Benimde aynı belirtiler oldu 6. Gün gece bel ve kasık ağrısından uykudan uyandım 7. Günde aynı ağrı oldu ama farklı bi ağrı ve 2 3 gün su gibi akıntım oldubugun 6.gunum kizlar sirt agrisi sol tarafimda top var sanki agirlik hissi var birde su gibi akintim oldu ignenin etkisi olabilirmi sizce ?birde ben hap olarak sadece estrofem ve folik asit kullaniyorum
Can'ım sen tekrarladın mı testi heyecan yaptık :)Benimde aynı belirtiler oldu 6. Gün gece bel ve kasık ağrısından uykudan uyandım 7. Günde aynı ağrı oldu ama farklı bi ağrı ve 2 3 gün su gibi akıntım oldu
insallah gelmistir meleklerimiz onun belirtisidir :) bugun test yapacaktin canim ne yaptin merak ettim seniBenimde aynı belirtiler oldu 6. Gün gece bel ve kasık ağrısından uykudan uyandım 7. Günde aynı ağrı oldu ama farklı bi ağrı ve 2 3 gün su gibi akıntım oldu
canim herkeste farklilik gosterebiliyor belirtilerBende hiç bel ve kasık Ağrı'sı olmadı bugün 10. Gün gündüz bir kere sağ kasıkta ani KESK'in bir ağrı oldu sevindim :)) ama sanırım bir anlam ifade etmiyor 10 gündür olmamıştı yarın sabah idrar testi pazartesi kan testi yapıcam
İnşallah canim bugün gitmedim yarın sabah acile gidip kan vericem inşallahinsallah gelmistir meleklerimiz onun belirtisidir :) bugun test yapacaktin canim ne yaptin merak ettim seni
Ayy ya çok tatlısınız Rabbim hepimize ikişer ikişer versin inşallah sabah acile gidip kan vericemCan'ım sen tekrarladın mı testi heyecan yaptık :)
hayirlisi artik canim insallah guzel sonuclar alirsinİnşallah canim bugün gitmedim yarın sabah acile gidip kan vericem inşallah
Canım ama senin test icin erken degil miydi? 11. Günün galiba. Benim doktorum asilamadan 14 gun sonra kan testi,17 gun sonra idrar testi yapabilirsin demisti. Uzulme belki daha cikmamistir degerlerin. Ayrica herseyin hayirlisi olsun. Saglikli ve hayirli bir evlat icin belki zamanimiz var daha. Cok sukur halimize bir yuva kurmusuz eslerimizle iyiyiz ve bebek istiyoruz. O da birgun olucaktir Allahin izniyle insallahKızlar ben 9 dan beri ağlıyorum kendimi durduramıyorum istediğim oldu galiba depresyondayım
Canim test yaptın mi hep dualarimdasinizİnşallah canim bugün gitmedim yarın sabah acile gidip kan vericem inşallah
canim hemen umidini kesme dr banada 15gun sonra kan testi yaptir demisti idrar testi icin erken bencede umudunu kaybetme hemen ne olur insallah seninledir meleginİnşallah Can'ım doktorum yarın çağırmıştı test için bende evde yapmak istedim silikte olsa belki bu güzel gün benim daha anlamlı olabilirdi ama malesef hüsran oldu şişen göğüslerim hassasiyet hepsi geçmişti hayırlısı ne diyelim inş sizler pozitif haberinizi verirsiniz
Sabah dr a gidicem zaten belli olacak herşey hayırlısıcanim hemen umidini kesme dr banada 15gun sonra kan testi yaptir demisti idrar testi icin erken bencede umudunu kaybetme hemen ne olur insallah seninledir melegin
guzel sonuclar alirsin insallah canim olmassada uzulme ne olur zamanini bekliyo sipalar :)bi gun bizde o guzel duyguyu tadacagiz insallahSabah dr a gidicem zaten belli olacak herşey hayırlısı
Allah razi olsun canim bugun sabah sağlık ocağına kan verdim aile hekimi 6.23 sonucuna pozitif dedi ama bakalım yükselmiş mi yarın öğleden sonra alicam sonucu ınsallahCanim test yaptın mi hep dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?