Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sonucumu aldim. 4.43 cikti. Asilamadan sonraki 13. gunum. Doktor buyuk ihtimalle degerin yukselmez, negatif dedi. Cok uzgunum:-( progestani birak, uc dort gun adet olmazsan testi tekrarla dedi. Ama negatif gorunuyomus. 4.43 yukselmezmi sizce:-(

İnşaallah yükselir. Yükselmezse de sıkma canını. Herşeyin hayırlısı diye dua ediyoruz. Benim negatif çıktı. İlk önce üzüldüm ama bu ay kendimi çok umutlandırmadan tekrar başladım tedaviye.

Benim gibi negatif sonuç alıp mayısta tekrar tedaviye başlayacak arkadaşlar. Mayıs topiğine bekleriz.

selam kızlar ben bugun test yaptım evde kendim bugun 16.günüm asılamadan sonra ki ama akıntı ve bel agrısından baska hiç bi belirti yok sanırsam testimde hatalıydı önce cizgi cıktı cok sükür falan seviniyom bi daha baktım cizgi kayboldumus ka testi yaptırmaya korkuyorum yarında olmassam yaptırıp size sonucu bildircem

bugün 13.gün yani yarın test günü ben idrarda bakıyorum ama hep negatif maalesef ,, yarın test yaptırmayacağım çünkü p.tesi ya da en geç salı adet günüm ve sadece bir gün şiddetli baş ağrısı yaşadım aynı gece sanki karnımda damar attı sabahı ise peçeteye sildiğimde bulaşan bir kaç damla kahverengi leke oldu,, ama ben hastalanmadan önce lekelenmem olur o yüzden ümit etmek istemiyorum,, sanırım listemize sonuçlar yazılmıyor herkes kendi sonucunu eklesin bence ,,, ben olumsuz olsa da o listede yer alacağım çünkü olmasa bile hamile olan arkadaşları gördükçe çok sevindim aşılamaya inancım arttı,, olmazsa 2. e 3.yü de deneyeceğim biz elimizden geleni yapalım bebişlerimiz için,,,

kızlar lekelenmeler devam ediyor yakında kırmızı kartı göreceğim sanırım,,, hayırlısı çok üzülmeyeceğim,, gonal fler yüzünden adetim 4 gün öncesi başlamış olacak 24. günde,,

kızlar merhaba, bisi soracağım bugün kontrolüm vardı bi tane yumurta varmış 9mm boyunda, bende tek mi diye üzüldüm daha erken dedi, 4 tane iğne oldum, şimdi sonradan bi tane büyürse onun boyu bu yumurtaya yetişir mi ki acaba, bide eşim şehir dışında acil gitti, aşılama günü mü spermler yıkanıyor, yoksa öncesinde mi cevabınızı bekliyorum lütfenn

Merhaba, öncelikle 4. iğnede 9 mm iyi daha çok erken diğerlerininde büyüme ihtimali çok yüksek ama çok fazla yumurtan olursa ve çok büyürse doktorlar o ayı pas geçiyor, aşılama yapmıyor, tek yumurtan olsa bile üzülme yani yeterki büyüsün evet aşılama yapılacağı gün spermler yıkanıyor, o zamana kocişin gelmiş olur, hadi şimdiden hayırlı olsun aşılaman, bize inşallah pozitif haberlerini verirsin.

Nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04---------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04 hamileee:)
matildaa----------5.04----------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-----------21.04 malesef
fato45------------07.04-----------21.04malasef
mavisebildik-------08.04-----------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
sula66------------08.04-------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04----------------25.04 hamileee :)
bynkilic------------12.04-------------26.04malesef
gelsene----------13.04---------------27.04 malesef
nurecrin----------13.04---------------27.04malesef
musmutlukız------13.04----------------27.04malesef
erenesen---------13.04--------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04
azo01-------------19.04--------------------4.04
beyazsiyah07------23.04------------------7.05

kızlarrr selam halen hasta olmadım 28i adet tarihim yanlız bende gögüs uçlarında acıma başladı ve akıntım devam ediyor.bu progestan jelini kestim taaa 23ünde onun etkisi mi bilemiyorum.artık hasta olmak istiyorumm.yaza tüp bebek.artık gücümüz yeterse...negatif sonuç alanlar hiç hiç üzülmeyin.bir gün olacak.ben kendi adıma inanıyorum.herşeyin hayırlsı olsun :)

Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım inşallah olumlu sınucunu okurum...

yok canım benim kan testim negatif çıktı. :) artık bekleyenler inş.olumlu sonuç alırlar.

