Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet kesinlikle hamile kalmak marifet değil, yaşadıklarımdan dolayı diyorum. belki okumuşsundur bende 2011 aralık ayında tüp bebekle hamile kaldım 3üz tuttu, rahmin 3 taneyi taşıyamaz dedi doktorum ve 2. ayımda 2 bebeğime veda etmek zorunda kaldım, doktor teke indirdi, sonrada 6. ayımda son bebeğimde karnımda vefat etti onuda kaybettim o evlat acısına dayanmak öyle zorki hergün aklıma geliyor ve ağlıyorum 8 mayısta senesi olacak evde dua okutacağım, yani nerdeyse 1 sene oldu ve acısı hala ilk günki gibi taze, eşimde bende birbirimize farkettirmek istemiyoruz ama ikimizde kötüyüz.İnşalah bu aşılamam tutarda bebeğimi kaybettiğimin senesi gelmeden hamile kaldığımı öğrenirim yoksa 8 mayıs'ta iki acıyı birden yaşayacağım. yani demem o ki whitepearl8585 dünyada çok acı şeyler yaşanabiliyor ve eşinde muhakkak etkileniyordur, eşim yatmaya gitti umrunda değil diyorsun ama belkide yatak odasına rahat rahat ağlamak için gitti, erkekler malesef bizim gibi değiller, bizim gibi ağlayıp duygularını belli edemiyor ve içlerine atıyorlar, ha bu iyimi dersin hayır değil hastalık sahibi oluyorlar o yüzden üstüne çok gitme, eğer yaşınız daha küçükse hiç takma artık tıp ilerledi bak ben 32 eşimde 36 yaşında 35ime 3 kaldı ve herşey dahada zorlaşmaya başladı.

Canim merhaba. Ben de bu ay asilama yaptirdim ama tutmadi. Onumuzdeki ay dinlenicem. Ozel degilse sizde problem neydi? Biz de esimin morfolojisi sinirda. İlk asilamam tutar diye cok umutluydum cunku doktorum %25 tutar demisti. Tutmayinca uzuldum ama sonra kendi kendime hersey Allahtan dedim ve dusunmemeye calistim. Hatta siteye bile girmedim okumamak İcin. Bir tup bebek merkeziyle gorustum, doktor keske hemen tup yapsaydiniz degerleriniz tup bebege daha uygun, asilamaya devam edersek cok yipranirsiniz dedi. Bende haziran ayinda tup bebege karar verdim. Cok uzulmussun belli, ama goruceksin bikac gun sonra hafifliycek acin.

yok canim ben hic duymadim bunlari bana dr sadece asilamadan tam bir hafta sonra progestan hap verdi bebek tuttuysa dusuk ihtimalini azaltmak icinmis.jel ne ise yariyomuski hamile kalmayi sagliyomus?

bilmiyodum canım coj üzüldüm allah rahmet eylesin. .allah birdaha boyle bi aci vermesin sanada kimseyede evlat acisindan korkunc bisey olamaz bu dunyada..benim kuzenim 17yasinda vefat etti hastaydi.amcam ve esi icin buyuk bir yikim oldu tabi bu durum uzerinden 5sene gecti simdi kibrisa gidip 2tane kiz çocuğu koydurdular tup bebekle 1i malesef karninda oldu ama inşallah digerinin aramiza katilmasina az kaldi..tup bebekte risk atmadan mumkunse 2tane biraktirmak lazim ya ..insallah bu kez yuzunuz gulsun gonlunuzden gecen olsun canım

of negatifler artmış benim de test günüm yarın ama gerek kalmayacak bu gidişle. karnım belim o kadar ağrıyor ki her an adet olabilirim. ne akıntım ne göğüs hassasiyeti var umutlanacak bir durumum da yok.böyle olup da hamile kalan var mı ki.10 dan fazla yumurta 4 ,5 tanesinin boyutları çok iyiydi olmayınca olmuyor işte.
inşallah kalanlardan güzel haberler alırız. ben artık aşılama düşünmüyorum allah kısmet ederse tüp bebek deneyeceğim...

canım hemen olumsuz dusunme yarinki sonucunu heyecanla bekliyorum ben bu siteden birsuru kisinin paylasimini okudum hic bi belirti yokken hamile olan.birde hamileykende adet donemlerinde ayni belirtiler oluyormus..tabi bos umut vermek degil amacim ama pozitif ol canim haberini sabirsizLikla bekliyorum insallah allah yuzunuzu guldursun yarin canim

yok canim ben hic duymadim bunlari bana dr sadece asilamadan tam bir hafta sonra progestan hap verdi bebek tuttuysa dusuk ihtimalini azaltmak icinmis.jel ne ise yariyomuski hamile kalmayi sagliyomus?

