Benim esimle tum testler normal cikti canim. Bizimki aciklanamayan infertilite. 1,5 yildan fazla oldu deniyoruz. İlk asilamam oldu nisanda. 7 gun geçti ustunden bende de agri kalmadi.Benim bu ikinci aşılamam Sperm hız problemi vardı. Sizler de sorun neydi ? Bide ilinde çok ağrım vardı bundan hiç ağrı sızı yok kasiklarda felan
Asilamanin 7. Günü mu ? Benim 5. Günüm inşallah olur ilk aşılama da çok fazla ağrım vardı yuruyemiyordum. Bunda hiç onemsemedim is felan yaptım yatmadim. Bide doktorum çok güzel yaptı aşılamami kalça baya yukarda başım aşağıdaydiBenim esimle tum testler normal cikti canim. Bizimki aciklanamayan infertilite. 1,5 yildan fazla oldu deniyoruz. İlk asilamam oldu nisanda. 7 gun geçti ustunden bende de agri kalmadi.
Evet canim 7.gunu. Benim ilk ama ben de cok ustunde durmadim. Tek dikkat ettiğim agir kaldirmadim. Asilama yapilirken de cok rahattim muayene gibi gecti.Asilamanin 7. Günü mu ? Benim 5. Günüm inşallah olur ilk aşılama da çok fazla ağrım vardı yuruyemiyordum. Bunda hiç onemsemedim is felan yaptım yatmadim. Bide doktorum çok güzel yaptı aşılamami kalça baya yukarda başım aşağıdaydi
Bizde eşimde sorun yok benim teşhisim hipo hipo :) fsh lh östrojen ve progesteron değerlerim sıfıra yakın hamilelik adına normal şartlarda hiç oluru yok yani ancak yüksek dozlu iğnelere cevap veriyor yumurtalar çok şükür iğne kullanınca büyüyor ama şimdiye kadar hiç gebelik oluşmadı üstelik her denemede birden fazla oluşuyor benim şimdiye kadar hiçbir tedavimde kasık Ağrı'sı olmamıştı bu ikinci aşılamada aşılamanın ertesi günü çok şiddetli ağrı oldu kasık ve bel 3 gün sürdü ve geçti şu an gelen giden ağrı yok ilk günler göğüs hassasiyeti daha yüksekti şimdi dokununca hafif var yine iki gündürde günde bir kez sarımsı şeffaf bir akıntı oldu aslında dikkate bile alınmayacak belirtiler yani en belirgin şey çok fena acıkıyorum doymuyorum oda sanırım progesteron iğnesinin etkisi pazartesi test için çağırdı doktor ben belki pazar birde idrar da bakarım bugün 9. GünBenim bu ikinci aşılamam Sperm hız problemi vardı. Sizler de sorun neydi ? Bide ilinde çok ağrım vardı bundan hiç ağrı sızı yok kasiklarda felan
Can'ım ben sanki senin pozitif olduğunu hissediyorum inş yanılmamAsilamanin 7. Günü mu ? Benim 5. Günüm inşallah olur ilk aşılama da çok fazla ağrım vardı yuruyemiyordum. Bunda hiç onemsemedim is felan yaptım yatmadim. Bide doktorum çok güzel yaptı aşılamami kalça baya yukarda başım aşağıdaydi
Saol canım :) inşallah hepimiz pozitif i goruruzCan'ım ben sanki senin pozitif olduğunu hissediyorum inş yanılmam
Sizin aşılama yaptırma sebebiniz neydi ? Umut her zaman var canım inş. Olur yorulmak yok :)Asilamasi tutan kimse yok mu yahu ? Yada tutan gidiyor yazmiyor ..
Tum asilama topikleri hüsranla dolu .. Tabi benimde ilk asilamam hüsranla sonuclandi bugun itibariyle
Insallah haber bekleyenler guzel haberler alip bize umut olurlar..
İnşallah yaniliyorsundur canım pozitif i görcez. 2008 2009 yıllarında umutsuz konuşanların topiklerine bakıyorum da bebis yapmışlar 2. Yi hatta 3. Yu yapanlar var :)Benimde negatif haberi vermeme az kaldı ümitsiz ve belirtisizim
Yolu kisaltmakti amac asilamada .. Sebep yok cunku sebepsiz diyor doktorlar :-/Sizin aşılama yaptırma sebebiniz neydi ? Umut her zaman var canım inş. Olur yorulmak yok :)
Üzülme nolur vardır herseyde bi Hayır o geleceği zamanı bilir ben her gün kahroluyorum ama elden bişey gelmiyor akışına bırakmak gerekiyor bazenYolu kisaltmakti amac asilamada .. Sebep yok cunku sebepsiz diyor doktorlar :-/
Umut var tabiki ama aşılamasi tutan niye yok 100 kisiden 10nu desem yalan olmaz yani
Umutla o 10lugun icine girmeye calisiyoruz ama olmuyor olmadi
canim herkes belirti yasayacak diye bisey yokki moralini bozma hemen hic belirti yasamadan hamile kalan cok var formda insallah gelmistir meleginBenimde negatif haberi vermeme az kaldı ümitsiz ve belirtisizim
Cok rahat bir surec gecirdim hic gun saymadim belirti aramadim .. Kafa rahatken gelir bu bebekler hep dediler yok rahatkende gelmiyor :)Üzülme nolur vardır herseyde bi Hayır o geleceği zamanı bilir ben her gün kahroluyorum ama elden bişey gelmiyor akışına bırakmak gerekiyor bazen
Can'ım inan belli olmuyor progesteron içeren jel iğne hap kıllanıyorsan bunlar yapabilir adet belirtisi olabilir gebelik belirtisi olabilir hepsi aynı etkiyi yapıyor inş senin ki gebeliktendirSelam kizlar 26 nisanda asilama yaptirdim pazartesi test gunum ama goguslerimin uclari aciyo bel agrilarim da var bir iki gundur adetime de bes gun var acaba adet mi olucammilk asilamam bu arada kizla
O zaman inş bebeğinin belirtileridir :)Canimm yok ben progesteron kullanmadim hicc vermedi bana doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?