amin canım inşallah en.kisa zamanda hamile kalalimda hamile kalma marifet degil tabi bebislerimizi saglikla sihhatli alalim kucağımiza insallah canım ..Sonra yok midem bulaniyo yok basim dönüyor amanda ne zormus muhabbetleri yapalim insallah
okuyodum girip ama uye olamamistim. Ben 14nisanlda asilama yaptirdim o iki hafta sizinle gecirdim resmen surekli okudum takip ettim.14.gun kahverengilekelenme oldu (daha once kimyasal gebelik gecirdim o zamanda lekelenme olmustu bende ustune gorme olayi oluyo yani)yine lekelenme oldu umutlu bekleyisim sonucunu bulurmu bilmiyorum ben cok kotuyum cok yoruldum artik ve cevremdeki herkes hamile..isteristemezkendimi hamile moduna sokuyorum.misafir cagirmiorum gittigim yerde hastayim deyip is yapmiyorum..we esim cocuklaricok sewiyor uc yillik ewliyim iki yildir ugrasiorum serophene ile halmile kalmistim kimyasal gebelik dustu sonra bi asilama yaptirdim olmadi. Bu ikinci deneme bugun kan verdim sonucunu bekliyorum bi elimte telefonla.. Bilmiorum sonuc ne olcak cok karamsarim ama bitarafim cokkkk umutlu. ?ya batarim ya cikarim heralde
yok canim ben hic duymadim bunlari bana dr sadece asilamadan tam bir hafta sonra progestan hap verdi bebek tuttuysa dusuk ihtimalini azaltmak icinmis.jel ne ise yariyomuski hamile kalmayi sagliyomus?Yazdigin icin yanimda oodugun icin cok tesekkur ederim bugun biraz daha iyiyim sadece lekelenme tarzi kahverengi kanamam war crinone jel kullanmistim ondan mi oldu bilmiorumbilgisi olan varmidir acabavasilamadan sonra boyle olan?bu seferde olmadi gonca bidaha yaparsak son hakkimiz.. We yine ayni yikimi yasicam die korkuorum.. Kiyafetlerimi bi beden buyuk aldim gecen gun bi kac ay giyiyim die herslde burda hata yapiorum unutup devam edilmiyor hayata..ALLAH hepimize nasip etsin preseed die bisi varmis vajinal jel duydunmu kullanip hamile kalan cok bi sorun cikarirmi sonra acaba
evet kesinlikle hamile kalmak marifet değil, yaşadıklarımdan dolayı diyorum. belki okumuşsundur bende 2011 aralık ayında tüp bebekle hamile kaldım 3üz tuttu, rahmin 3 taneyi taşıyamaz dedi doktorum ve 2. ayımda 2 bebeğime veda etmek zorunda kaldım, doktor teke indirdi, sonrada 6. ayımda son bebeğimde karnımda vefat etti onuda kaybettim o evlat acısına dayanmak öyle zorki hergün aklıma geliyor ve ağlıyorum 8 mayısta senesi olacak evde dua okutacağım, yani nerdeyse 1 sene oldu ve acısı hala ilk günki gibi taze, eşimde bende birbirimize farkettirmek istemiyoruz ama ikimizde kötüyüz.İnşalah bu aşılamam tutarda bebeğimi kaybettiğimin senesi gelmeden hamile kaldığımı öğrenirim yoksa 8 mayıs'ta iki acıyı birden yaşayacağım. yani demem o ki whitepearl8585 dünyada çok acı şeyler yaşanabiliyor ve eşinde muhakkak etkileniyordur, eşim yatmaya gitti umrunda değil diyorsun ama belkide yatak odasına rahat rahat ağlamak için gitti, erkekler malesef bizim gibi değiller, bizim gibi ağlayıp duygularını belli edemiyor ve içlerine atıyorlar, ha bu iyimi dersin hayır değil hastalık sahibi oluyorlar o yüzden üstüne çok gitme, eğer yaşınız daha küçükse hiç takma artık tıp ilerledi bak ben 32 eşimde 36 yaşında 35ime 3 kaldı ve herşey dahada zorlaşmaya başladı.
of negatifler artmış benim de test günüm yarın ama gerek kalmayacak bu gidişle. karnım belim o kadar ağrıyor ki her an adet olabilirim. ne akıntım ne göğüs hassasiyeti var umutlanacak bir durumum da yok.böyle olup da hamile kalan var mı ki.10 dan fazla yumurta 4 ,5 tanesinin boyutları çok iyiydi olmayınca olmuyor işte.
inşallah kalanlardan güzel haberler alırız. ben artık aşılama düşünmüyorum allah kısmet ederse tüp bebek deneyeceğim...
yok canim ben hic duymadim bunlari bana dr sadece asilamadan tam bir hafta sonra progestan hap verdi bebek tuttuysa dusuk ihtimalini azaltmak icinmis.jel ne ise yariyomuski hamile kalmayi sagliyomus?
