sağol tatlım darısı başına
canım hayırlı olsun bern de senden haber bekliyodum listem boş kalmıştı :) süper bi başlangıç yaptıkh.üst üste hamile haberleri geldi.kan değerini ve belirtilerini alalım lütfennnn :)
Canım yazdıklarını gözlerim yaşararak okudum. Rabbim hayırlı, sağlıklı, ömürlü bir evlat nasip eylesin. İnşaallah böyle bir haber vermek bize de nasip olur. Dualarını esirgeme bizlerden olur mu?
Çok teşekkürler, aynen öyle darısı listenin geri kalanı için inşallah. Ben de belirti olarak ısrarlı bir kasık ağrısı vardı hala var hatta. Ara sıra da bel ağrısı. Ama benim için en belirgin fark olan normalde regle yakın hiç akıntım olmazken bu sıralarda bazen beyaz bazen şeffaf çok akıntım olması oldu. Göğüslerim filan çok aman aman sızlamadı mesela. Şimdilerde daha çok sızlıyor sanki.
Aşılamanın 18. Gününde yaptırdım tahlili 1144 çıktı :))
Allahım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallaahh :)) haftaya ultrason muayahanem olacak, dua edin kızlar.. Ben sürekli size ediyorum, edeceğim de. :))
arkadaşlar bir sorum olacak. 12 nisanda aşılama yaptırdım. bugün aşılamadan sonra 11. günüm. progestan kullanmaya devam ediyorum. gece çok az kahverengi lekelenmem olmuş. normalmidir sizce. progestan kullanırken adet belirtisi olan lekelenme olur mu? ne yapmalıyım. yardımınıza ihtiyacım var. kan testi yaptırsam boşuna mı olmuş olur? dert etmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama çok üzüldüm lekeleri görünce
Maasallahh :) degerin ne kadaar yuksek ikizmi acaba? Ben de yarin kan tahlili yaptiricam sen de bana dua et :)
Çok teşekkürler, aynen öyle darısı listenin geri kalanı için inşallah. Ben de belirti olarak ısrarlı bir kasık ağrısı vardı hala var hatta. Ara sıra da bel ağrısı. Ama benim için en belirgin fark olan normalde regle yakın hiç akıntım olmazken bu sıralarda bazen beyaz bazen şeffaf çok akıntım olması oldu. Göğüslerim filan çok aman aman sızlamadı mesela. Şimdilerde daha çok sızlıyor sanki.
Aşılamanın 18. Gününde yaptırdım tahlili 1144 çıktı :))
Allahım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallaahh :)) haftaya ultrason muayahanem olacak, dua edin kızlar.. Ben sürekli size ediyorum, edeceğim de. :))
arkadaşlar bir sorum olacak. 12 nisanda aşılama yaptırdım. bugün aşılamadan sonra 11. günüm. progestan kullanmaya devam ediyorum. gece çok az kahverengi lekelenmem olmuş. normalmidir sizce. progestan kullanırken adet belirtisi olan lekelenme olur mu? ne yapmalıyım. yardımınıza ihtiyacım var. kan testi yaptırsam boşuna mı olmuş olur? dert etmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama çok üzüldüm lekeleri görünce
progestanı neden verdi doktorun, kaçıncı aşılaman?
ilk aşılamandada progestan kullanmışmıydın?
yarına kadar sabret istersen 12. gün daha net sonuç alırsın diye tahmin ediyorum.
benden 1 gün önce olmuş aşılaman.progestan hasta olmayı engellemiyor canım.sadece geciktirebilir belki rahimi kalınlaştırdığı için.ben de jeli kullanıyorum crione jel.haptan daha iyiymiş.şu an devam ediyor mu kanaman?
kızlar nolurrr bana dua edin.çok çok ihtiyacım var.kan verdim ama 5 te sonuç çıkar dedi.lab.yollayacaklarmış.idrar testim negatif çıktı.siz erken diyosunuz.bilmiyoooorummmm
Nick------------aşılama günü--------------test tarihi
adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04---------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04 hamileee:)
matildaa----------5.04----------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-----------21.04 malesef
fato45------------07.04-----------21.04malasef
mavisebildik-------08.04-----------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
sula66------------08.04-------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04----------------25.04 hamileee :)
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------27.04 malesef
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04
azo01-------------19.04--------------------4.04
beyazsiyah07------23.04------------------7.05
herkese merhabalar, olumsuz sonucumdan sonra ancak kendimi toparlayabildim ve topiğe bi bakayım dedim :) hamilelerimizi tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Negatif sonucu gören kader arkadaşlarım moralinizi yüksek tutun, herşeyde bir hayır vardır. Belki de çok takıyoruz kafamıza stres yaratıyoruz, öyle hikayeler duyuyorum ki tam herşeyden vazgeçtiğinde kendiliğinden hamile kalıyorlar. Belki de herşeyin bir vakti zamanı var, herşeyin hayırlısını dilemek lazım...
Nick------------aşılama günü--------------test tarihi
adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04---------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04 hamileee:)
matildaa----------5.04----------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-----------21.04 malesef
fato45------------07.04-----------21.04malasef
mavisebildik-------08.04-----------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
sula66------------08.04-------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04----------------25.04 hamileee :)
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------27.04 malesef
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04
azo01-------------19.04--------------------4.04
beyazsiyah07------23.04------------------7.05
herkese merhabalar, olumsuz sonucumdan sonra ancak kendimi toparlayabildim ve topiğe bi bakayım dedim :) hamilelerimizi tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Negatif sonucu gören kader arkadaşlarım moralinizi yüksek tutun, herşeyde bir hayır vardır. Belki de çok takıyoruz kafamıza stres yaratıyoruz, öyle hikayeler duyuyorum ki tam herşeyden vazgeçtiğinde kendiliğinden hamile kalıyorlar. Belki de herşeyin bir vakti zamanı var, herşeyin hayırlısını dilemek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?