- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.941
Ederimcanim valla insallah guzel haberlerle gelirim bende :))Sende kontrole gidince haberdar et bizi
Oh oh maşallah çok sevindim :)Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar ama benimki nst filan istemedi :) benimkinin içerde keyfi yerindeymiş çünkü
Kaç haftalıksın canım :)Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar ama benimki nst filan istemedi :) benimkinin içerde keyfi yerindeymiş çünkü
36+4 canımKaç haftalıksın canım :)
Evet ilk haftalar ne hızlı geçiyodu bu haftalar geçmiyo hiç ya bi an evvel doğum yapacağım gun gelsin istiyorum yaaHepimiz enn geçmeyen haftalardayıız
Bazı günler bnm de etmıo normal yaaa yarın da bak bakalm yorgun bıtkınken ozeşşıkşeKızlar bebeğimin hareketleri azaldı. Hatta bugün tek tük hissettim. Normalde bebeğim baya hareketlidir. Yerinde durmaz. Acaba ters giden bişey mi var? Yapmadığım şey de kalmadı çikolata yedim bol su içtim bana mısin demiyor. Doktorumu aradım daha dönmedi. Karnımda da ara ara sertleşmeler var
Bnm smdi de ara ara oluo ama hadi hayorlosoKanama filan olabiliyormus da .. neyse bakalım o gün gelsin de:)
O nasıl oluomus pekı muane ellemiKanama filan olabiliyormus da .. neyse bakalım o gün gelsin de:)
Kızımız olcak insBebeklerin cinsiyeti ne ?
Evet elle :/ nasıl ? kanaman mı oluyor arada??O nasıl oluomus pekı muane ellemi
Benim kızım olucak inş :) allahım sağlıklı sahatli versin yavrumu kucağıma :)Bebeklerin cinsiyeti ne ?
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklıca kucağımıza alalım inşKızımız olcak ins
bnde de oluyor hemen hemen hergün bir kere yaramazlar baya hareketliler ondan oluyor ... ben o sırada dua okuyorum sesleniyorum sakin ol anne burda falan diyorum elimizden başka birşey gelmiyor çünkü..Ben de hickirigi anliyorum. Cirpinma dedigim ise şöyle oluyor aynı anda sağdan soldan alttan üstten her yerden pıtır pıtır vuruyor. Ama hıçkırık gibi ritmik değil. Yer değiştirme veya dönme gibi yavaş değil. Ben zaten korkup hemen pozisyon değiştiriyorum. Sonra da birden bire kesilmiyor gerçi. Yavaşlıyor. O da pozisyon falan değişiyor ama daha sakin gibi. Sonra normale dönüyoruz. Hiç kimseye olmuyor mu?
Hiç sancı çekmedim inandırmışım yalancı sancı bile nasıl bişeyhemen hemen herkesi bebeişi doğum kanalına girmiş mi?? benim paşam baş aşağı döndü ama kanala falan girmedi... birde bnm hergün sancım oluyor yalancı sancı dedikleri bir kere hastaneye bile gittimdoğuruyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?