çok garip değil mi tanımadığın ama derdine üzülüp,sevincine sevindiğimiz bir sürü kaderdaş, kardeş sahibi olduk bu forumda :)
Bu arada bilmiyorum valla ikizmiş gibi içime doğdu sanırım bebişlerin yazarken sildim bebeğin dedim, hayırlısı inşallah
Bize çok çok dua et olur mu, çarşamba aşılamam yapılacak benim de, sonra geçmek bilmeyecek o 15 günü saymaya başlayacağım.
Kızlar merhaba,
Yeni yazabiliyorum, sonucumu yeni aldım. Kadere bakın ki kocam aldı hatta ve o söyledi. Allahıma binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun, aşılamam tutmuş hamileyim. :) Allahım devamını da getirir inşallah. Sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Buradaki herkese hep dua ediyorum ve etmeye de devam edeceğim.
Hala inanamıyorum, rüyada gibiyim, hiç ümidim yoktu. Kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın. Yüce rabbim er yada geç duyuyor sesimizi. Allahım sizlere de hayırlısıyla yaşatsın inşallah bu duyguyu.
Hayirli olsun cnm cok sevindim allah tamamina erdirrsin darisi buzlere inş
Çook teşekkürler, Hiç umutsuzluğa kapılma, inşallah hayırlısıyla herkese nasip etsin Allahım... Herkes için en içten en kalbi duygularımla dua ediyorum, edeceğim de.
İlk asilamanmiydi senin?
Aynen yaa, burasının ve buradaki herkesin yeri bir ayrı oldu ben de. Ve bundan sonra da hep dualarımda olacaksınız.
Çoğu kişi ikiz dedi, ama rabbimden hayırlısı bakalım :)
Çarşamba günü için de bol şanslar sana. Dilerim sana da güzel haberleri buradan vermeyi nasip eder Allahım. Dua edicem hep...
teşekkür ederim, inşallah hamiş senin duan kabul olur da bende hamiş haberimi veririm burdan
slm arkadaşlar dun gece test yapacagımı söylemiştim yaptım ve negatıf oysakı çok belırtım vardı ama 2 gun once yapmıştım 2.çizgi barız bellıydı ne garıptır ki üzülmüyorum çarsamba kan testı yapıp perşembe bildiririm size inşallah ayrıca bugun 10.gunum hyırlısı...
slm arkadaşlar dun gece test yapacagımı söylemiştim yaptım ve negatıf oysakı çok belırtım vardı ama 2 gun once yapmıştım 2.çizgi barız bellıydı ne garıptır ki üzülmüyorum çarsamba kan testı yapıp perşembe bildiririm size inşallah ayrıca bugun 10.gunum hyırlısı...
Evet, ilk aşılamaydı.
evet canım ya olabılır beraber kan testı yaptırıp persembe hamıleyız dıye bağırırız inşallah
Cok soru soruyorum kusura bakma ama ozel degilse sizde problem neydi?
Moralim sifir benim. Tup bebegi arastirmaya basladim artik
Kızlar merhaba,
Yeni yazabiliyorum, sonucumu yeni aldım. Kadere bakın ki kocam aldı hatta ve o söyledi. Allahıma binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun, aşılamam tutmuş hamileyim. :) Allahım devamını da getirir inşallah. Sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Buradaki herkese hep dua ediyorum ve etmeye de devam edeceğim.
Hala inanamıyorum, rüyada gibiyim, hiç ümidim yoktu. Kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın. Yüce rabbim er yada geç duyuyor sesimizi. Allahım sizlere de hayırlısıyla yaşatsın inşallah bu duyguyu.
Tebrik ederim canım. Allah kucağna da almayı nasip etsin inşallah.
ya neden benı eklemıyorsunuz kac oldu soyledıgım ???
keşke tarihinide yazsaydın.öyle listeye eklemem daha kolay oluyoor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?