Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pes etmeyin sakın...ümitsizlik adamı dinden çıkarır hafizanallah.olacak inşallah.benim 1 ay beklemem lazımmış.mayıs sonunda tedaviye başlıyacağım yani.beklemekte çok zor...aşılama zorunluluğu olmasa tüp istiyorum aşılamaya inanmıyor gibiyim...hayırlısı olsun

Burçak hanim sizin adınıza üzüldüm ama allah tan asla ümidinizi kesmeyin. Depresyonluk durum yok. Kendini bu kadar hirparlarsan olacağı varsa da olmaz bilesin. Başarısız denemelerin muhakkak sebebi vardır arastirildi mi? Tüm tahlil ve testlerin temizse sorun nerde? Tüp bebek 9 hafta da gelişmiyorsa bebeğin morfolojisinde muhakkak bir bozukluk vardır tabi başka bir sebep yoksa . Genetik ile ilgili testler yapıldı mi mesela. Konulan embriyo ne kadar sağlıklıydı. Bunlar hep enine boyuna düşünülüp tedavi ona göre yapılmalı. Sizin durumunuz nedir ne aşamadasiniz bilemiyorum ama yumurta ve Sperm varsa asla denemekten vazgeçme...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ümidimi asla kaybetmedim ama olumsuzluklardan yoruldum. Eşimde varikosel nedeniyle sperm düşüklüğü ve morfoloji bozukluğu vardı. Direk tüp bebek dediler. Hemen yaptırdık tuttu 9. Haftada gelişim durdu ve aldılar. 2 ay ara verip tekrar yaptırdık o hiç tutmadı. Sonra tekrar eşimle buranın fakültesinde Üroloji bölümünün Profuna gittik oda ameliyat dedi. Haziran'da eşim ameliyat oldu. 3 ay Sonra sonuç daha kötü geldi 6 ay sonra biraz yükseldi 9. Ayı bekledik daha iyiydi ve ben hemen kendi kadın doğum Druma gittim. Aşılamaya karar verdik. Geçen ay olmadı bu ayda deneyelim dedi Dr tekrar yaptırdım yine olmadı. Ve artık çok kararsızım. Direk tüp mü yoksa 3. Aşılamamı. Bunlar bizim için hep birer yıkım. Biliyorum Rabbim en iyi zamanı bilir tamamiyle ona teslim oldum. Ama bu arada yıprandık gerçekten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhana kızlar 18 nisan cuma aşılamam yapıldı. cuma ctesı evde yattım cumartesı gecesı huzurla uyudum gece 1.30 da sıcrayarak uyandım. eşim kalkmış gidiyor nereye dedim işim var dedi. içinde bi huzursuzluk bıkac telelfon trafıgınden sonra 24 yasındakı erkek kardesımın kaza yaptıgını ogrendım kaza yerıne gıttım aarabası pert. krız gecırdım kendımı yerlere attım delırıcektım malesef erkek kardesımı kaybettim. 20 nısanda maslakta ki 2 olu 2 yaralı olan trafık kazasında olenlerden bırı benim kardeşim. dünyamız yıkıldı 24 yaşında gencecık fıdanımız gitti. tabı ben bu arada ne kendıme dıkkat edebıldım ne de belırtı gozlemledım. daha bugun işe başlayabıldım. sabah ıse gelırken kan verdım 5 gibi cıkıcak sonuc. şu an bu bebeğe o kadar cok ihtiyacımız var ki allahım bir teselli gönder yalvarıyorum kardeşim gitti bana erkek bi evlat ver adını koyayım. kızlar mahvolmus durumdayım ne hayal ederken ne oldu sadece 2 gun yattım bu olay oldu allah bızden daha cok sevıyomuş içimiz yanıyor. sonucu yazarım yarın

canım benim ya çok üzüldüm inan allah sabır versin ...bazen insan çaresiz oluyor elinden hiç bir şey gelmiyor çaresizlik bu olsa gerek ölüm de en çaresiz olduğumuz durumlar.allah sevdiği kullarını yakın zamanda yanına alırmış tatlım mekanı cennet olsun inşallah. bende babamı gözümün önünde kaybettim hem de çok kötü bir şekilde dünyam başıma yıkıldı sandım ama allah sabrını veriyor canım hayata bir şekilde devam ediyoruz...ben 19 yaşımda babamı kaybettim eşim babasını 13 yaşından beri görmüyor..ve 3 yıldır çocuğumuz olmuyor sorun eşimde çıkınca yıkıldık resmen en çok eşime üzüldüm babsız büyüdü kendi çocuğunu çok iyi bir şekilde büyütür diye hayal ederken sorunlar çıktı.işte çaresiz elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz allah istediği zaman olacak ama çok zor bir durum.o yüzden ölüm olsun ya da bazı şeylerde allah takdiri demek lazım.tekrardan başınız sağ olsun tatlım üzülme bak belkide hamilesin bebeğin hissetmesin...

