Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım üzme kendini belkide hayırlısı böyledir. Bende bu ay ara vercem.olanla ölene çare yok.başka şeylere kafa yormaya çalış.zor biliyorum ama bende öyle yapmaya çalışıyorum

Canım üzme kendini belkide hayırlısı böyledir. Bende bu ay ara vercem.olanla ölene çare yok.başka şeylere kafa yormaya çalış.zor biliyorum ama bende öyle yapmaya çalışıyorum

üzmemek elde deil bukadar tedavi bukadar canım yandı elde war sıfır napalım doğru söyluosun cnm herşeyın hayırlısı ..

cnm çok üzüldüm. lütfen kendini çok yıpratma. allah sana da bir çocuk verecek elbet. buna inan.

cnm çoook sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına:)
amin cnm çok sağol
Canım inan çok sevindim gözün aydın allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizede dua et canım :)

amin cnm. inşallah allah sizin de yüzünüzü güldürür

Canım ya üzülme bir bakarsın kendiliğinden bu ay hamile kalırsın, belki bebişin doğal yollardan dünyaya gelmek istiyordur, bize konuşmak kolay geliyor diye düşünme, hepimiz aynı yollardan belki onlarca kez geçtik seni anlıyoruz ama Allah'ın takdiri kader diyoruz yine. Umarım bu ay aldığın ilaçların etkisiyle hiç bir şey kullanmadan doğal yollardan hamile kalırsında bize burda mutlu haberi verirsin.

Bende uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama ilk defa yazmaya karar verdim.Benim de sebepsiz infertilite sebebiyle yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyor ne eşimde ne bende sorun yok.03.04 te aşılama yaptırdım ama malesef sonuç negatif kan testinden sonra muayenede doktor kistim olduğunu söledi aşılamadan sonra olabiliyormuş ve doğum kontrol hapı verdi böyle bişeyle karşılaşan oldumu aranızda?bebek isterken hap kullanmak çok kötü bir duygu forumda bazı yerlerde hapı kullanmadanda geçebileceği söyleniyor kendiliğinden kaybolabiliyormuş böle bi tecrübesi olan varmı?hapı kullanırsam bi dahaki ay da etkisi sürmezmi?2. aşılamayı denemeden direk tüp bebek mi denesem karar veremiyorum desteğinize ihtiyacım varaşılamada şansım çok azmış doktor yüzde 15 diyor. bende zaman geçirmek istemiyorum

Allah nazarlardan korusun canım, bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.İçime doğupta kesin hamile haberi vericek dediğim 1 kişi sendin tuttu, bakalım şimdi diğer arkadaşta , gerçi gönül uğraşan ve isteyen herkesin tez zamanda olsun istiyor ama ne bileyim işte 2 kişiden daha da umutluydum nedense

Artık darısı başımıza inşallah....

Önecelikle merhaba geçmiş olsun, bütün doktorlar kisti geçirmek için malesef doğum kontrol hapı veriyor yani başka doktora gitsende durum değişmeyecek ama ekstradan soğan kürünü de deniyebilirsin, kistleri yok etmede üstüne tanımıyorum, bu arada şansım % 15'miş yazmışsın aslında sadece senin değil aşılamada tutma şansı herkes için % 15, doktorlar bunu baştan söylüyor ki hastalar çok umutlanmasın, kaldı ki ne eşinde nede sende belli bir sorun yok. istersen soğan kürü, incir kürü, keçi boynuzu kürü ve hayıt suyu ile ilgili yazılanları da bir oku derim. Umarım tez zamanda seninde bebiş haberini alırız

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Yeni yazabiliyorum, sonucumu yeni aldım. Kadere bakın ki kocam aldı hatta ve o söyledi. Allahıma binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun, aşılamam tutmuş hamileyim. :) Allahım devamını da getirir inşallah. Sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Buradaki herkese hep dua ediyorum ve etmeye de devam edeceğim.

Hala inanamıyorum, rüyada gibiyim, hiç ümidim yoktu. Kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın. Yüce rabbim er yada geç duyuyor sesimizi. Allahım sizlere de hayırlısıyla yaşatsın inşallah bu duyguyu.

Hayirli ugurlu olsun bebisin :) insallah ben de bu haberi veririm. Cok umutsuzum ama sizleri duyunca iyi geliyor. Bizlere de dua et

ayyy canım yaa tüylerim diken diken oldu, çoook sevindim, inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inşallah, aslında neden bilmiyorum bebişlerin olsun demek geldi içimden önce, belli mi olur belki ikizdir :))

Darısı bizim başımıza da inşallah tez zamanda...

Hayirli ugurlu olsun bebisin :) insallah ben de bu haberi veririm. Cok umutsuzum ama sizleri duyunca iyi geliyor. Bizlere de dua et

Çook teşekkürler, Hiç umutsuzluğa kapılma, inşallah hayırlısıyla herkese nasip etsin Allahım... Herkes için en içten en kalbi duygularımla dua ediyorum, edeceğim de.

malesef cnm kist oluşmuş pko oyusden bu ay doğum kontrol hapı kullanıorum tabıkıde Allahın takdiri yinede sizlerı takıp etmeye dewamedıorum beklıorum mutlu haberlerınızı ..

Şu an iş yerindeyim ve ne yapacağımı bilemez halde duruyorum öyle. Çooook teşekkürler, Allahım hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Yalnız çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor, ikiz diye. :)) Yüce Rabbim en hayırlısını nasip eder inşallah :)

Bu arada ben bana buranın uğurlu geldiğine inanıyorum. Burası ve sizlerin sayesinde yeri geldi sizinle beraber üzüldüm, yeri geldi bebiş haberi verenle aynı şekilde sevindim. Hiçbirinizi şahsen tanımasamda her birinizi kaderdaş olarak ayrı ayrı sevdim. Bütün dualarım sizinle...
Dilerim en kısa zamanda sizlerin de bebiş haberlerinizi alırız.

gerçekten içtenlikle tebrik ediyorum,, mutluluğun daim olsun,,, her şey gönlüne göre olsun inş.

malesef cnm kist oluşmuş pko oyusden bu ay doğum kontrol hapı kullanıorum tabıkıde Allahın takdiri yinede sizlerı takıp etmeye dewamedıorum beklıorum mutlu haberlerınızı ..

sendedemi pko var, bende de hamilelik olmazsa bu ay kist olma olasılığı yüksek bir şu pko'ya çare bulamadık ya

Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin canım.çok sevindim gerçekten .güzel haberlerin devamı gelir inşallah

çok garip değil mi tanımadığın ama derdine üzülüp,sevincine sevindiğimiz bir sürü kaderdaş, kardeş sahibi olduk bu forumda :)

Bu arada bilmiyorum valla ikizmiş gibi içime doğdu sanırım bebişlerin yazarken sildim bebeğin dedim, hayırlısı inşallah

Bize çok çok dua et olur mu, çarşamba aşılamam yapılacak benim de, sonra geçmek bilmeyecek o 15 günü saymaya başlayacağım.

çok teşekkürler cevabın için forumu kullanmayı yeni öğreniyorum kusura bakmayın:) tabi olasılığın az olduğunu biliyorum herkes için ama ne biliyim insan büyük olasılığa değilde küçük olasılığa kendini inandırmak isteyince hayal kırıklığı oluyo bu arada olumlu sonuç olan herkes için kendim gibi sevindim.ne yapacağıma karar veremiyorum tekrar denesemmi yoksa tüp bebek denesemmi zamanmı kaybediyorum diye.soğan kürünü duymuştum ama hapla beraber yan etkisi olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…