Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bir sorum olacak. 12 nisanda aşılama yaptırdım. bugün aşılamadan sonra 11. günüm. progestan kullanmaya devam ediyorum. gece çok az kahverengi lekelenmem olmuş. normalmidir sizce. progestan kullanırken adet belirtisi olan lekelenme olur mu? ne yapmalıyım. yardımınıza ihtiyacım var. kan testi yaptırsam boşuna mı olmuş olur? dert etmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama çok üzüldüm lekeleri görünce

canım hayırlı olsun bern de senden haber bekliyodum listem boş kalmıştı :) süper bi başlangıç yaptıkh.üst üste hamile haberleri geldi.kan değerini ve belirtilerini alalım lütfennnn :)

Çok teşekkürler, aynen öyle darısı listenin geri kalanı için inşallah. Ben de belirti olarak ısrarlı bir kasık ağrısı vardı hala var hatta. Ara sıra da bel ağrısı. Ama benim için en belirgin fark olan normalde regle yakın hiç akıntım olmazken bu sıralarda bazen beyaz bazen şeffaf çok akıntım olması oldu. Göğüslerim filan çok aman aman sızlamadı mesela. Şimdilerde daha çok sızlıyor sanki.
Aşılamanın 18. Gününde yaptırdım tahlili 1144 çıktı :))
Allahım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallaahh :)) haftaya ultrason muayahanem olacak, dua edin kızlar.. Ben sürekli size ediyorum, edeceğim de. :))

Amiiinnnn canııımm... Darısı sizlerin de hayırlısıyla başına inşallah.. Aklım hep burda, hep dua ediyorum, edicem de..

Maasallahh :) degerin ne kadaar yuksek ikizmi acaba? Ben de yarin kan tahlili yaptiricam sen de bana dua et :)

progestanı neden verdi doktorun, kaçıncı aşılaman?
ilk aşılamandada progestan kullanmışmıydın?

yarına kadar sabret istersen 12. gün daha net sonuç alırsın diye tahmin ediyorum.

maşallah kan değerin süperrr :)ikiz olabilir.hayırlısı olsun canım gözün aydın tekrar

benden 1 gün önce olmuş aşılaman.progestan hasta olmayı engellemiyor canım.sadece geciktirebilir belki rahimi kalınlaştırdığı için.ben de jeli kullanıyorum crione jel.haptan daha iyiymiş.şu an devam ediyor mu kanaman?

Nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04---------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04 hamileee:)
matildaa----------5.04----------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-----------21.04 malesef
fato45------------07.04-----------21.04malasef
mavisebildik-------08.04-----------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
sula66------------08.04-------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04----------------25.04 hamileee :)
bynkilic------------12.04-----------------26.04
gelsene----------13.04-------------27.04 malesef
nurecrin----------13.04------------------27.04
musmutlukız------13.04-------------------27.04
erenesen---------13.04-------------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04
azo01-------------19.04--------------------4.04
beyazsiyah07------23.04------------------7.05

progestanı neden verdi doktorun, kaçıncı aşılaman?
ilk aşılamandada progestan kullanmışmıydın?

yarına kadar sabret istersen 12. gün daha net sonuç alırsın diye tahmin ediyorum.

daha önce 3 aşılama olmuştum, ama serephone ilaç ile. bu kez gonal f iğne ile aşılama oldum. öncekilerde progestan vermemişti doktor. zaten hepsi de negatif sonuçlandı. bu kez aşılamayı tüp bebek merkezinde yaptırdım. hamilelik oluşursa düşmesin diye verdi sanırım progestanı. yarına sabrediyorum bakalım. hakkımızda hayırlısı.

şuan devam etmiyor

slm arkadaşlar, inş. bu 23 Nisan bebişlerimizin ilk bayramıdır,,,

akadaşım 10-15. günler arası lekelenmeler bebeğin yerleşme kanaması da olabiliyor genellikle,, bende öyle bişi olsa hemen kan testini yaptırırdım çünkü ümidim artardı inan,, inş. güzel bi sonuç gelir devamında,,,

kızlar nolurrr bana dua edin.çok çok ihtiyacım var.kan verdim ama 5 te sonuç çıkar dedi.lab.yollayacaklarmış.idrar testim negatif çıktı.siz erken diyosunuz.bilmiyoooorummmm

ayy çok heyecanlandım aynı gün ya aşılamamız ,, inş. hayırlısı ile iyi bi sonuç gelir,,,yüzümüz gülsün,,,

Canim inan cok uzuldum. Bende cok umutsuzum, insallah 2. Ler tutar. Kendimi de coo kotu hissettim simdi umutlandirdim seni

herkese merhabalar, olumsuz sonucumdan sonra ancak kendimi toparlayabildim ve topiğe bi bakayım dedim :) hamilelerimizi tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Negatif sonucu gören kader arkadaşlarım moralinizi yüksek tutun, herşeyde bir hayır vardır. Belki de çok takıyoruz kafamıza stres yaratıyoruz, öyle hikayeler duyuyorum ki tam herşeyden vazgeçtiğinde kendiliğinden hamile kalıyorlar. Belki de herşeyin bir vakti zamanı var, herşeyin hayırlısını dilemek lazım...

Ben de senin gibi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bir de Rabbim verecekse çok stresli de olsak verir.

gelseneciim çok üzüldüm kusura bakma listeye yazdığını farketmemişim ( musmutlukız arkadaşımız yazınca gördüm,,hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. çok bekletmesin bebişlerimiz bizleri ben üç aşılama denemeyi düşünüyorum, çünkü 3aşılama sonucu bebek eldesi %80'i buluyormuş daha sonrası tüp bebek düşünmek daha doğru bence ,,,, buradaki en büyük sıkıntımız bekleme sürecinin bizleri fazlasıyla yıpratması ve hayal kırıklıklarımız Allah yar ve yardımcımız olsun,,,

söylediklerine gerçekten katılıyorum.benimde ilk aşılamamdı.insan hiç olmıcakmış gibi düşünüyo ilk anda ama günler geçtikçe sanırım mantıklı düşünmeye başlıyor.ilk sonucu aldığımda bi anda pes ettim ama sonradan düşündükçe ne olumsuz şartlarda yıllarca uğraşanlar var pes etmeyi yakıştıramadım kendime.2. aşılamayı bile yaptırmam artık derken şu 1 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum artık tekrar denemek için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…