Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olsunnnn buna da sükür hamilesin ya :)

yani ohss olup negatif de olabilirdi allah korusun. çok şükür tuttu.

yemin ederim senin hamile olduğunu hissetmiştim ama söylemedim ümitlenırsın dıye senın yazılarını heycanla okuyodum hamile yazıcaksın diye çok şükür hamilesin Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin senden sonra benım listede 2.çocuğum için 16 aydır beklıyorum ilk aşılamam hadi hayırlısı canım

kızlar bir hevestir yaptım içimden geldi gebelik takvimini hayırlı olur inşallah yarın sabah bende idrar testi yapıcağım inşallah muradımıza ereriz

Nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04
matildaa----------5.04-------------------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-------------------21.04 malesef
fato45------------07.04------------------21.04malasef
mavisebildik-------08.04------------------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04 hamileee :)))
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04

Hadi hanimlara bugun bir suru sonuc olacak olan var.daha bir suru hamile yazmaliyiz.Allah in. izniyle...ben
umudu kestim ayni zamanda mutsuzum da.hadi bakalim yeni haftamiz hayirlara vesile olur.

kızlar bir hevestir yaptım içimden geldi gebelik takvimini hayırlı olur inşallah yarın sabah bende idrar testi yapıcağım inşallah muradımıza ereriz

Gunaydinnn ayni gun yaptirmisiz asilamamizi var mi hissiyat:)) bende yok arda agri oldu filan ama cok umutsuzum.idrar testin cikarsa ben de yapicam hadi sonucu bekliyoruz.

arkadaslar malsefki mayısın 3 unde olmam gerekırken bugun itibariyle regl oldumm ((( moralım cok bozuk artık tüp bebek tedavisine gecices zannedıosam ama şuanda böle bişeyi kaldıramıcam ara wermeyı düşünuorum allahım sizlere nasip eylesin umarım güzel sonuçlar alırsınızz

Canim hayirlisi.hic belirti olmus muydu?insallah en kisa zamanda bebisinize kavurursunuz.

gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04

yukarıda benim gibi 27si test günü olup idrar testini hemen yapıp olumsuzu alan ne çok kişiyiz (ben dün yaptım erken erken ),, benim belirtim olmadığı için ümitli değilim ama 4 kişiden en az bir kişi hamile olur inş. diye düşünüyorum

Bence bu 4 kisi de umutlu degil.nurecrin sanirim bidan dahaheyecanli
:) hele ben bugun tamamen cokmus durumdayim.ya olmazsa napicam dusuncesine dustum.

Bence bu 4 kisi de umutlu degil.nurecrin sanirim bidan dahaheyecanli
:) hele ben bugun tamamen cokmus durumdayim.ya olmazsa napicam dusuncesine dustum.

Ben doktorumu aradim, progestana devam et regl e kadar dedi. İstersen hemen tup bebege baslariz dedi. Hic umudum yok Allah yardimcimiz olsun

Ben doktorumu aradim, progestana devam et regl e kadar dedi. İstersen hemen tup bebege baslariz dedi. Hic umudum yok Allah yardimcimiz olsun

Iyi de doktor idrar testi erken olur demedi mi ya.kan testi yatirsana canim.yada idrarda cikiyosa ben deyapiyim

cnm çoook sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına:)

ben de dün idrar testi yaptım, sonuç negatif. ama erken tabi, henüz test tarihim gelmedi. 1-2 gün öncesine kadar bazı belirtiler vardı, şimdi hiç belirti falan kalmadı. adet belirtisi de yok. kısacası hiiiiç ümidim yok. bu aşılama tutarsa çok büyük sürpriz olur benim için.

ya neden benı eklemıyorsunuz kac oldu soyledıgım ???

Canım inan çok sevindim gözün aydın allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizede dua et canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…