Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
progestan kullaniom gunde 3 tane iciom bas donmesi yapti bugun bole bi halim yoktu sabahtan aksama kadar yattim sanki dayak yemisim her yerim agriodu uykum var

Progestan'dan hiç hoşlanmıyorum. hele hap şekli tam bir kabus. Ben vajinal jel olarak kullanıyorum o bile yeteri kadar kötü. Allah yardımcımız olsun.

bi de çok kilo aldım :(

Kızlar 12 günümde idrar testi yaptım 14 gün kam testim var ptesi yani idrarda negatif cıktı kanda pozitif cıkar mı sizce bu durumu yaşayan varmı benden başka nolur cewap atın arkadaslar beklyorö

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm yaptm ama negatif cıktı anlamadm adet de olmadm kan testim ptesi Bakalm umarım güzel haber veririm bırdan size

idrar için erken cnm. Pazartesiyi bekle İnş güzel haberlerle seviniriz.

Ya inşallah canm dediğin gibidir üzüldüm bugün biraz. 😒

Demiştim sana geçen ay aynı hatayı yaptım bende 😔 bu sefer yapmadım daha doğrusu eşim ısrar etti yapma diye ☺️ Pazartesi bende kanda baktırıcam bi aksilik çıkmazsa.

Demiştim sana geçen ay aynı hatayı yaptım bende 😔 bu sefer yapmadım daha doğrusu eşim ısrar etti yapma diye ☺️ Pazartesi bende kanda baktırıcam bi aksilik çıkmazsa.

Aaa sende gecen ay test mi yaptrdn ? Ptesi kaçta yaptrcaksn CNm testini

Aaa sende gecen ay test mi yaptrdn ? Ptesi kaçta yaptrcaksn CNm testini

Bu benim 2. Aşılamam cnm adetimi beklemeden yapmıştım idrar testi. Saatini bilmiyorum öğleden önce veririm sanırım kan. Sen?

Bu benim 2. Aşılamam cnm adetimi beklemeden yapmıştım idrar testi. Saatini bilmiyorum öğleden önce veririm sanırım kan. Sen?

Bende öğleden önce erkenden hemen gidicem Bakalm ya canm senin aşılamanda adetin arasında kaç gn var en 14 Nisan'da aşılama oldu 21 nisan adet günümdü normal mi bu senin tarihlerin nezamandı

Bende öğleden önce erkenden hemen gidicem Bakalm ya canm senin aşılamanda adetin arasında kaç gn var en 14 Nisan'da aşılama oldu 21 nisan adet günümdü normal mi bu senin tarihlerin nezamandı

Geçenki reglim Nisan 1 di aşılamam 12 sinde oldu cnm.

aşılamam iptal oldu , aşılama olmıyacam bu ay , kısmet artık bir dahaki ay a inş.

Senin adetinle aşılaman arasında 12 gün bar yani benm baya var ama neden öyle ki

Evet cnm. Yumurtaların durumuda gelişimine göre yapılıyor ya. Rahat olmaya çalış biliyorum zor 😔 bende dk geçiremiyorum zaman ilerlemiyor.

Evet cnm. Yumurtaların durumuda gelişimine göre yapılıyor ya. Rahat olmaya çalış biliyorum zor 😔 bende dk geçiremiyorum zaman ilerlemiyor.

Sabah lekem geldi açık kırmızı da kanama geldi ama cok değil cok üzüldüm ağladım insan üzülmem diyo ama gercekten üzülüyo sanırım adet oldum 😞

Sabah lekem geldi açık kırmızı da kanama geldi ama cok değil cok üzüldüm ağladım insan üzülmem diyo ama gercekten üzülüyo sanırım adet oldum 😞

Dur bakalım belki yerleşme kanamasıdır. Takip et sürekli inş devamı gelmez

Sanmıyorum daha faLa ümitlenmek istemiyorm yarn da girmesem mi kan testine

Devam ederse adet gibi girme ama sadece leke olup kaldıysa yaptır bence.

Back
X