tatlım, benim de eşim çocukları çok sever. her negatif sonuçta eşim neredeyse isyan ederdi neden bizi buldu bu sorun diye. eşime çok kızardım, ne olur öyle deme, isyan edersen olacağı varsa da olmaz derdim.milletin ne hastalıkları var, halimize şükür dedim. hak verdi. her ne kadar üzülsek de isyan etmeyecektik artık, ve hemen ardından gebeliğimi öğrendim çok şükür. siz de tevekkül edin, ne geliyorsa allahtan. rabbim ne derse o olacak. inşallah sizin de dualarınız kabul olur kısa zamanda. ben de millet soracak diye çok korkardım. daha da uzasa bu süreç artık anlayacaklardı olmadığını. çok şükür rabbim yüzümüze güldü bu kez. sen de inan ne olur.
test gunum cuma canım. .az kaldi ama zaman gecmek bilmiyo malesef;( asilamadan sonra bana bacak bacak uzerine attirdilar o muayene masasinda bacagimi oyle yukselttim yani bilgin olsun
esim yapti canim zaten cok kolay bisey kolumdan yapti..daha once gonalf kullanıyodum onları gobegimden yaptiriyodum kendimde yapiyodum esimde bunuda kolumdan yapti cok kolay ama yapabilirsiniz hoc bosuna gitme o saatte hastaneye canımaz kalmış hayırlı sonuçlar olsun inşallah, ben daha başındayım beklemenin, canım istanbul zeynep kamilde yaptırıyorum, tüp bebek servisinde aşılama yaparlarsa yatırırlar biraz ama muayene odasında yaparlarsa sanmıyorum çok yoğun bi yer, ama yatırırlarsa bacak bacak üstüne atarım canım, bu çatlatma iğnesini kendiniz mi yaptınız oda basit bisi ama şekli değişik diye gidip yaptırsam mı diyorum gece 12 de yapılcak
ya birden kendimden suphe ettim ama yok yani normal yoldan aldım ben onu hicde duymadim canim vaginal olarak alindigini bi sorustur istersen acaba ayni ilacin fitil seklinde olani falan mi varki bi sor canım yanlis olmasinKızlar benim aşılamam da 23 Nisan'da saat 17.00 de yapıldı. Aşılamadan sonraki gün başlayarak, her gün akşam yatarken "progestan" kapsülü vajinal yoldan koymamı söyledi doktorum. Bu 3.aşılamam, bu da olmazsa artık tüp bebek düşünülmesi gerek dedi doktorum. Benim gibi progestan kapsülü vajinal yoldan alan var mı acaba???
ya birden kendimden suphe ettim ama yok yani normal yoldan aldım ben onu hicde duymadim canim vaginal olarak alindigini bi sorustur istersen acaba ayni ilacin fitil seklinde olani falan mi varki bi sor canım yanlis olmasin
Kızlar benim aşılamam da 23 Nisan'da saat 17.00 de yapıldı. Aşılamadan sonraki gün başlayarak, her gün akşam yatarken "progestan" kapsülü vajinal yoldan koymamı söyledi doktorum. Bu 3.aşılamam, bu da olmazsa artık tüp bebek düşünülmesi gerek dedi doktorum. Benim gibi progestan kapsülü vajinal yoldan alan var mı acaba???
hayırlı olsun bebeğin.. Bir kaç soru sormak istiyorum..
Aşılama sonrasında kullanman için progestan falan vermişmiydi doktorun, bide düşük için iğne kullandım demişsin ilacın adı nedir acaba?
cok sasirdim ya hic duymamistim soylemedide oyle bisey oyle daha cok ise yariyosa oyle alayim bende gerci bastan beri oyle yapmıyorum simdi olurmu bilmiyorum da..Canım 3 aşılamamın hepsinde de aynı şekilde kullanmamı söyledi doktorum, her seferinde de sordum "vajinal yoldan gidebildiği kadar ittireceksin"dedi doktorum. Hemşiresine de tekrar telefonla arayıp sorduğumda aynı ilacın hap şeklinde de içildiğini, vajinal olarak da alınabileceğini söylemişti. İçtiğimiz zaman uyku hali yapıyormuş ve ben çalıştığım için vajinal yoldan almanız daha uygun olur demişti...
Başkasına sormuşsun gerçi ama doktor bana progestan verdi aşılamadan sonra. Şu anda da düşük tehlikesi için iğne kullanıyorum hergün. Adı hibor 3500. Umarım yardımcı olur
hayırlı olsun bebeğin.. Bir kaç soru sormak istiyorum..
Aşılama sonrasında kullanman için progestan falan vermişmiydi doktorun, bide düşük için iğne kullandım demişsin ilacın adı nedir acaba?
tşk cevabın için.. ben düşük yaşamadım ilk aşılamam tutmadı diye takviye olsun istiyorum senin düşüklerin oldumu kaçıncı aşılamada hamile kaldın tavsiye edermisin progestanı, yan etkileri varmış diye duydum adette gecikiyomuş
Yok canım düşüğüm falan olmadı. İlk aşılamamdı ilk kez hamile kaldım. Doktorum tedavili gebeliklerde her ihtimale karşı veriyorum iğneleri dedi. Progestanda rahim duvarını kalınlaştırıyormuş döllenme olursa bebiş daha kolay tutunsun diye. Yan etkisi çok evet ama bebiş için katlanıyosun işte. Adet geçikmesi yapmadı bende canım. Ama adet normalden daha koyu kıvamlı ve az olmuştum. Doktor normal demişti.
İnş ikinci aşılaman tutar cnm. Allah bebiş isteyen herkese versin inşallah
ben nısan ayında yaptıracam arkadaslar cok heyecanlıyım
hayırlı günler bayanlar nisan ayında aşılama için iğne kullandım gonal f ama yumurtalarım çok büyüdüğü için iptal oldu regl olunca gel dedi doktor c.tesi regl oldum p.tesi gittim ve yumurtalarımın hepsi çatlamamış ve bir sürü kiste dönüşmüşginera doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay sonra reglim olunca yine gideceğim....normalde hiç kistim filan yoktu çocuk sahibi olalım diye mahvediyorlar bizi.....benim gibi olan varmı acaba?rabbim hiçbirimize fazla aratmasın inşallah
cok sasirdim ya hic duymamistim soylemedide oyle bisey oyle daha cok ise yariyosa oyle alayim bende gerci bastan beri oyle yapmıyorum simdi olurmu bilmiyorum da..
tamam canim..ya ben dayanamadim idrardan gebelik testi yaptirdim negatif cikti canim sikildi asilamadan sonra 12.gundu insallah yanlıştır ama baya kötü oldum.cuma kan testim varcanım sen doktorunun tavsiyelerine uy bence, nedenini ben de pek fazla bilmiyorum ama bazı doktorlar ağızdan bazılarda vajinal kullandırıyor...
tamam canim..ya ben dayanamadim idrardan gebelik testi yaptirdim negatif cikti canim sikildi asilamadan sonra 12.gundu insallah yanlıştır ama baya kötü oldum.cuma kan testim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?