- 7 Şubat 2016
- 214
- 184
- 23
- 34
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.961
Bu arada doktor bana sancın 10 dkda iki kez olursa gel dedi. Ben de sancı nasıl bir şey ya normal ağrıyla karıştırırsam dedim. Güldü bana "merak etme o gelince anlarsın" dedi
36+5 canım :) nstye 33. Haftamda girmiştim bir kez hafif kasılma vardı ama adalat kullandım sonra geçti. Geçen hafta ilaçları bıraktık. Doktor o bahsettiğin kasılmaların normal olduğunu söyledi. Benim de karnımın üstü sertleşiyor sanki dışarı fırlayacak gibi ya da oraya dayanıyor gibi. Ama düzensiz ve ağrısız. Ağrılı olunca işte Doğum başlıyormuş sanırım. Ben o ağrıyı bilemediğim için nasıl oluyor diye sordum doktoraKaçıncı haftadasin. Nst ye girmiyor musun? Nst de anlaşılıyor. Karnım top gibi oluyordu. Ben şeklini değiştirdi popoyu bacakları bir yana topladı sanıyordum. Sonra Nst ye girince fark ettim ki bu sancı.
Karnımin üst tarafları ortada toplanıyor gibi oluyor. Yavaş yavaş toplanıyor. Bu aşamada yavrum hareket ediyor veya dönüyor falan sanıyordum. Hatta ayağa kalkmaya çalışıyor sanıyordum en başta. 3-4 dk sonra yavaşça gevsiyor. 40 lar da falan oluyordu en fazla. Bugün 90 lar gördüm düzensizdi. Öyle bir ağrı ve olmadı. Ama dışarısı çok soğuktu. 2 gündür çok üşüdüm. Ondan oluyor diye düşünüyorum. Bakalım doktor bişey demedi. Hemşire baktı gidebilirsin dedi. 36+1 deyim. Ben de koşa koşa eve geldim. İyiyim şimdi bişey yok arada oluyor. Ama düzensiz. Çocuğu belki doğum kanalına itmeye çalışıyordur rahim bilemiyorum.
36+5 canım :) nstye 33. Haftamda girmiştim bir kez hafif kasılma vardı ama adalat kullandım sonra geçti. Geçen hafta ilaçları bıraktık. Doktor o bahsettiğin kasılmaların normal olduğunu söyledi. Benim de karnımın üstü sertleşiyor sanki dışarı fırlayacak gibi ya da oraya dayanıyor gibi. Ama düzensiz ve ağrısız. Ağrılı olunca işte Doğum başlıyormuş sanırım. Ben o ağrıyı bilemediğim için nasıl oluyor diye sordum doktora
Can'ım çok normal. 35. Haftana girmişsin. Vücudumuz bundan sonra bizi ufak ufak doğuma hazırlıyor.Günaydın :) Arkadaşalr bende bir kaç gündür karnım sık sık sertleşiyor ve acı veriyor bir anda ay of diye refleks olarak tepki veriyorum bugün doktoru arayacağım... Sizce nedendir??
Bende diyorum normaldir sonra acaba bişey de olabilir mi geçen kontrolde doktor suyun iyi ama biraz az dedi ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum hep..Can'ım çok normal. 35. Haftana girmişsin. Vücudumuz bundan sonra bizi ufak ufak doğuma hazırlıyor.
O zaman vakit kaybetme kontrole git.Bende diyorum normaldir sonra acaba bişey de olabilir mi geçen kontrolde doktor suyun iyi ama biraz az dedi ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum hep..
Aradım doktorum gel dedi öğleden sonra gideceğim dua edin arkadaşlar aksilik çıkmasın...O zaman vakit kaybetme kontrole git.
İnş bişey yoktur. Bebeklerimiz 2 hafta daha dursa içeride daha güzel olacak. Güzel haberlerle dön inş.Aradım doktorum gel dedi öğleden sonra gideceğim dua edin arkadaşlar aksilik çıkmasın...
Aradım doktorum gel dedi öğleden sonra gideceğim dua edin arkadaşlar aksilik çıkmasın...
Şimdi geldim çok şükür bişey çıkmadı idrar testi verdi sadece nst ye girdim onda da bi'şey çıkmadı herşey yolunda yani:)İnş.bişe yoktur güzel haberlerle dön..
Bende bugün sağlık ocağına gittim dewletin takip ettiği izlemler varya buda sonuncusu sanırım.. bana 14.nde gel demişlerdi..gittim kan tahlili yaptılar yarın sonucunu bakalım ne durumdayım öğrenicem.tansiyonumda normal çıktı bebişin kalp atışlarıda gayet iyiydi maşallah..haftayada dr.kontrolüm var hayırlısı dielim
Maaşallah aman bişey olmasın. Bebeğinin kilosunu sorabildin mi?Şimdi geldim çok şükür bişey çıkmadı idrar testi verdi sadece nst ye girdim onda da bi'şey çıkmadı herşey yolunda yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?