek umudum yok, sen de var mi?

cnm cok sewındım bak okadar çok ağrı cektın hepsine değmiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin cnmm :))

Canımm çok sevindim senin adına. :) :) Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin. Bize de dua edersin değil mi?

canımmmmmmmm :) ayyy ınanılmaz mutlu oldummm biz aynı gün seninle asılama olduk ınsallah benım kıde tutumustur ama hiç sanmıyorum 10.gün test yaptın mı canım yada daha önce ? oooof cok sevindim kızzzzz :) umut oldunnn

Cok sevindim canim hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
sağol cnm. darısı başınıza inşallah :))
Altın86 tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza dua et bize rabbim seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip ets,n
amin cnm. hepinize dua edeceğim tabii ki :))
cnm cok sewındım bak okadar çok ağrı cektın hepsine değmiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin cnmm :))
evet onca sıkıntıya değdi şükür. ama hastalık ilerleme kaydetti sanırım. gebelikle artar diyorlardı, ben yine sancı çekiyorum fazla. ve mide bulantısı istifra eklendi üstüne. ama buna da şükür :))
Canımm çok sevindim senin adına. :) :) Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin. Bize de dua edersin değil mi?

sağol cnm. tabii ki edeceğim hepinize dua. inşallah teker teker siz de hamile kalacaksınız :)))

daha önce yapmadım. bugüm ilk kez yaptım. dün çok midem bulandı istifara ettim. bugün baktım yine aynı. test yaptım pozitif. ama bütün gün mahvoldum. defalarca istifra ettiğim için zaten ohss devam ediyordu. karnım taş gibi kasılıp kaldı. ayağa kalkınca iki büklüm kalıyorum. yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek dr.

GİT CNM GİT HADI MASALLAH ANNE OLUYON KIZZ :) VALLA KENDİM OLMUS GİBİ SEVİNDİM ANI GÜNDÜK YA MERAK EDİYODUM aLLAH IM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIN BİŞEY İSTİYOMUYDU BENIM CANIM 3.4 GÜNDÜR SÜREKLİ EKŞİ BİŞEYLER İSTİYO DELİRMEK ÜZEREYİM :) YARIN YAPTIRCAM BENDE TEST

ben her zamanki gibi erik istiyordum ama hamile değilken de çok yerim ben. sanırım 3 gün önce acayip bir iştah patlaması yaşadım. ne yiyeceğimi şaşırdım. gece saat 10da kısır yapıp yedim. ama ertesi gün iştahsızlık ve mide bulantılarım başladı. 2 gündür doğru dürüst bir şey yiyemiyorum.

o zmn ben hamile degilim öküz gibi yiyorum yarın test yaptırcam bende dua edin kızlarrr

o zmn ben hamile degilim öküz gibi yiyorum yarın test yaptırcam bende dua edin kızlarrr

benim bulantılar ohss kaynaklı olabilir cnm. o yüzden bana bakma sen. benim gibi olmayın aman aman. eşimi esir ettim onu getir bunu götür. mide bulantısı ve ağrılardan suratım bi karış. tadını çıkaramıyorum hamileliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…