Nisan 2013'te hamile olduğunu öğrenenler... :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi lexi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar,

Dün sabah idrar testi ve akşamında da kan testi ve muayene sonucu hamile olduğumu öğrendim. Hgc değerim 90,42 çıktı, bana düşük geldi biraz ama doktor daha çok yeni olduğunu, 1 hafta sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi :) Allah hayırlısıyla şu kritik zamanları atlatmayı nasip eder inşallah :)

arkadaşım son adet tarihin neydii bence de muhtemelen çok yeni Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn

selam arkadaslar ben de dün nisan ayının son günü hamile oldugumu ögrendim sat 3 nisan dünde reglimin gelmesi gereken gündü test yaptım ve pozitif hemen doktora gittim kan verdim cuma günü cıkacak insaallah kan sonucu ...

Arkadaşlar Merhaba,
Herkese Hayırlı uğurlu olsun Allah Hepimize Ve Bebeklerimize sağlık Huzur Nasip Etsin

Bende 30 nisanda kan testiyle öğrendim hcg 64.79 çıktı bugünde doktora sonucu gösterdim daha çok yeni 7 mayısta gel keseye bakalım dedi ama şunu yap bunu yap gibi şunlara dikkat et gibi herhangi bir şey demedi.başka testlerde istemedi bu işin kuralımı bu yoksa doktormu ilgisiz çözemedim.Sizde Nasıldı doktorun tavrı.

ben de 28 nisan pazar günü öğrendim kızlar.. adetim 3 gün gecikti. idrar testi yaptım iki çizgi çıktı
daha da emin olmak için aynı günün akşamı kan testi yaptırdım ve öğrendim ki kesinlikle hamileyim sonuç 1588 çok güçlü bi pozitifmiş..
bugün itibariyle 4 hafta 5 günlük hamileyim :)) Allah bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu çok mutluyum

nisan hamişleri kesesini gören var mı. 28mart sat. yarın dr kontrolüm var. görür müyüm acaba keseyi.

nisan 30 da oglumun dogum gununde hamile oldugumu kan testi sonucunda anladim ,ben sizden deneyimliyim sanirim, benim ucuncu cocugum olacak Allah nasip ederse ama bu hamilelik benim icin supriz oldu hic beklemiyordum ayin yedisinde doktorda randevum var insallah hersey yolundadir:26:

nisan hamişleri kesesini gören var mı. 28mart sat. yarın dr kontrolüm var. görür müyüm acaba keseyi.

göremeyebilirsin canım kücük cünkü daha birde alttan mı üsttenmi baktıgına da baglı ama alttan bile baksa daha cok kücük

yolundadır canım merak etme doktora ne zaman gitmeyi düsünüyorsun

göremeyebilirsin canım kücük cünkü daha birde alttan mı üsttenmi baktıgına da baglı ama alttan bile baksa daha cok kücük

geçen cumartesi kontrolde, haftaya tekrar gel dedi, keseyi ne zaman görürüz dedim, haftaya görürüz inşallah dedi. umutla bekliyorum inşallah görürüm yarın.

geçen cumartesi kontrolde, haftaya tekrar gel dedi, keseyi ne zaman görürüz dedim, haftaya görürüz inşallah dedi. umutla bekliyorum inşallah görürüm yarın.

insaallah görürsün güzel haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…