Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aynen yaa, burasının ve buradaki herkesin yeri bir ayrı oldu ben de. Ve bundan sonra da hep dualarımda olacaksınız.
Çoğu kişi ikiz dedi, ama rabbimden hayırlısı bakalım :)
Çarşamba günü için de bol şanslar sana. Dilerim sana da güzel haberleri buradan vermeyi nasip eder Allahım. Dua edicem hep...

Hayirli olsun cnm cok sevindim allah tamamina erdirrsin darisi buzlere inş

slm arkadaşlar dun gece test yapacagımı söylemiştim yaptım ve negatıf oysakı çok belırtım vardı ama 2 gun once yapmıştım 2.çizgi barız bellıydı ne garıptır ki üzülmüyorum çarsamba kan testı yapıp perşembe bildiririm size inşallah ayrıca bugun 10.gunum hyırlısı...

teşekkür ederim, inşallah hamiş senin duan kabul olur da bende hamiş haberimi veririm burdan

birincisi erken yapmışsın, ikincisi teste güvenme bozukta olabilir,kan tahlili en doğru sonucu vericek ,üçüncüsü umarım test bozukturda çarşamba günü bize hamiş haberini verirsin inşallah :)

Bende sbh idrar testi yaptim. Negatif cikti. Belki 2 gun once yaptigin test hcg hormonundan dolayi yuksek cikmisyir. İdrarda belli olmuyo herkesinki diyolar ama bilmiyorum bende carsamba kanda cikar mi yapsammi bende ya??

Moralim sifir benim. Tup bebegi arastirmaya basladim artik

Kızlar hiç umutsuzluğa kapılmayın. cumartesi gübü idrar testi yaptım ben evde, bırakın 2. çizgiyi silik bile çıkmadı ki 15. günümdü. Kesim yok dedim ama işte bugün kan testinte çıktı. İdrar testine bakmayın hiç, boşu boşuna bozulmasın moraliniz.

Tebrik ederim canım. Allah kucağna da almayı nasip etsin inşallah.

Tebrik ederim canım. Allah kucağna da almayı nasip etsin inşallah.

Çok teşekkürler canım. Nasıl mutlu oluyorum böyle tebrik yazılarına anlatamam, rüya gibi... inanamıyorum hala...
Ben de seni çok tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…