- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
ben evde çok uzun yatıyorum. dr 10dk yatıp kalk dedi. hemşire 15 dakika olması lazım dedi. ben hemşireye 5 dakika erken söyledim, toplam 10 dakika daha yattım. 25 dk olduyatma süresi fena değil de 45derece eğimliydi çatal. yani tam düz yatırmadı. gerek yok geri gelmez dedi. biraz dik olduğu için yatak o kafama takıldı
beni de aynı senin gibi yatırdı ama yatak çok eğik değildi işte. belden yukarısı biraz dikti((
öyle mi böyle mi derken bugün regl oldum kızlar. bir ayı boş geçiriyim diyordum ama geçirmeyeceğim sanırım. başlayacağım yeni tedaviye. inşallah yumurtalıklarda falan sorun yoksa tabii...
doktorumu arayacağım reglim iyice sökülünce, şimdilik sadece silince geliyor...
mart topiğimden buraya taşınıyorum kuzular, orada 2 hamiş çıkardık yanlış hatırlamıyorsam, inşallah burda daha fazla olur
iğnenei vurmaya devam et canım, mutlaka büyürler, iyi düşün hep
bugün aşılamanın 13. günü. buradan edindiğim bilgilere göre 11. gün kan testi ile çıkıyormuş ama doktorum kan testi yap falan hiç demedi. sadece adetin gecikirse evde test yap adet olursan da haberleşiriz gelirsin dedi. Galiba benden pek umudu yok. Bana da ümit vermek istemedi( zaten tutma şansı % 15 dedi hep. bilmiyorum bi yandan içip kıpır kıpır sabırsızlıktan ölüyorum ama testi yapmaya da cesaret edemiyorum. galiba olumsuz bi sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum....
kızlar benım doktoru çatalda 2 saat yatırdı benı esımıde yanıma cagırdı sıkılmayım dıye saolsun 2 saat yattım ama bacaklarım cok agrıyomalum dun yaaptırdım
canım benım uzulme ınsallah olacak bebıslerimiz ve ara verme dene bu ayda ınsallah olur vucudun alısınca belkı bu ay tutar
canım sıkıntı stres yapma kendine .!! test yapptın mı gunun gelmıs bı yap ıstersen ınsalllah guzel haberni alırız
dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok silik çıktı. bugün kan testi için sağlık ocağına gittim ama saat 10 dan sonra almıyorlarmış. niyeyse artık? çalıştığım için işten çıkınca gitmiştim ama yarın iş miş dinlemicem. evden çıkar çıkmaz sağlık ocağındayım. hala adet olmadım ama sol kasığımda ağrı var ve sanki adet olcakmışım gibi bir ıslaklık hissediyorum. ikide bir tuvalete gidip kontrol ediyorum
asılama oldugu ıcın olablır canım ya ınsallah vardır aksam acıle gitsenn olmazmı ??? yada ısten cıkınca
Bence bugun de bekle yarın sabah erkenden hastanede ver kan testi öğleden sonra çıkıyor internetten sonuca da bakılıyor
o zamana kadar inş adet olmam.
Adenozin; Seni umutlandırıp sonra üzülmeni istemem ama hamileyeken de adet ağrısiyla aynı ağrılar oluyormuş akıntı da artıyormuş yani belki hamilesindir.bir gün daha sabret canim.hakkinda en hayirlsi en güzeli olsun inşallah. Rabbim istediklerimizi verdiginde şükreden,vermediğinde de sabreden hayirli kullardan eylesin ve tez zamanda bizlere de sağlıklı hayirli evlatlar versin.
kızlar benım doktoru çatalda 2 saat yatırdı benı esımıde yanıma cagırdı sıkılmayım dıye saolsun 2 saat yattım ama bacaklarım cok agrıyomalum dun yaaptırdım
ben de dün yaptırdım. bugün epey kasık ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti avr. ilk aşılamada göğsümde ağrı olmamıştı böyle. inşallah tutar bu kezbu arada epey yatırmış seni doktorun ya. bana 10 dk yeter dedi. zorla 45 dk bekledim. hem de neredeyse oturur vaziyetteydim. ben hiç umutlu değilim kızlar
ben de 3 nisan da aşılama yaptırdım.günlük 50 doz gonal-f le bir tane yumurtam gelişti.benim eşimin sperm sayısı, morfolojisi ve hareketinde problem var.daha önce tüpbebek denedik ama tutmadı. tekrar tüpbebek denemeden önce aşılama denemek istedik.çünkü tüpbebek hem maddi hem de manevi yönden zor bir süreç.aşılama günü doktor iptal edecekti ama sonradan karar değiştirdi.çünkü eşimin sperm sayısı aşılama günü çok daha düşük çıktı.sonra tekrar örnek alındı.ilkinde 1 milyon ikincide 3 milyon buna rağmen o kadar iğne kullandım diye aşılama yapıldı.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.bunlar sadece sebep rabbim ol derse olur.inşallah isteyen herkese aratmadan tez zamanda hayırlı saglıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar verir.benim test günüm haftaya perşembe.inşallah güzel haberler veririz birbirimize.dua edelim inşallah...
dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok silik çıktı. bugün kan testi için sağlık ocağına gittim ama saat 10 dan sonra almıyorlarmış. niyeyse artık? çalıştığım için işten çıkınca gitmiştim ama yarın iş miş dinlemicem. evden çıkar çıkmaz sağlık ocağındayım. hala adet olmadım ama sol kasığımda ağrı var ve sanki adet olcakmışım gibi bir ıslaklık hissediyorum. ikide bir tuvalete gidip kontrol ediyorum[/QUO
canım yaptırdın mı test, yarın mı yaptıracaksın, inş adet olmamışsındır, dualarımız seninle
ben de dün yaptırdım. bugün epey kasık ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti avr. ilk aşılamada göğsümde ağrı olmamıştı böyle. inşallah tutar bu kezbu arada epey yatırmış seni doktorun ya. bana 10 dk yeter dedi. zorla 45 dk bekledim. hem de neredeyse oturur vaziyetteydim. ben hiç umutlu değilim kızlar
öyle düşünme lütfen iyi düşün iyi olsun canım hangi hastanede yaptırdın , bende uzun süre yatmak istiyorum, tabi doktor taş koymazsa yatmama
Hayırlı olsun aşılamalarınız, inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız. Bahar ayında tabiat uyanıyor, çoğalıyor ya inanıyorum ki bu ay biz de çoğalıcaz kızlar...
45dk yazmışım ya 25dk yattım. cnm ben doğu görevinde olduğum için doğuda yaptırabildim
hayırlı geceler bayanlar ben gonal_f kullandım 4 gün bugün doktora gitim yumoşlarım daha küçük reglimin 7.günüydü bugün birtanesi 11.2 bir tanesi 5 bir taneside 9du sanırım bugün ve yarında iğneni vurun cumaya gel dedi yumoşlarım büyür inşallah değil mi?rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:18:
dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım.ikinci çizgi çok silik çıktı. bugün kan testi için sağlık ocağına gittim ama saat 10 dan sonra almıyorlarmış. niyeyse artık? çalıştığım için işten çıkınca gitmiştim ama yarın iş miş dinlemicem. evden çıkar çıkmaz sağlık ocağındayım. hala adet olmadım ama sol kasığımda ağrı var ve sanki adet olcakmışım gibi bir ıslaklık hissediyorum. ikide bir tuvalete gidip kontrol ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?