Hmm hayırlısı olsun cnm. Devam etmeyecek misiniz tedaviye peki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr bi 6 ay deneyin dedi sorununuz yok dedi ama bn napcam bilmiyorum
Anladım cnm sorun yok bencede normal yolla olabilir. Sen şimdi rahat ol en azından problem yok tesellin olur bu senin. Hayırlısı olur inş
Etrafındaki baskı beni çok üzüyo çokk benden snra evleniyo hamile kalan var eşimin halasının oğlunun eşi ve amcasının oğlunun eşi hamile aynı zamanlarda evlendik sayılır bende hala tık yok insanlar olmuyo diye bakıyo bana bu da benim gururumu incitiyo
Ah cnm ben neler yaşadım bi bilsen. Kulak tıkamaktan başka çaremiz yok. Hemen olsun istersen yaptır yine. Benden sonra evlenenler doğurdu yaşınA bile girdi bizimde imtihanımız bu
😓😓öyle rabbm daha büyük dert vermesin sabır başla cAre yok Dr gelme dedi kızdı sorunum yok neden geliyosn bekle dşyo bende dediğim gibi sabredemyorm dayanamıyorm baskılara gitmek istyorm ama yine olmazda diyorm
10. gün..
biliyorum çok erken ama dayanamadım daha fazla..
kan verdim.
sonuç 16:30'da...
lütfen rabbim, en doğrusunu sen bilirsin...
naptin cnm sonucunu aldinmi ins pozitiftir
1 bile değil değerlim 0,8'li bişetam bir hayal kırıklığı yani...
hayirlisi cnm ya uzme kendini bi dahaki ay olur ins senin ilk asilaman mi bende yrn kan testi yaptircam ins bakalim ne cikicak sen asilamanin yapildigi gunu saymadinmi cnm benim sabah 9 da yapildi asilamam o yuzden o gunude saydim yrn 12. gunum oluo
İlk aşılamam..
teşekkür ederim.. inş senden güzel haber alırız..
benim aşılamam 18.04.2014'te saat 12:00 da yapıldı öğlen. 10 ya da 11. gün. ama işte çıkmadı.. olmadı yani... zaten zerre kadar içime sinmemişti aşılama. ama ne olursa olsun insan ümit ediyor
ewt haklisin ama napalim imtihan iste dua etmekten baska caremiz yok takmicaz fazla
😓😓öyle rabbm daha büyük dert vermesin sabır başla cAre yok Dr gelme dedi kızdı sorunum yok neden geliyosn bekle dşyo bende dediğim gibi sabredemyorm dayanamıyorm baskılara gitmek istyorm ama yine olmazda diyorm
16. Günüm tahlil yaptırdım ve sonuç yine hüsran 😢 ne yapıcam ne edicem o kadar karmaşık ki aklım
Olumsuz sonuc alan arkadaslarım üzülmeyin demek kolay biliyorum ama Allah'ın takdiri zamanı var herseyin en doğru zaman da eli ayağı akıl saglıgı düzgün evlatlar nasip edecektir hepimize Rabbim. Asla üzülmeyin ya sağlıksız bir evladınız olsa ömür boyu üzülseniz. Saglıgınız el verdikce umudunuzu kesmeyin. Burdan bana soylemek geliyor diye kızanlarınız varsa ben hamile kaldım ve 5 hafta da kaldı gelişmedi kürtajla aldılar benden ama umudumu yitirmedim aşılama denedim ilk defa. Kendinizi yeni ay icin hazırlayın asla pes etmeyin toplarlanin. Adet olduysanız zaman kaybetmeden tekrar denemeye başlayabilirsiniz.bn kürtajdan sonra 5 ay bekledim bu 6. Ay aşılama yaptık. Kızlar kadınla bayanlar belki bir cogunuz benden buyuk ama söylediklerime kulak verin yeni yumurtalar icin sağlıklı beyinler ve bedenler gerekli. Sevgiler :)
Bizim de kaderimiz buymuş canm napalım buna da şükür 😞
Depresyondayım 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?