Merhaba arkadaşlar,
Dün sabah idrar testi ve akşamında da kan testi ve muayene sonucu hamile olduğumu öğrendim. Hgc değerim 90,42 çıktı, bana düşük geldi biraz ama doktor daha çok yeni olduğunu, 1 hafta sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi :) Allah hayırlısıyla şu kritik zamanları atlatmayı nasip eder inşallah :)
arkadaşım son adet tarihin neydii bence de muhtemelen çok yeni Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn
merhaba hanımlar ...ben de bu sabah itibari ile ögrendim hamile oldugumu...Rabbim herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
canım seninle aynı gün ögrenmisiz doktora gittinmi ve satın ne zamandı?
Benim 3 Nisan benim testim ikinci çizgi cok belirgin degildi bakalım kan testim bugün öğlen çıkacak ama adetim hala gelmedipardon ya sat 23 marttı
Benim 3 Nisan benim testim ikinci çizgi cok belirgin degildi bakalım kan testim bugün öğlen çıkacak ama adetim hala gelmedi
ilk mi senin?nerdensin?Benim 3 Nisan benim testim ikinci çizgi cok belirgin degildi bakalım kan testim bugün öğlen çıkacak ama adetim hala gelmedi
ilk mi senin?nerdensin?
nisan hamişleri kesesini gören var mı. 28mart sat. yarın dr kontrolüm var. görür müyüm acaba keseyi.
nisan 30 da oglumun dogum gununde hamile oldugumu kan testi sonucunda anladim ,ben sizden deneyimliyim sanirim, benim ucuncu cocugum olacak Allah nasip ederse ama bu hamilelik benim icin supriz oldu hic beklemiyordum ayin yedisinde doktorda randevum var insallah hersey yolundadir:26:
göremeyebilirsin canım kücük cünkü daha birde alttan mı üsttenmi baktıgına da baglı ama alttan bile baksa daha cok kücük
geçen cumartesi kontrolde, haftaya tekrar gel dedi, keseyi ne zaman görürüz dedim, haftaya görürüz inşallah dedi. umutla bekliyorum inşallah görürüm yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?