Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
😞😞😞 cok kötüyüm ama ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tahmin edebiliyorum 😔 Allah büyük daha ilk denemen benim ilk 2 si tüp bebek olmak üzere 4. Oldu bu. Belki doğal yolla olur senin problem yoktu çünkü

Ama ilişkiye de giremiyorum suan korkuyorum canm yanacak diye Dr operasyon uyguladı ya oraya of cok canm sıkkın ya

benim olmadı bayanlar...negatif çıktı test sonucum malesef:84:

Ama ilişkiye de giremiyorum suan korkuyorum canm yanacak diye Dr operasyon uyguladı ya oraya of cok canm sıkkın ya

Dur bi bakalım adet olmadın tam olarak dimi. Biliyorum ama hep böyle olamaz korkma rahat ol.

Dur bi bakalım adet olmadın tam olarak dimi. Biliyorum ama hep böyle olamaz korkma rahat ol.

Yarın bi gidiym en iyisi Dr a eğer hamile değilsem yumurtlama günümü öğrwniyim ona gre normal yolla şansım ne ona bakarm

Yarın bi gidiym en iyisi Dr a eğer hamile değilsem yumurtlama günümü öğrwniyim ona gre normal yolla şansım ne ona bakarm

Adetinin ilk gününden say 12-14-16. Günler büyük ihtimalle Dr bize öyle demişti. Sen bi git yinede bakalım. Kanaman var mı?

Adetinin ilk gününden say 12-14-16. Günler büyük ihtimalle Dr bize öyle demişti. Sen bi git yinede bakalım. Kanaman var mı?

Vardı biraz sürekli bakmıyorm

İnşallah canım nasıl geçti ? Kaç yumurtan gelişti ? Dinlen yorma kendini bizlere hayırlı haberlerini verirsin inşallah

inşallah canım hayırlı haberler verebilirim.aşılamadan önce gittiğimde 4 yumurtam iyi durumdaydı.1 tane 19,2 tane 16 ve 1tane 15mm vardı.düşük doz kullanmama rağmen fazla büyüdüler yapacak bir şey yok bir tanesi çatlayacak dedi doktor.rahim yapın iyi dedi hiç rahme dokunmadım dedi aşılama yaparken bu avantaj dedi ağrım kanamam hiç bir şeyim olmadı.1,5 saat yattım.

Kizlar merhaba,
22.4.14de asilamam yapildi,bugun 6.gunum.asiri goyus agrim var ara ara mide bulantim,akintim ve kasik agrilarim cok sizdede bole belirtiler varmi?

Etti hala da ediyo bide parçalar geliyo kan parçaları felaket bi bel kasık ağrım vat

Hmm hayırlısı olsun cnm. Devam etmeyecek misiniz tedaviye peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…