- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.981
Evet sordum 2kilo 600gr olmuş:)Maaşallah aman bişey olmasın. Bebeğinin kilosunu sorabildin mi?
Amin canımmBende nisanda anne olucam inşallah .Rabbim tüm annelere bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin...
34+4
MaşaAllah iyi kilosu :)
Kız allah seni inandırsın o hasta hal bendede var kafami kaldirip bissey yapasim gelmiyo elim kolum kalkmiyo ama istahim yerinde valla bi oturusta iki ekmek gomuyorum yalan degilKızlar bende aşırı derece de iştahsızlık ve bununla beraber yorgunluk halsizlik var. Elim kolum kalkmıyor. Kendimi hasta gibi hissediyorum. Normal bişey mi son zamanlarda olur diyorlar ama ..
Hazırlayıp biri önüme koysa bende yerim sanırım :))) ama eşim gelene kadar açım nerdeyse. Kalkıp bişey hazırlayamıyorum hazırladığım şeyi de yiyemiyorum. Allah sonumu hayr etsin. Umarım bebeğim besleniyordur. Bugün arkadaşıma gittim çok yorgun gördüm seni dedi Resmen sersem gibiyimKız allah seni inandırsın o hasta hal bendede var kafami kaldirip bissey yapasim gelmiyo elim kolum kalkmiyo ama istahim yerinde valla bi oturusta iki ekmek gomuyorum yalan degil
Pek keyifli de değilim lohusalık depresyonuna mı girdim şimdidenKız allah seni inandırsın o hasta hal bendede var kafami kaldirip bissey yapasim gelmiyo elim kolum kalkmiyo ama istahim yerinde valla bi oturusta iki ekmek gomuyorum yalan degil
maaşallahEvet sordum 2kilo 600gr olmuş:)
Ohhhhh ne güzel MaşaAllah biraz da bana :))kizlar bende halsizim valla kadami koydugum gibi uyuklamaya basliyorum..ama istahimin masallahi var benimde herseyden yemek istiyorum karnim doyuyor gozum doymuyor..
Valla onume koyulsa daha cok yiyorum ama dayanamiyorum aparatif biseyler hazirliyorum kendime yapcak bisey yok :))) halsizim... geceleri uyuyamiyodum ama son 2 gecedir uyuyabiliyorum cok sukur uykusuzluktan oluyodum ama uyuyamiyodum bir turlu gozum kapanmiyoduOhhhhh ne güzel MaşaAllah biraz da bana :))
kizlar bende halsizim valla kadami koydugum gibi uyuklamaya basliyorum..ama istahimin masallahi var benimde herseyden yemek istiyorum karnim doyuyor gozum doymuyor..
Ye gitsin Doğumdan sonra verilir kilolar.kizlar bende halsizim valla kadami koydugum gibi uyuklamaya basliyorum..ama istahimin masallahi var benimde herseyden yemek istiyorum karnim doyuyor gozum doymuyor..
canim kac ilaci ictigin zaman ac olcan ve birlikte kalsiyum sut urunleri cay falan icme onlar alimini engeller bide canim kan ilacini portakal suyuyla ic emilimini arttirir diye biliyorum..Hastaneden geldik nst iyi cikti suyumuz yeterli gram belli degil tabi ultrason sagolsun... kan ilaci kullandim 3 kutu amahala cok dusuk cikti kanim doktor boyle normal dogum yapamazsin buraya gelsen doguma almazlar bu kansizlikla buyuk hastaneye yollarlar dedi moralim bozuldu okadar pekmez yiyorum ama nafilee
Aynen ben gece tuvalete kalktığım zaman da yada sabah namazından sonra alıyorum. Zaten Kalkana kadar 2 saat geçmiş oluyor istediğimi yiyorumcanim kac ilaci ictigin zaman ac olcan ve birlikte kalsiyum sut urunleri cay falan icme onlar alimini engeller bide canim kan ilacini portakal suyuyla ic emilimini arttirir diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?