NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar bende aşırı derece de iştahsızlık ve bununla beraber yorgunluk halsizlik var. Elim kolum kalkmıyor. Kendimi hasta gibi hissediyorum. Normal bişey mi son zamanlarda olur diyorlar ama ..

Kızlar bende aşırı derece de iştahsızlık ve bununla beraber yorgunluk halsizlik var. Elim kolum kalkmıyor. Kendimi hasta gibi hissediyorum. Normal bişey mi son zamanlarda olur diyorlar ama ..
Kız allah seni inandırsın o hasta hal bendede var kafami kaldirip bissey yapasim gelmiyo elim kolum kalkmiyo ama istahim yerinde valla bi oturusta iki ekmek gomuyorum yalan degil

Kız allah seni inandırsın o hasta hal bendede var kafami kaldirip bissey yapasim gelmiyo elim kolum kalkmiyo ama istahim yerinde valla bi oturusta iki ekmek gomuyorum yalan degil
Hazırlayıp biri önüme koysa bende yerim sanırım :))) ama eşim gelene kadar açım nerdeyse. Kalkıp bişey hazırlayamıyorum hazırladığım şeyi de yiyemiyorum. Allah sonumu hayr etsin. Umarım bebeğim besleniyordur. Bugün arkadaşıma gittim çok yorgun gördüm seni dedi Resmen sersem gibiyim

Ohhhhh ne güzel MaşaAllah biraz da bana :))
Valla onume koyulsa daha cok yiyorum ama dayanamiyorum aparatif biseyler hazirliyorum kendime yapcak bisey yok :))) halsizim... geceleri uyuyamiyodum ama son 2 gecedir uyuyabiliyorum cok sukur uykusuzluktan oluyodum ama uyuyamiyodum bir turlu gozum kapanmiyodu

Yarın kontrolümuz var :)) bakalım benim bebiş kac kilo durumu nasıl ne zamandır karnım semsert aşagıda ve sivri oluyo sürekli

Hastaneden geldik nst iyi cikti suyumuz yeterli gram belli degil tabi ultrason sagolsun... kan ilaci kullandim 3 kutu amahala cok dusuk cikti kanim doktor boyle normal dogum yapamazsin buraya gelsen doguma almazlar bu kansizlikla buyuk hastaneye yollarlar dedi moralim bozuldu okadar pekmez yiyorum ama nafilee

canim kac ilaci ictigin zaman ac olcan ve birlikte kalsiyum sut urunleri cay falan icme onlar alimini engeller bide canim kan ilacini portakal suyuyla ic emilimini arttirir diye biliyorum..

canim kac ilaci ictigin zaman ac olcan ve birlikte kalsiyum sut urunleri cay falan icme onlar alimini engeller bide canim kan ilacini portakal suyuyla ic emilimini arttirir diye biliyorum..
Aynen ben gece tuvalete kalktığım zaman da yada sabah namazından sonra alıyorum. Zaten Kalkana kadar 2 saat geçmiş oluyor istediğimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…