- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
benim bulantılar ohss kaynaklı olabilir cnm. o yüzden bana bakma sen. benim gibi olmayın aman aman. eşimi esir ettim onu getir bunu götür. mide bulantısı ve ağrılardan suratım bi karış. tadını çıkaramıyorum hamileliğin.
olsunnnn buna da sükür hamilesin ya :)
yani ohss olup negatif de olabilirdi allah korusun. çok şükür tuttu.
kızlar bir hevestir yaptım içimden geldi gebelik takvimini hayırlı olur inşallah yarın sabah bende idrar testi yapıcağım inşallah muradımıza ereriz
Gunaydinnn ayni gun yaptirmisiz asilamamizi var mi hissiyat:)) bende yok arda agri oldu filan ama cok umutsuzum.idrar testin cikarsa ben de yapicam hadi sonucu bekliyoruz.
Ben idrar testi yaptim tek cizgihic umudum yok
arkadaslar malsefki mayısın 3 unde olmam gerekırken bugun itibariyle regl oldumm((( moralım cok bozuk artık tüp bebek tedavisine gecices zannedıosam ama şuanda böle bişeyi kaldıramıcam ara wermeyı düşünuorum allahım sizlere nasip eylesin umarım güzel sonuçlar alırsınızz
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
yukarıda benim gibi 27si test günü olup idrar testini hemen yapıp olumsuzu alan ne çok kişiyiz (ben dün yaptım erken erken),, benim belirtim olmadığı için ümitli değilim ama 4 kişiden en az bir kişi hamile olur inş. diye düşünüyorum
Bence bu 4 kisi de umutlu degil.nurecrin sanirim bidan dahaheyecanli
:) hele ben bugun tamamen cokmus durumdayim.ya olmazsa napicam dusuncesine dustum.
Ben doktorumu aradim, progestana devam et regl e kadar dedi. İstersen hemen tup bebege baslariz dedi. Hic umudum yok Allah yardimcimiz olsun
Iyi de doktor idrar testi erken olur demedi mi ya.kan testi yatirsana canim.yada idrarda cikiyosa ben deyapiyim
Canim hayirlisi.hic belirti olmus muydu?insallah en kisa zamanda bebisinize kavurursunuz.
kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun. benim aşılamam tutmuş. hamileyiiiiiimmmm2 gündür mide bulantısı vardı boşuna değilmiş. allahım devamını da getirir inşallah. sağlıkla kucağıma almak nasip olur. bu 2. aşılamamdı. hepinize dua ettim hep, yine edeceğim. kurban olduğum rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Nick------------aşılama günü--------------test tarihi
adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-------------------21.04 malesef
fato45------------07.04------------------21.04malasef
mavisebildik-------08.04------------------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04 hamileee :)))
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04
Hadi hanimlara bugun bir suru sonuc olacak olan var.daha bir suru hamile yazmaliyiz.Allah in. izniyle...ben
umudu kestim ayni zamanda mutsuzum da.hadi bakalim yeni haftamiz hayirlara vesile olur.
kızlar allahıma binlerce kez şükürler olsun. benim aşılamam tutmuş. hamileyiiiiiimmmm2 gündür mide bulantısı vardı boşuna değilmiş. allahım devamını da getirir inşallah. sağlıkla kucağıma almak nasip olur. bu 2. aşılamamdı. hepinize dua ettim hep, yine edeceğim. kurban olduğum rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?