Burçak hanim sizin adınıza üzüldüm ama allah tan asla ümidinizi kesmeyin. Depresyonluk durum yok. Kendini bu kadar hirparlarsan olacağı varsa da olmaz bilesin. Başarısız denemelerin muhakkak sebebi vardır arastirildi mi? Tüm tahlil ve testlerin temizse sorun nerde? Tüp bebek 9 hafta da gelişmiyorsa bebeğin morfolojisinde muhakkak bir bozukluk vardır tabi başka bir sebep yoksa . Genetik ile ilgili testler yapıldı mi mesela. Konulan embriyo ne kadar sağlıklıydı. Bunlar hep enine boyuna düşünülüp tedavi ona göre yapılmalı. Sizin durumunuz nedir ne aşamadasiniz bilemiyorum ama yumurta ve Sperm varsa asla denemekten vazgeçme...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhana kızlar 18 nisan cuma aşılamam yapıldı. cuma ctesı evde yattım cumartesı gecesı huzurla uyudum gece 1.30 da sıcrayarak uyandım. eşim kalkmış gidiyor nereye dedim işim var dedi. içinde bi huzursuzluk bıkac telelfon trafıgınden sonra 24 yasındakı erkek kardesımın kaza yaptıgını ogrendım kaza yerıne gıttım aarabası pert. krız gecırdım kendımı yerlere attım delırıcektım malesef erkek kardesımı kaybettim. 20 nısanda maslakta ki 2 olu 2 yaralı olan trafık kazasında olenlerden bırı benim kardeşim. dünyamız yıkıldı 24 yaşında gencecık fıdanımız gitti. tabı ben bu arada ne kendıme dıkkat edebıldım ne de belırtı gozlemledım. daha bugun işe başlayabıldım. sabah ıse gelırken kan verdım 5 gibi cıkıcak sonuc. şu an bu bebeğe o kadar cok ihtiyacımız var ki allahım bir teselli gönder yalvarıyorum kardeşim gitti bana erkek bi evlat ver adını koyayım. kızlar mahvolmus durumdayım ne hayal ederken ne oldu sadece 2 gun yattım bu olay oldu allah bızden daha cok sevıyomuş içimiz yanıyor. sonucu yazarım yarın
merhana kızlar 18 nisan cuma aşılamam yapıldı. cuma ctesı evde yattım cumartesı gecesı huzurla uyudum gece 1.30 da sıcrayarak uyandım. eşim kalkmış gidiyor nereye dedim işim var dedi. içinde bi huzursuzluk bıkac telelfon trafıgınden sonra 24 yasındakı erkek kardesımın kaza yaptıgını ogrendım kaza yerıne gıttım aarabası pert. krız gecırdım kendımı yerlere attım delırıcektım malesef erkek kardesımı kaybettim. 20 nısanda maslakta ki 2 olu 2 yaralı olan trafık kazasında olenlerden bırı benim kardeşim. dünyamız yıkıldı 24 yaşında gencecık fıdanımız gitti. tabı ben bu arada ne kendıme dıkkat edebıldım ne de belırtı gozlemledım. daha bugun işe başlayabıldım. sabah ıse gelırken kan verdım 5 gibi cıkıcak sonuc. şu an bu bebeğe o kadar cok ihtiyacımız var ki allahım bir teselli gönder yalvarıyorum kardeşim gitti bana erkek bi evlat ver adını koyayım. kızlar mahvolmus durumdayım ne hayal ederken ne oldu sadece 2 gun yattım bu olay oldu allah bızden daha cbok sevıyomuş içimiz yanıyor. sonucu yazarım yarın
merhana kızlar 18 nisan cuma aşılamam yapıldı. cuma ctesı evde yattım cumartesı gecesı huzurla uyudum gece 1.30 da sıcrayarak uyandım. eşim kalkmış gidiyor nereye dedim işim var dedi. içinde bi huzursuzluk bıkac telelfon trafıgınden sonra 24 yasındakı erkek kardesımın kaza yaptıgını ogrendım kaza yerıne gıttım aarabası pert. krız gecırdım kendımı yerlere attım delırıcektım malesef erkek kardesımı kaybettim. 20 nısanda maslakta ki 2 olu 2 yaralı olan trafık kazasında olenlerden bırı benim kardeşim. dünyamız yıkıldı 24 yaşında gencecık fıdanımız gitti. tabı ben bu arada ne kendıme dıkkat edebıldım ne de belırtı gozlemledım. daha bugun işe başlayabıldım. sabah ıse gelırken kan verdım 5 gibi cıkıcak sonuc. şu an bu bebeğe o kadar cok ihtiyacımız var ki allahım bir teselli gönder yalvarıyorum kardeşim gitti bana erkek bi evlat ver adını koyayım. kızlar mahvolmus durumdayım ne hayal ederken ne oldu sadece 2 gun yattım bu olay oldu allah bızden daha cok sevıyomuş içimiz yanıyor. sonucu yazarım yarın
Allahım mekanını cennet etsin inşallah.Seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de aynısını yaşadım.2 yıl önce 17 yaşında aslan gibi erkek kardeşimi de ben kaybettim.Dediğin gibi allahım daha çok seviyormuş deyip kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz.acısı hiç geçmiyor sabır dilemekten başka yapacak hiçbir şey yok.o günden beri ben de çocuk istiyorum.ben de 23 nisanda yaptrdım aşılamamı ikimizde inşallah olumlu sonuçlar alırız.
maalesef olmadı 11. günüm 0,5 değerim. bu kadar üzüntü stres yorgunlugun üzerine mucizeydi zaten olmadı
maalesef olmadı 11. günüm 0,5 değerim. bu kadar üzüntü stres yorgunlugun üzerine mucizeydi zaten olmadı
Burçak hanim çok iyi bir doktora gidip tüm testlerin izi yaptırın eşiniz ve siz için . Tüp bebek içinde iyi bir merkez seçin. Bu işi sadece para için yapmayan çok iyi Prof. Lar var. Gelişmeyen 9 haftalik gebeliğiniz bence transfer aşamasında da sağlıklı bir embriyo değilmiş. Tüp bebek merkezleri embriyo nun genetiği ve tüm hastalık larla ilgili bir hücre alarak test edip en sağlıklı embriyo yu transfer ediyo. Tabi bu ayrıca bir maliyet. Hiç aralarda kalmayın iyi bir doktor bularak tedavinize devam edin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benimde dün aşılama gününüde sayarsak 12.günümdü kan testi yaptım 1.53 cıktı sizce erkenmi yaptım doktorum progestan verdi günde 3 tane içiodum bitince yap dedi normalde perşembe günü yaptırmam gerekti ben dayanamadım dün yaptım sizce erkenmi yükselirmi degerim
Kan testi 12. Gunde cikiyor canimbundan sonra yukselmez ama doktoruna da sor istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?