Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun 6.gunum kizlar sirt agrisi sol tarafimda top var sanki agirlik hissi var birde su gibi akintim oldu ignenin etkisi olabilirmi sizce ?birde ben hap olarak sadece estrofem ve folik asit kullaniyorum
Benimde aynı belirtiler oldu 6. Gün gece bel ve kasık ağrısından uykudan uyandım 7. Günde aynı ağrı oldu ama farklı bi ağrı ve 2 3 gün su gibi akıntım oldu

Benimde aynı belirtiler oldu 6. Gün gece bel ve kasık ağrısından uykudan uyandım 7. Günde aynı ağrı oldu ama farklı bi ağrı ve 2 3 gün su gibi akıntım oldu
Can'ım sen tekrarladın mı testi heyecan yaptık :)

Bende hiç bel ve kasık Ağrı'sı olmadı bugün 10. Gün gündüz bir kere sağ kasıkta ani KESK'in bir ağrı oldu sevindim :)) ama sanırım bir anlam ifade etmiyor 10 gündür olmamıştı yarın sabah idrar testi pazartesi kan testi yapıcam

insallah gelmistir meleklerimiz onun belirtisidir :) bugun test yapacaktin canim ne yaptin merak ettim seni

canim herkeste farklilik gosterebiliyor belirtiler
sabah insallah 2.cizgiyi gorursun canim dua edicem senin icin

Benim hiç ümidim kalmadı netten araştıra araştıra karamsara bagladim o değil bi kaç kişiyede pozitif mis gibi söyledim Rabbim hakkımızda hayırlısı ni versin

Evet arkadaşlar beklediğim gibi idrar testi negatif sanırım depresyona girmek istiyorum

Kızlar ben 9 dan beri ağlıyorum kendimi durduramıyorum istediğim oldu galiba depresyondayım

Kızlar ben 9 dan beri ağlıyorum kendimi durduramıyorum istediğim oldu galiba depresyondayım
Canım ama senin test icin erken degil miydi? 11. Günün galiba. Benim doktorum asilamadan 14 gun sonra kan testi,17 gun sonra idrar testi yapabilirsin demisti. Uzulme belki daha cikmamistir degerlerin. Ayrica herseyin hayirlisi olsun. Saglikli ve hayirli bir evlat icin belki zamanimiz var daha. Cok sukur halimize bir yuva kurmusuz eslerimizle iyiyiz ve bebek istiyoruz. O da birgun olucaktir Allahin izniyle insallah

İnşallah Can'ım doktorum yarın çağırmıştı test için bende evde yapmak istedim silikte olsa belki bu güzel gün benim daha anlamlı olabilirdi ama malesef hüsran oldu şişen göğüslerim hassasiyet hepsi geçmişti hayırlısı ne diyelim inş sizler pozitif haberinizi verirsiniz

canim hemen umidini kesme dr banada 15gun sonra kan testi yaptir demisti idrar testi icin erken bencede umudunu kaybetme hemen ne olur insallah seninledir melegin

Merhaba arkadaşlar hem eşim den hem benden kan tahlili aldılar sonuçlar 15 gün sonra cikiyomuş çok uzun geldi bana sizinde öylemi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…