Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pcgonca-----------20.04---------------04.04

çoookk teşekkür ederim canım içimi rahatlattın inş rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Merhaba Rabbim inşallah tüp denemeden kendiliğinden gönderir bebişini, hiç gerek kalmaz tüpe
Bu arada morfolojiyi nasıl 50ye çıkardınız var mı bir yöntemi, benim eşiminde %1 yapılması gereken birşey varsa bizde yapalım:44:

kızlar yaaa negatifleri gördükçe canım çok sıkılıyor, bugün aşılamamın 4. günü ama ne ağrı ne sızı var, sanki aşılama falan olmamışım gibi hiçbirşey hissetmiyorum, hamile kalanlar göğüste hassasiyet ve kasıklarda batma hissediyoruz yazmışlar ama bende hiçbirşey yok

Son düzenleme:

canım hic bosuna uzme kendini benimde bugun 8.gunum bende bisey hissetmiyorum baska forumlardan arastirdigim kadariula bazilari hic bisey hisstmiyo ve hamile kaliyo. benimde hic bi belirtim yok arada kasik agrim o kadar surekli göğüsleri mi sikiyorum ama yok bi hassasiyet:) insallah emeklerimiz bosa gitmez

Hadi hayırlısı ile pozitif haberlerini verirsin bize burdan, Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün, göbüşünde dolmuş olsun.
valla bu nasıl bir psikolojidir yaa, sürekli acaba göğsümde sızı olucakmı, kasığıma ağrı girecekmi şu olacakmı, bu olacakmı diye geçiyor günler, daha doğrusu bir türlü geçemiyor offf offf, neyse beklemenin sonu bari güzel olur inşallah hepimiz için

Bende dün regl oldum kızar malesef tutmadı asılamam

üzme kendini demek istiyorum ama benim aşılamnın daha 4. günü hiçbirşey hissetmiyorum diye üzülüyorum, birde hamile değilsem kimbilir nasıl üzülücem, Rabbim inşallah tez zamanda gönderir bize bebişlerimizi, üzülsekte sonunda savaşmaya devam pes etmek yok tamam mı? ben zaten tutmazsa 1-2 ay ara vericem artık ve çalışmaya başlarsam kafayı daha çabuk dağıtırım diye düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı inşallah...

kızlar merhaba bende kısmetse pazartesiye aşılama olucam.biri sağda biri solda 2 yumurtam oluşmuş.yarın gece 11de çatlatma iğnemi olucam ve pazartesi 11de aşılamam olucak.yani 12 saat sonra çoğu yerde iğneden 36 saat sonra aşılama olmuş benim neden 12 saat sonra kafam karıştı?

öyle canım Malesef üzülmeyelim desekte olmuyor elimizde degil öyle bi sarmıski bebek özlemi vucudumuzu her yerim etkilendi benım resmen aşerdim hiç aglamazdım regl olunca dün görünce kırmızıları hüngüüüür hüngür agladım ama bak sakın sen bunları düşünme belki simdi bebegin sana tutunmaya calısıyo unut sen asılama oldugunu hiç düşünme stres yapma cok etkiliyomus bunu anladım. insallah seninki tutar canım Allah isteyen herkese nasip etsin cok zor bi acı

iyi geceler arkadaşlar ,,bende maalesef diyorum bu ay için, inş. yakın zamanda bizimle olur bebeklrimiz,,,eğer kist falan oluşmamışla hayırlısı ile ara vermeden devam edeceğim,, bekleyen arkdaşlarım umarım güzel haberler verirler,,

Amin inşallah
canım bizim uyguladıgımız kürleri yazayım 3 ay aralıksız bunları uyguladık

sabah aç karnına önce proxeed plus içirdim peşinden gece hakiki zeytin yagında bekletilmiş 1 ad incir yedirdim

öğlen tok karnına oneday diye bir ilaç var ondan içirdim

akşam 7 8 gibi tekrar proxeed plus içirdim gece yatarken ise keçi boynuzu kürü içirip yatırdım

bunları uyguladık sadece morfoloji uçmuş ama fazlasıyla uçmuş tabi sayıya etki göstermemiş

şimdi bir kaç ay havuç kürü devm ediyoruz gecede keciboynuzu kürü uyguluyoruz tabi proxeed plus a ara vermeden devam
yani yukarıdakilerin içine birde havuç kürü ilave edecez bundan sonra 2 3 ayda bir değiştiriyoruz bakalım birazda böyle gitsin tahlil yaptırdıgımızda sayıda yükselirse bununda faydası havuç diyecegiz

