- 9 Nisan 2013
- 3.343
- 7
- 158
teşekkür ederim canım ilgin ve alakan için, umarım en yakın zamanda bize mutlu haberi verirsin, Rabbim kucağını boş bırakmasın, evlat kokusunu almayı tez zamanda nasip etsin, ne zaman belli olacak senin sonuç?
bugün aşılamanın 13. günü. buradan edindiğim bilgilere göre 11. gün kan testi ile çıkıyormuş ama doktorum kan testi yap falan hiç demedi. sadece adetin gecikirse evde test yap adet olursan da haberleşiriz gelirsin dedi. Galiba benden pek umudu yok. Bana da ümit vermek istemedi( zaten tutma şansı % 15 dedi hep. bilmiyorum bi yandan içip kıpır kıpır sabırsızlıktan ölüyorum ama testi yapmaya da cesaret edemiyorum. galiba olumsuz bi sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum....
Canım benim ya kalbini ferah tut, umarım herşey gönlünce olur, sakın kötü düşünme ki hep istediklerin olsun ama bizi de habersiz bırakma.
ilk önce aşılaman hayırlı olsun. inş tutmuştur. Ben 1 saat belki biraz daha fazla yattım. Kalkınca pek geri gelen olmadı ya da yatarken akmıştır bilmiyorum. Yalnız 1 saat sonunda birbirine çengellenmiş ve havadaki bacaklarım paytak paytak gitti :))
merhaba bende günde 3 tane olmak üzere 5 gün klomen kullandım. 4 nisan 22:00 de ovitrelle iğnem yapıldı, 6 nisan cumartesi 10:00 gibi aşılamam yapıldı. üniversite hastanesinde yapıldı aşılamam. aşılama sırasında ağrı acı duymadım. Sadece rahim ağzına iğne yapıcam dedi dr, iğne yaparken canım acıdı.Diğer yaptıranların yorumlarında okumamıştım neden rahim ağzına iğne yaptı merak ediyorum. Heyecandan sormak aklıma gelmedi. Aşılama sırasında sizlerede iğne yapıldı mı? İkinci bir çatlatma iğnesi falanmı acaba? Aşılamadan sonra hafif kanamam oldu. Kanama olursa başarısız oluyor şeklinde yorumlar okudum ama umutluyum inşallah tutacak aşılamam. dr aşılama sonrası bir hafta ilişki dedi. Cumartesi günü progesteron ve hcg testi yapacağım BAT 22 Nisan, İnşallah bu ay kavuşuyoruz. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın
peki eğimli mi yatırdılar aşılamada. ben zorla biraz yatırdım çatalıi dr gerek yok dedi, ben istedim diye biraz yatırdı. belden yukarısı yukarı doğru kalkıktı biraz.
Arkadaşlar bugün aşılama sonrası 11. Sabah dayanamadım ve test yaptım beş dk sonra çok silik ikinci çizgi belirdi. Sizce??? Olabilirmi:)
Kızlar aşılamadan sonra ne kadar yattınız. Dr 10 dakika dedi, ben 20-25 dakika yattım. Yattığım yer de çok yatay değildi ya. Yatırın diyorum, spermler geri gelir diyorum, dr gerek yok gelmez diyor. 45 derece kadar eğimde yattım 25 dakika. kalkınca da bir kısmı geri geldi. normal mi bu
evet canım biraz eğimli yatırıp bir bacağımı diğerinin üstüne çarpı yapacak şekilde koyup tek çatalın üstüne koydular. sen içini ferah tut. zaten eğer tutacaksa spermin yumurtaya ulaşması aşılamadan sonra 15-20 dk lık bir süreçmiş. inş bebeşini kucağına alırsın
başka bi testle sabah idrarınla yap derim.eğer o da çıkarsa hayırlı olsun hamilesinnn :))
cumartesi aşılamammm varrrr :)) 1 tane 16.5 ,2 tane 11,5.bugün de vurulucam iğnemi.perşembe ovitreli.cuma boş geçecek.hiç heyecanlı değilim.ama o gün ne olur bilmiyorum :)doktor fazla ümitlenmeyin dedi.sağolsun yok zaten napalım%15 dedi.bizde tamam tamam dedik.iyide napalım yani deniyoruz elimizden geleni yapıyoruz yatma işine gelince
bak şimdi ya benimde aklıma takıldı.bana da 10 15 dk beklersin dedi hemşire.ben normalde evde denerken 1 saat yatıyordum :)hele hadi kalk derlerse yandım.geri gelmesi normal sanırım sonuçta yıkanmış spermler en hızlılar rahimde yolculuğa başlamışlardır merak etme..sonrasında 15 gün nası geçer bilmiyorum.ama daha önce 3 gebeliğimde edindiğim bilgiye göre hamile kaldığını çok net hissedebiliyorsun :))inşallah Allah ım bu sefer sağlıklı eli ayağı düzgün nasip eder.herkese...
o kadar kısa süredemi yahuuu :)
igneler günlük mü vuruluyor adet bitince mi başlanacak acaba iğneye ?
anladım canım sağolsın iyi geceler
ben evde çok uzun yatıyorum. dr 10dk yatıp kalk dedi. hemşire 15 dakika olması lazım dedi. ben hemşireye 5 dakika erken söyledim, toplam 10 dakika daha yattım. 25 dk olducumartesi aşılamammm varrrr :)) 1 tane 16.5 ,2 tane 11,5.bugün de vurulucam iğnemi.perşembe ovitreli.cuma boş geçecek.hiç heyecanlı değilim.ama o gün ne olur bilmiyorum :)doktor fazla ümitlenmeyin dedi.sağolsun yok zaten napalım%15 dedi.bizde tamam tamam dedik.iyide napalım yani deniyoruz elimizden geleni yapıyoruz yatma işine gelince
bak şimdi ya benimde aklıma takıldı.bana da 10 15 dk beklersin dedi hemşire.ben normalde evde denerken 1 saat yatıyordum :)hele hadi kalk derlerse yandım.geri gelmesi normal sanırım sonuçta yıkanmış spermler en hızlılar rahimde yolculuğa başlamışlardır merak etme..sonrasında 15 gün nası geçer bilmiyorum.ama daha önce 3 gebeliğimde edindiğim bilgiye göre hamile kaldığını çok net hissedebiliyorsun :))inşallah Allah ım bu sefer sağlıklı eli ayağı düzgün nasip eder.herkese...
evet canım biraz eğimli yatırıp bir bacağımı diğerinin üstüne çarpı yapacak şekilde koyup tek çatalın üstüne koydular. sen içini ferah tut. zaten eğer tutacaksa spermin yumurtaya ulaşması aşılamadan sonra 15-20 dk lık bir süreçmiş. inş bebeşini kucağına alırsın
hayırlı geceler bayanlar ben gonal_f kullandım 4 gün bugün doktora gitim yumoşlarım daha küçük reglimin 7.günüydü bugün birtanesi 11.2 bir tanesi 5 bir taneside 9du sanırım bugün ve yarında iğneni vurun cumaya gel dedi yumoşlarım büyür inşallah değil mi?rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:18:
hayırlı geceler bayanlar ben gonal_f kullandım 4 gün bugün doktora gitim yumoşlarım daha küçük reglimin 7.günüydü bugün birtanesi 11.2 bir tanesi 5 bir taneside 9du sanırım bugün ve yarında iğneni vurun cumaya gel dedi yumoşlarım büyür inşallah değil mi?rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?