Ewet spermin daha uzun sure canli kalmasini yuzmesini sagliomus gittim aldim herkes guzel dio eczaci bile dedi iy bi ilac diye.130 tl %20 sansi var asilamayla ayni hamile kalma orani ve zarari yok crinone jel kullandim kuruluk oldu zaten buda kayganlastirici ama sperme zarar vermio. . Denicem. Bugun daha iyiym hemen bitson adetim basliim istiorum

Bizim aciklanamayan infertilte hic bi sorun yok yani canm.ama ynede esime keciboynuzukaynatip fln icircem saglam olsun dahada yukselsin die

işe yararsa haber ver canım inşallah sende bir an önce sonuç alırsın bol şans:)

canim yaptirdin mi test insallah hayirli haberlerini ver

tatlım, benim de eşim çocukları çok sever. her negatif sonuçta eşim neredeyse isyan ederdi neden bizi buldu bu sorun diye. eşime çok kızardım, ne olur öyle deme, isyan edersen olacağı varsa da olmaz derdim.milletin ne hastalıkları var, halimize şükür dedim. hak verdi. her ne kadar üzülsek de isyan etmeyecektik artık, ve hemen ardından gebeliğimi öğrendim çok şükür. siz de tevekkül edin, ne geliyorsa allahtan. rabbim ne derse o olacak. inşallah sizin de dualarınız kabul olur kısa zamanda. ben de millet soracak diye çok korkardım. daha da uzasa bu süreç artık anlayacaklardı olmadığını. çok şükür rabbim yüzümüze güldü bu kez. sen de inan ne olur.

canım iyi düşüncelerin için sağol. ama test yapmıcam. 3 senedir her ay aynı adet belirtilerini yaşadım bu ay da bi farkı yok. bugün aşılamanın 12. günü dr yaparsan kanda çıkar demişti. zaten işteyim akşam geleceğim fırsatım yok. sonuç ne olursa olsun haber veririm. seninki ne zaman belli olacak.
bu arada crino jel düşük önleyici olarak biliyordum ben. dr bana da verdi kullanması zor bir jel.

canım hemen hemen aynı durumları yaşıyoruz ama kimseyle paylaşmamak gerçekten kötü. yakınlarınızla paylaşabilirsiniz ben kendime yakın bulduğum insanlarla paylaşıyorum çocuk düşünmüyor musunuz diye soruyorlar ben de bütün uğraşlara rağmen olmuyor diyorum.
eşlerde rahat gibi duruyor ama belli etmiyorlar bir de düşünsene onlarında panik olduklarını hiç çekilmezler ben de eşime bağırıp çağırıyorum umrunda değil diye sonra pişman oluyorum evde bir depresif insan yeter.inşallah diğerki aya güzel haberlerini alırız...

canım bizim nerdeyse ayni gun olmus asilamamiz ve gidisimizde ayni sanirim..20nisanda asilama yaptirdim bugun 11.gunum canım. .bende hastanede calisiyorun o yuzden her an imkanim var ama sikiyorum kendimi cuma baktircam haftasonu ya kutlama yada moral icin tatil yapcam.insallah ikimizde guzel haberler aliriz canım

dr bana dusuk icib progestan hap verdi sabah 1aksam 1..birde estrofem hap kullaniyorum ostrojen iceren.benim ilk asilamam hicbi belirtim yok bende baslarda umutluydum kasik agrim falan vardi simdi ne gogus hassasiyeti ne baska bisey biraz umudum kirildi ama hayirlisi deyip kaderci bir yaklasimla kendimi rahatlatiyorum tavsiye ederim canım; )

kızlar merhaba, bugün son kontrolüm oldu, 8 iğne vuruldum biri 12 biri 17 mm olmuş, bana küçük gibi geldi ama çatlatma iğneni gece 12 de vuruyosun dedi perşembe günü öğlene doğru aşılamam olacak, diğer yumurtanın küçük olduğunu söyledim, tek yumurta da yeter önemli olan çok yumurta olmasın yoksa iptal etmek zorunda kalırız, tüp bebekte çok yumurta işe yarar toplandığı için aşılamada çok yumurta talebimiz yok dedi, bari iki tane olaydı, neyse buna da şükür heralde 18 mm olur bu geceye kadar küçükse diye endişe ediyorum, Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin arkadaşlar, amin

canim benimkide 19ml di zaten 1gunde baya buyuyo benimde digeri 15mldi zaten 18 olmasi yeterli diyolar kafana takma hic hayırlısı olsun senin için canım. .asilamada cok kolay bisey hic canın acimiyo..asilama yapilir yapilmaz ben tum pozitif enerjimi verdim gelin yavrularim sizi cok guzel bir hayat bekliyo dedim spermleride motive etmek lazim

ayy canım çok hoşsun ya, tmm dediğini yapacağım bende misafirperver davranacağım, saygıyla önlerinde eğileceğim :)

test günün ne zaman hayatım, inş muradlarımıza ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…