Hadi ya hayırlısı olsun bizde bakalım haziran adetinde tüp deneyecegiz belki ozamana kadar kendi gelir bebişler :)
bizim morfoloji yoktu 50 ye çıkmış birazdaha bekleyip sayıda yükselirse hayırlısıyla kendi gelir diye düşünüyoruz

cnm benide yaz negatif maleseff :s

Kizlar bu kadar kisiden ne kadar az tutan var. Demekki asilamanin olasiligi gercekten dusuk. Cunku bildigim kadariyla bu listede ciddi anlamda bir problemi olan yok. Allah hepimizin yardimcisi olsun

cnm benide yaz negatif maleseff :s

slm kızlar.bende gruba yenı katıldım.kısaca asılama aşamasında basıma gelenlerı yazayım.3yıllık evlıyım.2ay klomen kullandım bır seferınde ovıtrelle çatlatma ıgnesı yapındım ama ıse yaramadı.esım ve bende hıc bır sorun olmadığını ve denememız gerektıgını soyleyıp durdu doktorlar ama bız fazlasıyla gerildik bu süreçte ve en son asılama yaptırmaya karar verdık oncesınde rahım fılmı cekıldı tuplerımde hıcbır sorun olmadığı anlaşıldı o ay kendımızın denememızı soyledı dr ama olmadı maalesef.buayda asılama ıcın yumurta takıbıyle bırlıkte adetın 2.günü gonal f e başladık kıloma gore 112.5 mgr verdı hergun aynı saatte yaptım ve her gun hastanede E2 kan tahlılıme bakıldı 2gun yukseldıkten sonra e2 m bırden dustu moralım altüst oldu dr hemen gonal f ın dozunnhu artırdı ve e2 m yukseldı:) yumurtam 19mm e gelınce aksam çatlatma ıgnemı yapmamı ve o gun bırlıkte olmamızı soyledı dr.sadece 1 günlük cınsel perhızz verdı tam 36 saat sonra 20nısanda aşılamam yapıldı 7 gün oldu bekliyorum.hıc bır belırtım yok ama arada adet sancısı gıbı ağrılarım oluyor.sabırsızlıkla bekliyorum..buarada dr bana bırde östrojen ıceren bır ılac enflomen verdı günde 2 kez.1 hafta sonrada progestan verdı ılac basla dedı dusuk tehlıkesı ıcınmıs onada yarın baslıcam..hepımız ıcın hayırlısı olur ınsallah kızlar bu anneler gününe anne aday adayı olarak degıl adayı olarak gırelım ınsallah:)))herkese bol sans

Nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04---------18.04 malesef
sweet28----------4.04-------------------19.04 hamileee:)
matildaa----------5.04----------20.04 malesef
sevilay48100------6.04-----------21.04 malesef
fato45------------07.04-----------21.04malasef
mavisebildik-------08.04-----------22.04malesef
pink_diamond74---08.04------------------22.04
sula66------------08.04-------------------22.04
jasminumm---------09.04-------------23.04malesef
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04----------------25.04 hamileee :)
bynkilic------------12.04-------------26.04malesef
gelsene----------13.04---------------27.04 malesef
nurecrin----------13.04---------------27.04malesef
musmutlukız------13.04----------------27.04malesef
erenesen---------13.04--------------27.04
cevrecii-----------18.04------------------3.05
kelebecik----------19.04-------------------4.04
azo01-------------19.04--------------------4.04
beyazsiyah07------23.04------------------7.05

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…