Son düzenleme:

Nix cok uzuldum.. Allah rahmet eylesin. Dilerim Rabbim duyar sesini. Allah sabirlar versin

Allahım mekanını cennet etsin inşallah.Seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de aynısını yaşadım.2 yıl önce 17 yaşında aslan gibi erkek kardeşimi de ben kaybettim.Dediğin gibi allahım daha çok seviyormuş deyip kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz.acısı hiç geçmiyor sabır dilemekten başka yapacak hiçbir şey yok.o günden beri ben de çocuk istiyorum.ben de 23 nisanda yaptrdım aşılamamı ikimizde inşallah olumlu sonuçlar alırız.

aminnn.. çok zor çok. tesellimiz olacak o kadar cok ıstıyorumki allahım nasip etsin senin kardesininde mekanı cennet olur ınsallah. kan sonucum 6 ya kadar cıkacak ısten cıkmamıs olursam yazarım

maalesef olmadı 11. günüm 0,5 değerim. bu kadar üzüntü stres yorgunlugun üzerine mucizeydi zaten olmadı

maalesef olmadı 11. günüm 0,5 değerim. bu kadar üzüntü stres yorgunlugun üzerine mucizeydi zaten olmadı

Bu durumda ne desem bilemedim.Allahım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur.Rabbimin bildiği vardır muhakkak.Allah yardımcın olsun.

Slm arkadaslar ara ara girebiliorum yeni okudum yazdiklarinizi. Nix, Allahim mekanini cennet etsin kardesinin, sizlere sabirlar versin. Sizlere ve tum isteyenlere hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin.

Benim de bugun asilama gunu ile birlikte 9.gunum. progestana dvm etmemi soyledi dr ve 14. Güne cagirdi kan tahlili icin. Progestan in yan etkileri gittikce azaldi ama deli gibi bir istahim var ve cok asabiyim. Sislik de var gibi. Umutsuzum kizlar, pazartesi 15. Gun. O gun gidecegim hastaneye. Negatif cikarsa direk tup bebege mi yonelmeliyim ara ki vermeliyim bilemiorum. Kendimi kotuye hazirlayamiorum

Sizlerin onerileri ve tecrubeleri var mi. Hastaneye giderken stres mi yapioruz acaba farkinda olmadan. Artik stres olmuorum ama hormonlarimi bilemem. Is stresi de cabasi. Ara verme fikrini dr a da danisacagim. Hem maddi hem psikolojik bir kulfet.bir de bu ilaclardan sonra yumurtaliklarin daha da iyi calismaya basladigini soyleyen bir kac tanidigim var. Dogru mu acaba bilior musunuz? O zmn ara verip kendimizin kendi dr u mu olsak bir sure. Nedensiz kisirliklarin herha l de tek sebebi stres ve tdvsi belki kendimizizdir... bilemedim

Burçak hanim çok iyi bir doktora gidip tüm testlerin izi yaptırın eşiniz ve siz için . Tüp bebek içinde iyi bir merkez seçin. Bu işi sadece para için yapmayan çok iyi Prof. Lar var. Gelişmeyen 9 haftalik gebeliğiniz bence transfer aşamasında da sağlıklı bir embriyo değilmiş. Tüp bebek merkezleri embriyo nun genetiği ve tüm hastalık larla ilgili bir hücre alarak test edip en sağlıklı embriyo yu transfer ediyo. Tabi bu ayrıca bir maliyet. Hiç aralarda kalmayın iyi bir doktor bularak tedavinize devam edin.

Başınız sağolsun allah sabırlar versin. Rabbim bunu unutturacak daha büyük bir acı vermesin. Allahın rahmeti üzerine olsun. En kısa zamanda da bebeğinize kavuşmanız dileğimle..

Türkiye'de bu konuda 4. Olan Alman hastanesinde yapıldı tüp bebeklerim. Şuanki Dr um çok iyi bilinen bir Dr. yarın istanbula gidiyorum Drumun yönlendirmesiyle orada bi hastaneyle görüşme yapıcam. Bugünde gittiğim hastanenin tüp bebek bölümündeki Dr la görüşücem. Bakalım ne diyecekler elimdeki bütün sonuçlara. İnş hayırlı güzel haberler alıp sizinlede paylaşırım buradan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kardesinizin mekani cennet olsun, Allah sizlere sabir versin

Bugun asilamamin 14. Gunu adet olacakmisim gibi hissediyorum bayagi agrim var. ishalde var biraz. pedlerimi koydum cantama ama diger iki hamileligimde de adet olacakmisim sanip ped koyup gunlerce gezdigim icin esim dalga geciyor benimle:) iki gun daha adet olmazsam idrar testi yapacagim bakalim:) sizde durumlar ne arkadaslar. Hala adet gununu bekleyen var mi? Benim pek umudum yok nedense. Aksam tum gece ruyamda adet oldugumu gordum . Yogunluktan dusunemiyorum asilama olayini gibi geliyordu ama demekki bilincalti calisiyormus ruyalarimda cikiyor.

kızlar benimde dün aşılama gününüde sayarsak 12.günümdü kan testi yaptım 1.53 cıktı sizce erkenmi yaptım doktorum progestan verdi günde 3 tane içiodum bitince yap dedi normalde perşembe günü yaptırmam gerekti ben dayanamadım dün yaptım sizce erkenmi yükselirmi degerim

Kan testi 12. Gunde cikiyor canim bundan sonra yukselmez ama doktoruna da sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…