Kızlar merhaba,
Yeni yazabiliyorum, sonucumu yeni aldım. Kadere bakın ki kocam aldı hatta ve o söyledi. Allahıma binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun, aşılamam tutmuş hamileyim. :) Allahım devamını da getirir inşallah. Sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Buradaki herkese hep dua ediyorum ve etmeye de devam edeceğim.
Hala inanamıyorum, rüyada gibiyim, hiç ümidim yoktu. Kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın. Yüce rabbim er yada geç duyuyor sesimizi. Allahım sizlere de hayırlısıyla yaşatsın inşallah bu duyguyu.
Gelsene kendini nasil hissediyosun?? Seni umutlandirmak istemiyorum ama bence sen hamissin :) kendim icin bunu diyemiyorum ama
ayy sana inanmıyorum ya.bırak beni kendini düşünmeye başla :) beni güldürdün Allah ta seni güldürsün .biilmiyorıum canım Allah büyük diyorum sadece.bugün yine belim ağrıdı.evde yatınca bişe yokta işe gidince ayakta koşuturmaktan başladı yine.ne güzel inşallah içine doğmuştur ne diyim :)bugün ben de idrar testi yaptırıyım dedim ama eşim kan testi yaptırırız dedi.sıfır küsür sayı görmekten korkuyorum.yarın 10.günümmm kanda çıkar mı acabaa ..
sana kızsamda gece boyu tüp bebek düşündüm ben de.offf offf.inşallah ikimize de gerek kalmaz.
slm arkadaşlar ben de 19 nisanda ilk aşılamamı oldum test günüm 30 nisan hayırlısı artık...yalnız aşılama kolay bir işlem diye düşünüyordum düşündüğüm gibi değilmiş.iğne evresi bile benim için çok zahmetli ve yorucu geçti.bizde de bi problem yok biraz sperm değerleri düşük ama dr normal diyo.inşallah güzel haberlerinizi alırız inanın çok moral oluyor.
kasıklarımda dolgunluk var sadece biraz yürümekte zorlanıyorum idrarımı yaparken kasıklarım çok ağrıyo başka da bir şikayetim yok.
sanki ohss gibi olmuşsun yani yumurtalar fazla uyarılınca çatlama iğnesinden sonra geriye kalan yumiler büyümeye devam ediyor.bence doktoruna bi danışsaysın idrarda da zorlanıyorum demişsin.en azından ultrasonla bi bakar.bu durum önemli.
altın 86 tebrik ederim arkadaşım, sıra biz isteyenlere olsun. arkadaşlar iğneyi göbekten mi yaptınız,bende ilk bu akşam vuracam, vira bismillah.
İnsallah icime dogmus olsun, sen de benim icin dua et. Benim sinirlerim bozuldu artik guluyorum :) cok fena belim agriyo, regl agrim da boyle olur benim. Kasiklarim falan hic agrimaz. bu arada asilama yapilan gunu de sayicaksin canim. Yani yarin 11.gun oluyo. Carsamba 12. Bence carsamba yaptiralim yaa :) :)
öyle mi oluyoo.hımm ben bugün idrar testi aldım sen yapmış mıydın o kadar çok kişi yapıp negatif aldı ki unuttum.sabah yapıcam aslında en iisi kan tatlili yapmak.belki yarın yaptırırım.bekleme sen de yarın yaptır hadiii :)
sabah idrar testi yaptırdım.bildiğin negatif.tertemiz bi çizgi çıktı.ben pes ediyorum.11.gün çok mu erken yaaa yoksa gerçekten yine mi gol değilllll !
sabah idrar testi yaptırdım.bildiğin negatif.tertemiz bi çizgi çıktı.ben pes ediyorum.11.gün çok mu erken yaaa yoksa gerçekten yine mi gol değilllll !
Kızlar merhaba,
Yeni yazabiliyorum, sonucumu yeni aldım. Kadere bakın ki kocam aldı hatta ve o söyledi. Allahıma binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun, aşılamam tutmuş hamileyim. :) Allahım devamını da getirir inşallah. Sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Buradaki herkese hep dua ediyorum ve etmeye de devam edeceğim.
Hala inanamıyorum, rüyada gibiyim, hiç ümidim yoktu. Kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın. Yüce rabbim er yada geç duyuyor sesimizi. Allahım sizlere de hayırlısıyla yaşatsın inşallah bu duyguyu.
kızlar nolurrr bana dua edin.çok çok ihtiyacım var.kan verdim ama 5 te sonuç çıkar dedi.lab.yollayacaklarmış.idrar testim negatif çıktı.siz erken diyosunuz.bilmiyoooorummmm
altın 86 tebrik ederim arkadaşım, sıra biz isteyenlere olsun. arkadaşlar iğneyi göbekten mi yaptınız,bende ilk bu akşam vuracam, vira bismillah.
kızlar nolurrr bana dua edin.çok çok ihtiyacım var.kan verdim ama 5 te sonuç çıkar dedi.lab.yollayacaklarmış.idrar testim negatif çıktı.siz erken diyosunuz.bilmiyoooorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?