Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar benım doktoru çatalda 2 saat yatırdı benı esımıde yanıma cagırdı sıkılmayım dıye saolsun 2 saat yattım ama bacaklarım cok agrıyo malum dun yaaptırdım

canım benım uzulme ınsallah olacak bebıslerimiz ve ara verme dene bu ayda ınsallah olur vucudun alısınca belkı bu ay tutar

canım sıkıntı stres yapma kendine .!! test yapptın mı gunun gelmıs bı yap ıstersen ınsalllah guzel haberni alırız

dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok silik çıktı. bugün kan testi için sağlık ocağına gittim ama saat 10 dan sonra almıyorlarmış. niyeyse artık? çalıştığım için işten çıkınca gitmiştim ama yarın iş miş dinlemicem. evden çıkar çıkmaz sağlık ocağındayım. hala adet olmadım ama sol kasığımda ağrı var ve sanki adet olcakmışım gibi bir ıslaklık hissediyorum. ikide bir tuvalete gidip kontrol ediyorum

asılama oldugu ıcın olablır canım ya ınsallah vardır aksam acıle gitsenn olmazmı ??? yada ısten cıkınca

asılama oldugu ıcın olablır canım ya ınsallah vardır aksam acıle gitsenn olmazmı ??? yada ısten cıkınca

ya acildekiler pek uyuz. test için gidince sanki dövecekler. sinir oluyorum. hastane roman mahallesinin göbeğinde. tek başıma gidemem. eşim gelince bakıcam artık. aslında çok merak ediyorum ama bir yandan da korkuyorum çok....

Bence bugun de bekle yarın sabah erkenden hastanede ver kan testi öğleden sonra çıkıyor internetten sonuca da bakılıyor

Adenozin; Seni umutlandırıp sonra üzülmeni istemem ama hamileyeken de adet ağrısiyla aynı ağrılar oluyormuş akıntı da artıyormuş yani belki hamilesindir.bir gün daha sabret canim.hakkinda en hayirlsi en güzeli olsun inşallah. Rabbim istediklerimizi verdiginde şükreden,vermediğinde de sabreden hayirli kullardan eylesin ve tez zamanda bizlere de sağlıklı hayirli evlatlar versin.

Son düzenleme:

inş cnm .allah hepimize versin

Herkese merhaba kızar, ben de 5 nisanda 2. aşılamamı yaptırdım gün sayıyorum... kendimi yalnız hissetmek istemediğim için aranıza katılayım dedim :)

kızlar benım doktoru çatalda 2 saat yatırdı benı esımıde yanıma cagırdı sıkılmayım dıye saolsun 2 saat yattım ama bacaklarım cok agrıyo malum dun yaaptırdım

ben de dün yaptırdım. bugün epey kasık ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti avr. ilk aşılamada göğsümde ağrı olmamıştı böyle. inşallah tutar bu kez bu arada epey yatırmış seni doktorun ya. bana 10 dk yeter dedi. zorla 45 dk bekledim. hem de neredeyse oturur vaziyetteydim. ben hiç umutlu değilim kızlar

Hayırlı olsun aşılamalarınız, inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız. Bahar ayında tabiat uyanıyor, çoğalıyor ya inanıyorum ki bu ay biz de çoğalıcaz kızlar...

inşallah hayırlı haberler alır, bizleride nutlu edersin canım, çok doğru rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok

öyle düşünme lütfen iyi düşün iyi olsun canım hangi hastanede yaptırdın , bende uzun süre yatmak istiyorum, tabi doktor taş koymazsa yatmama

Hayırlı olsun aşılamalarınız, inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız. Bahar ayında tabiat uyanıyor, çoğalıyor ya inanıyorum ki bu ay biz de çoğalıcaz kızlar...

inşallah cnm yaaa. o kadar uğraş, masraf... boşa gidince üzülüyor insan.

merak etme benimde 11.5 tu bi tanesi.2 gün sonra 16 olmuş :)büyücekk :)

canım inş.hamile olabilirsin.zaten çok koyu çizgi adeti bir hafta falan geçince oluyo.ara ara adet olacakmış gibi ağrı ve ıslaklık zaten gebeliğin ilk belirtileri :)

ağrı ve hassasiyet yumurtalar çatladığı içindir canım.neden umutlu değilsin.zaten doktorlarımız %15 diyip duruyolar.bunu biliyoruz ama Allah büyük dua et...

merhaba anne adayları , siteyi 1 yıldır takip ediyorum artık ben de tedavi oluyorum yazayım dedim :)
33 yaşında 4 yılık evliyiz. ilk yılımızda dış gebelik geçirdim, geç farkettğimiz için , laparoskopi+ kürtaj oldum bir tüpüm alındı maalesef...
1 yıl korunun denilmişti, 2010 yılından itibaren denedik bebek olmadı...
ilaçlı rahim filmi (1 ansetezisiz +1 anestezili) tahliller vs ...mart 2013 de ilk aşılamam oldu ,sonuç olumsuz maalesef...
2. aşılamamı 6 nisanda oldum ...bugün aşılama sonrası 5. gün ...ilkinde çok stres yapmıştım beklemek çok zordu... şimdi daha rahatım, takmıyorum pek gün vs saymıyorum.. inşallah olumlu olur...
allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…