Canim merhaba. Ben de bu ay asilama yaptirdim ama tutmadi. Onumuzdeki ay dinlenicem. Ozel degilse sizde problem neydi? Biz de esimin morfolojisi sinirda. İlk asilamam tutar diye cok umutluydum cunku doktorum %25 tutar demisti. Tutmayinca uzuldum ama sonra kendi kendime hersey Allahtan dedim ve dusunmemeye calistim. Hatta siteye bile girmedim okumamak İcin. Bir tup bebek merkeziyle gorustum, doktor keske hemen tup yapsaydiniz degerleriniz tup bebege daha uygun, asilamaya devam edersek cok yipranirsiniz dedi. Bende haziran ayinda tup bebege karar verdim. Cok uzulmussun belli, ama goruceksin bikac gun sonra hafifliycek acin.
Ewet spermin daha uzun sure canli kalmasini yuzmesini sagliomus gittim aldim herkes guzel dio eczaci bile dedi iy bi ilac diye.130 tl %20 sansi var asilamayla ayni hamile kalma orani ve zarari yok crinone jel kullandim kuruluk oldu zaten buda kayganlastirici ama sperme zarar vermio. . Denicem. Bugun daha iyiym hemen bitson adetim basliim istiorum
canım hemen olumsuz dusunme yarinki sonucunu heyecanla bekliyorum ben bu siteden birsuru kisinin paylasimini okudum hic bi belirti yokken hamile olan.birde hamileykende adet donemlerinde ayni belirtiler oluyormus..tabi bos umut vermek degil amacim ama pozitif ol canim haberini sabirsizLikla bekliyorum insallah allah yuzunuzu guldursun yarin canim
bi ustteki yazdigim yaziyi sabah yazdm ama habrri alinca aglamaktan girip yazamadim..malesef herzamanki gibi negatif..ben heralde bugune kadar elde etigim hicbiseyi cabalamadan elde edemedim armut pis agzima dus olmadi cocuklugum genckizligim ve evlenirken yasadiklarim.. Suan sevdigim adamla ewliyim ama bosanmis anne babanin cocugu olmak cok zordu.. Simdide tam rahatim ailemden herkesten uzagim mutluyum derken bebek sahibi olamiyorum..herkes ruyamda gordum die aramaya basladi ailem surekli hadi ne bekliosun modundalar hic kolay diilmis bu yasadiklarim.cevremdeki herkes hamile sorcaklar die ortamlara girmiyorum, ewime gelicekler yorulcam diye misafirden kaciyorum.. Artik cok yoruldum kendimi cok kotu hiisediyorum. Esim de uzgun ama ikimizde ewde tek kelime konusmuyoruz uzagiz bana canin saolsun bile demedi agladigimi gorunce sonucu sormadi bile butun gun ewde bos bos oturduk ayni odada saatlerce konusmadan.. Ne zormus kime naptim bilmiyorum bu biceza mi. Esim ve ben disinda hicbir dost arkadasim silem kimse bilmio bu durumumu kendikendime aglayip uzuluorum simdide yanlizim esim gayet gitti yatti. .o kadar umut baglamistimki. Cok kotuyumm birileriyle dertlesmeye ihtiyacim varr
canım hemen olumsuz dusunme yarinki sonucunu heyecanla bekliyorum ben bu siteden birsuru kisinin paylasimini okudum hic bi belirti yokken hamile olan.birde hamileykende adet donemlerinde ayni belirtiler oluyormus..tabi bos umut vermek degil amacim ama pozitif ol canim haberini sabirsizLikla bekliyorum insallah allah yuzunuzu guldursun yarin canim
bi ustteki yazdigim yaziyi sabah yazdm ama habrri alinca aglamaktan girip yazamadim..malesef herzamanki gibi negatif..ben heralde bugune kadar elde etigim hicbiseyi cabalamadan elde edemedim armut pis agzima dus olmadi cocuklugum genckizligim ve evlenirken yasadiklarim.. Suan sevdigim adamla ewliyim ama bosanmis anne babanin cocugu olmak cok zordu.. Simdide tam rahatim ailemden herkesten uzagim mutluyum derken bebek sahibi olamiyorum..herkes ruyamda gordum die aramaya basladi ailem surekli hadi ne bekliosun modundalar hic kolay diilmis bu yasadiklarim.cevremdeki herkes hamile sorcaklar die ortamlara girmiyorum, ewime gelicekler yorulcam diye misafirden kaciyorum.. Artik cok yoruldum kendimi cok kotu hiisediyorum. Esim de uzgun ama ikimizde ewde tek kelime konusmuyoruz uzagiz bana canin saolsun bile demedi agladigimi gorunce sonucu sormadi bile butun gun ewde bos bos oturduk ayni odada saatlerce konusmadan.. Ne zormus kime naptim bilmiyorum bu biceza mi. Esim ve ben disinda hicbir dost arkadasim silem kimse bilmio bu durumumu kendikendime aglayip uzuluorum simdide yanlizim esim gayet gitti yatti. .o kadar umut baglamistimki. Cok kotuyumm birileriyle dertlesmeye ihtiyacim varr
canım iyi düşüncelerin için sağol. ama test yapmıcam. 3 senedir her ay aynı adet belirtilerini yaşadım bu ay da bi farkı yok. bugün aşılamanın 12. günü dr yaparsan kanda çıkar demişti. zaten işteyim akşam geleceğim fırsatım yok. sonuç ne olursa olsun haber veririm. seninki ne zaman belli olacak.
