söylediklerine gerçekten katılıyorum.benimde ilk aşılamamdı.insan hiç olmıcakmış gibi düşünüyo ilk anda ama günler geçtikçe sanırım mantıklı düşünmeye başlıyor.ilk sonucu aldığımda bi anda pes ettim ama sonradan düşündükçe ne olumsuz şartlarda yıllarca uğraşanlar var pes etmeyi yakıştıramadım kendime.2. aşılamayı bile yaptırmam artık derken şu 1 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum artık tekrar denemek için:)
Kizlar merhaba. Bugun test yaptirdim 0.69 cikti. Aslinda negatif ama doktorum erken yaptirdigim icin kizdi. Adete kadar bekle olmazsan tekrarla yukselerbilir dedi. Ben negatif dusunuyorum. İkinci asilamayi da dusunmuyorum, direkt tup bebek yaptiricaz. Doktorum da boyle dusunuyo. Sizce hemen baslayayim mi? Yoksa 1 ay ara mi vereyim? Bana yardim edin kizlar
canım hayırlısı ne yapalımhiç ağlamıcam dedim ama çaresizlikten yine ağladım.hasta olmadım ama tüp bebek araştırmaya başladım bile. belki de hataydı aşılama ama nerden bilicez.artık korkmaya başladım çünkü başka çaremiz yok ve pahalı bi yöntem ya olmazsa demekten alamıyorum kendimi.ben de senin gibi merak ediyorum o yumurtalar eriyecek mi bakaılm yani tüp bebek için uygun olacak mı?şuan ben de onu düşünüyorum.
çikolata kistim alındı kızlar perşembe lapaoroskopi ie aldırdım. iyiiyimç çok şükür ameliyat esnasında doktor tüpler
me de bakmış ilaç geçmemişama kesin kapalı diye birşey yok bazen bizi yanıltabiliyor açıkken kapalı görünebilio dedi yada ufak tıkanıklı varsa ilaçda açmış olabilir bence bir kaç dene bebek dedi şte öle. kızlar bugün 7.günüm ameliyattan sonra. sizce ilişkiye girmelimiyim doktor bir sakıncası yok dedi. bende acaba hamile kalabilir miyim diye düşünüyorum.
Kizlar merhaba. Bugun test yaptirdim 0.69 cikti. Aslinda negatif ama doktorum erken yaptirdigim icin kizdi. Adete kadar bekle olmazsan tekrarla yukselerbilir dedi. Ben negatif dusunuyorum. İkinci asilamayi da dusunmuyorum, direkt tup bebek yaptiricaz. Doktorum da boyle dusunuyo. Sizce hemen baslayayim mi? Yoksa 1 ay ara mi vereyim? Bana yardim edin kizlar
neden aşılamayı tekrar düşünmüyorsun sende problem neydi?bence aşılama tutmaması için bi problem yoksa en azından bi kere daha dene bende ilk test sonucumu aldığımda o an gidip hemen tüp bebeğe başlamayı istedim ama şimdi üzerinden zaman geçtikçe bi kere daha aşılama istiyorum.Tüp bebek daha uzun ve daha çok komplikasyonu olabilecek bir tedavi.Bende bi aşılamayla bile hemen kist oldu şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum nefret ederek.belki hapın etkisi bu ayda geçmicek bilmiyorum bilen varmı??
canım hayırlısı ne yapalımhiç ağlamıcam dedim ama çaresizlikten yine ağladım.hasta olmadım ama tüp bebek araştırmaya başladım bile. belki de hataydı aşılama ama nerden bilicez.artık korkmaya başladım çünkü başka çaremiz yok ve pahalı bi yöntem ya olmazsa demekten alamıyorum kendimi.ben de senin gibi merak ediyorum o yumurtalar eriyecek mi bakaılm yani tüp bebek için uygun olacak mı?şuan ben de onu düşünüyorum.
Canım bende senin gibi düşünüyorum. doktor bana aşılama 6 kez yapılabilir dedi. en az 3 kez daha yapalım diyo. ben bu seneyi aşılamayla geçirmeyi düşünüyorum doğrusu. olmazsa 2014de tüp bebek için uğraşırız artık.
neden aşılamayı tekrar düşünmüyorsun sende problem neydi?bence aşılama tutmaması için bi problem yoksa en azından bi kere daha dene bende ilk test sonucumu aldığımda o an gidip hemen tüp bebeğe başlamayı istedim ama şimdi üzerinden zaman geçtikçe bi kere daha aşılama istiyorum.Tüp bebek daha uzun ve daha çok komplikasyonu olabilecek bir tedavi.Bende bi aşılamayla bile hemen kist oldu şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum nefret ederek.belki hapın etkisi bu ayda geçmicek bilmiyorum bilen varmı??
Arkadaslar gnydn. Dun aksam idrar testi yaptim 2. cizgiyi silik de olsa gordum. Bu sabah tekrar yaptm neredeyse 1 saat sonra cikti 2. cizgi. Pek umutlu degilim. Ise giderken kan vercem. Herhalde aksama olumlu yada olumsuz net sonucu bildiririm:-(
Sonucumu aldim. 4.43 cikti. Asilamadan sonraki 13. gunum. Doktor buyuk ihtimalle degerin yukselmez, negatif dedi. Cok uzgunum:-( progestani birak, uc dort gun adet olmazsan testi tekrarla dedi. Ama negatif gorunuyomus. 4.43 yukselmezmi sizce:-(
Adet olmadan gitmissin sen de. Bence bekle biraz. Benim doktorum bile degerim cok dusuk olmasina ragmen bekle dedi. Doktorun neden moralini bozmus??! Moralini bozma canim sen. İnsallah yukselir.
slm arkadaşlar ben bugun kan testımı verdım yarın sonucumu alıcam inşallah dua edın olurmu hiç ümidim yok kasık ve göğüs ağrısı var belirtilerim bunlar haber verırım mutlaka selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?