Kizlar bu kadar kisiden ne kadar az tutan var. Demekki asilamanin olasiligi gercekten dusuk. Cunku bildigim kadariyla bu listede ciddi anlamda bir problemi olan yok. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Evet gerçekden 3 pozitif sonuç varsa 8 negatif sonuç var, benimde test günüme bugünü saymazsak 6 gün kaldı. Göğüslerimde azıcık acıma var oda dokununca onun haricinde bişey yok, dün eşimle ilişkide bulunduk sonrası baya kasık ağrım oldu regl olacakmışım gibi korktum. sabaha geçti oda. Bi umutlanıyorum bi umutsuzlanıyorum

kızlar nasılsınız görüşmeyeli. negatifler çokmuş ya görünce üzüldüm. benim ohss sendromunda artış oldu. zor günler geçirdim. hala devam ediyor ama yavaş yavaş toparlanıyorum. inşallah 2. aşılamalara gerek kalmadan dolar gbüşleriniz

okuyodum girip ama uye olamamistim. Ben 14nisanlda asilama yaptirdim o iki hafta sizinle gecirdim resmen surekli okudum takip ettim.14.gun kahverengilekelenme oldu (daha once kimyasal gebelik gecirdim o zamanda lekelenme olmustu bende ustune gorme olayi oluyo yani)yine lekelenme oldu umutlu bekleyisim sonucunu bulurmu bilmiyorum ben cok kotuyum cok yoruldum artik ve cevremdeki herkes hamile..isteristemezkendimi hamile moduna sokuyorum.misafir cagirmiorum gittigim yerde hastayim deyip is yapmiyorum..we esim cocuklaricok sewiyor uc yillik ewliyim iki yildir ugrasiorum serophene ile halmile kalmistim kimyasal gebelik dustu sonra bi asilama yaptirdim olmadi. Bu ikinci deneme bugun kan verdim sonucunu bekliyorum bi elimte telefonla.. Bilmiorum sonuc ne olcak cok karamsarim ama bitarafim cokkkk umutlu. ?ya batarim ya cikarim heralde

bi ustteki yazdigim yaziyi sabah yazdm ama habrri alinca aglamaktan girip yazamadim..malesef herzamanki gibi negatif..ben heralde bugune kadar elde etigim hicbiseyi cabalamadan elde edemedim armut pis agzima dus olmadi cocuklugum genckizligim ve evlenirken yasadiklarim.. Suan sevdigim adamla ewliyim ama bosanmis anne babanin cocugu olmak cok zordu.. Simdide tam rahatim ailemden herkesten uzagim mutluyum derken bebek sahibi olamiyorum..herkes ruyamda gordum die aramaya basladi ailem surekli hadi ne bekliosun modundalar hic kolay diilmis bu yasadiklarim.cevremdeki herkes hamile sorcaklar die ortamlara girmiyorum, ewime gelicekler yorulcam diye misafirden kaciyorum.. Artik cok yoruldum kendimi cok kotu hiisediyorum. Esim de uzgun ama ikimizde ewde tek kelime konusmuyoruz uzagiz bana canin saolsun bile demedi agladigimi gorunce sonucu sormadi bile butun gun ewde bos bos oturduk ayni odada saatlerce konusmadan.. Ne zormus kime naptim bilmiyorum bu biceza mi. Esim ve ben disinda hicbir dost arkadasim silem kimse bilmio bu durumumu kendikendime aglayip uzuluorum simdide yanlizim esim gayet gitti yatti. .o kadar umut baglamistimki. Cok kotuyumm birileriyle dertlesmeye ihtiyacim varr

canim sanki karsimda oturuyosunda dertlesiyor gibiyiz ..o kadar uzuldumki yazdiklarini gordukce..ben hastanede calisiyorum ve 5 6kez test yaptirdim is arkadaslarimdan utaniyorum her seferinde ne merakliymis dicekler yada aciyacaklar diye..bende 4gun sonra yaptircam buyuk ihtimalle..sende guclu ol canim.esinede hic kizma onlarda en az bizim kadar uzuluyorlar.bana bi kez esim cocuk sadece senin cocugun olacak gibi tek basina biseyleri dusunup uzulmenden sanki sadece senin cocugun olmamis gibi davraanmandan biktim artik dedi..o gun anladimki onu olaydan somutlamanin bi anlami yok.bana damizlik inek muamelesi yapiyosun demisti cunku guclu ol canim adet goren her kadin er yada gec anne olur demisti kafin dogum uzmanim..insallah en kisa zamanda allah nasip eder hepimize

amin canım inşallah en.kisa zamanda hamile kalalimda hamile kalma marifet degil tabi bebislerimizi saglikla sihhatli alalim kucağımiza insallah canım ..Sonra yok midem bulaniyo yok basim dönüyor amanda ne zormus muhabbetleri yapalim insallah

Yazdigin icin yanimda oodugun icin cok tesekkur ederim bugun biraz daha iyiyim sadece lekelenme tarzi kahverengi kanamam war crinone jel kullanmistim ondan mi oldu bilmiorum bilgisi olan varmidir acabavasilamadan sonra boyle olan?bu seferde olmadi gonca bidaha yaparsak son hakkimiz.. We yine ayni yikimi yasicam die korkuorum.. Kiyafetlerimi bi beden buyuk aldim gecen gun bi kac ay giyiyim die herslde burda hata yapiorum unutup devam edilmiyor hayata..ALLAH hepimize nasip etsin preseed die bisi varmis vajinal jel duydunmu kullanip hamile kalan cok bi sorun cikarirmi sonra acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…