bu arada crino jel düşük önleyici olarak biliyordum ben. dr bana da verdi kullanması zor bir jel.
dr bana dusuk icib progestan hap verdi sabah 1aksam 1..birde estrofem hap kullaniyorum ostrojen iceren.benim ilk asilamam hicbi belirtim yok bende baslarda umutluydum kasik agrim falan vardi simdi ne gogus hassasiyeti ne baska bisey biraz umudum kirildi ama hayirlisi deyip kaderci bir yaklasimla kendimi rahatlatiyorum tavsiye ederim canım; )canım iyi düşüncelerin için sağol. ama test yapmıcam. 3 senedir her ay aynı adet belirtilerini yaşadım bu ay da bi farkı yok. bugün aşılamanın 12. günü dr yaparsan kanda çıkar demişti. zaten işteyim akşam geleceğim fırsatım yok. sonuç ne olursa olsun haber veririm. seninki ne zaman belli olacak.
bu arada crino jel düşük önleyici olarak biliyordum ben. dr bana da verdi kullanması zor bir jel.
canim benimkide 19ml di zaten 1gunde baya buyuyo benimde digeri 15mldi zaten 18 olmasi yeterli diyolar kafana takma hic hayırlısı olsun senin için canım. .asilamada cok kolay bisey hic canın acimiyo..asilama yapilir yapilmaz ben tum pozitif enerjimi verdim gelin yavrularim sizi cok guzel bir hayat bekliyo dedimkızlar merhaba, bugün son kontrolüm oldu, 8 iğne vuruldum biri 12 biri 17 mm olmuş, bana küçük gibi geldi ama çatlatma iğneni gece 12 de vuruyosun dedi perşembe günü öğlene doğru aşılamam olacak, diğer yumurtanın küçük olduğunu söyledim, tek yumurta da yeter önemli olan çok yumurta olmasın yoksa iptal etmek zorunda kalırız, tüp bebekte çok yumurta işe yarar toplandığı için aşılamada çok yumurta talebimiz yok dedi, bari iki tane olaydı, neyse buna da şükür heralde 18 mm olur bu geceye kadar küçükse diye endişe ediyorum, Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin arkadaşlar, amin
canim benimkide 19ml di zaten 1gunde baya buyuyo benimde digeri 15mldi zaten 18 olmasi yeterli diyolar kafana takma hic hayırlısı olsun senin için canım. .asilamada cok kolay bisey hic canın acimiyo..asilama yapilir yapilmaz ben tum pozitif enerjimi verdim gelin yavrularim sizi cok guzel bir hayat bekliyo dedimspermleride motive etmek lazim
canim benimkide 19ml di zaten 1gunde baya buyuyo benimde digeri 15mldi zaten 18 olmasi yeterli diyolar kafana takma hic hayırlısı olsun senin için canım. .asilamada cok kolay bisey hic canın acimiyo..asilama yapilir yapilmaz ben tum pozitif enerjimi verdim gelin yavrularim sizi cok guzel bir hayat bekliyo dedimspermleride motive etmek lazim
test gunum cuma canım. .az kaldi ama zaman gecmek bilmiyo malesef;( asilamadan sonra bana bacak bacak uzerine attirdilar o muayene masasinda bacagimi oyle yukselttim yani bilgin olsuntest günün ne zaman hayatım, inş muradlarımıza ereriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?