- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 35
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.001
Ewt yaa ama nokta nokta bişi yokmuş ndn anlamadık. 34 e başladım 36 bitsin snra rahat rahat olur um :) son ay zormuş yaaa nefes alma zor ter basıo sıcaklık cok basıo sıze de oluomu? Şeker testı de yapmadı zararlı die şekerle alakalı değildir ıns ya.Evet elle :/ nasıl ? kanaman mı oluyor arada??
Bndede kasılıyor ama ağrısız demekk acı da hıssedıncebaslıcak36+5 canım :) nstye 33. Haftamda girmiştim bir kez hafif kasılma vardı ama adalat kullandım sonra geçti. Geçen hafta ilaçları bıraktık. Doktor o bahsettiğin kasılmaların normal olduğunu söyledi. Benim de karnımın üstü sertleşiyor sanki dışarı fırlayacak gibi ya da oraya dayanıyor gibi. Ama düzensiz ve ağrısız. Ağrılı olunca işte Doğum başlıyormuş sanırım. Ben o ağrıyı bilemediğim için nasıl oluyor diye sordum doktora
Evet canım doktor bana öyle anlattı kasılmayla birlikte kasıklarında belinde 35-40 saniye süren ağrılar dedi:)Bndede kasılıyor ama ağrısız demekk acı da hıssedıncebaslıcak
Valla canım sabah aksam ac karnina iciyorum 3 kuth cayi azalttim pekmez yiyorum hergun cok sut iciyorum zorla. Peynir ypgurt yiyorum ama yinede col dusuk cikmiscanim kac ilaci ictigin zaman ac olcan ve birlikte kalsiyum sut urunleri cay falan icme onlar alimini engeller bide canim kan ilacini portakal suyuyla ic emilimini arttirir diye biliyorum..
Canım Arada 2 saatlik süre olacak ona dikkat ediyor musunValla canım sabah aksam ac karnina iciyorum 3 kuth cayi azalttim pekmez yiyorum hergun cok sut iciyorum zorla. Peynir ypgurt yiyorum ama yinede col dusuk cikmis
Tabiii tabii herseye dikkat ediyorum doktorun dedigi gibi yapiyorum sabah namazi kalkiyorum iciyorum kahvalti yapana kadar baya vakit geciyor aksamda yemek yedikten 4 saat sonra felan iciyorumCanım Arada 2 saatlik süre olacak ona dikkat ediyor musun
Kaç çıktı cnm kanın?Hastaneden geldik nst iyi cikti suyumuz yeterli gram belli degil tabi ultrason sagolsun... kan ilaci kullandim 3 kutu amahala cok dusuk cikti kanim doktor boyle normal dogum yapamazsin buraya gelsen doguma almazlar bu kansizlikla buyuk hastaneye yollarlar dedi moralim bozuldu okadar pekmez yiyorum ama nafilee
9.4 cikti canikKaç çıktı cnm kanın?
benim dotorum 16.haftama kadar hicbisey dememisti 16da erkek olabilir ama kesin konusmam ben demisti 20.haftada kesin konustu.. bilemeyiz simdi degisirmi degismezmi bazi doktorlar erkenden soyluyor..Mrb bayanlar doktor 12+5 günlük de bebegimin bacak arasinda organ yok henuz diye kiz olabilir dedi sizce kesinmidir bazilari daha cok erken diyor sonradan cinsiyeti değişen oldu mu kızlar sizinde cevap verirseniz cok mutlu olurum simdiden sağolun
Eğer bu hemoglobin ise o kadar da düşük değil ki. Zaten bebek bizden aldığı için sürekli hiç bir zaman tam olmaz hep sınırlarda olur. Benim Doktorum öyle demişti. SeZeryan yapmak için öyle diyor olabilirler dikkatli ol bence. Sağlık ocağına da bi yorumlat istersen canım.9.4 cikti canik
Aklıma gelmedi degil ama ilac takviyesi aldigimi biliyo doktor ona ragmen boyle cikinca cok dusuk dedi devlet hastanesine gidiyorum canım sezaryen isticegini sanmiyorum ellerinden geldikce normale bakiyorlar ama saglik ocaginada gidicem 23 martta kontrol var bakalim... cok sagolun kizlar ilginiz icinEğer bu hemoglobin ise o kadar da düşük değil ki. Zaten bebek bizden aldığı için sürekli hiç bir zaman tam olmaz hep sınırlarda olur. Benim Doktorum öyle demişti. SeZeryan yapmak için öyle diyor olabilirler dikkatli ol bence. Sağlık ocağına da bi yorumlat istersen canım.
Bende de aynen dün bu şekilde oldu ama çok ağrılıydı belimde de hafif sızıntılar olunca doktoru aradık akşam 9 da nst için yönlendirdi hastaneye sonrasında hafif sancım çıktı erken Doğum riskinden dolayı bi gece yatırdı serum iğne fitil yaptılar çok şükür oğlum da rahatladı bende o taş gibi toplanmanın sebebi de rahimdeki kasılmalarımış.36+5 canım :) nstye 33. Haftamda girmiştim bir kez hafif kasılma vardı ama adalat kullandım sonra geçti. Geçen hafta ilaçları bıraktık. Doktor o bahsettiğin kasılmaların normal olduğunu söyledi. Benim de karnımın üstü sertleşiyor sanki dışarı fırlayacak gibi ya da oraya dayanıyor gibi. Ama düzensiz ve ağrısız. Ağrılı olunca işte Doğum başlıyormuş sanırım. Ben o ağrıyı bilemediğim için nasıl oluyor diye sordum doktora
evet canim kasilma oluyor benim doktorum nst ye hic sokmadi beni ama zaten bastan beri kasilmam oluyor ilac kullandiriyor simdi arttirinca ilaci biraz rahatladim sukur ama genede hep dinlenmedeyim azcik kalkip dolasinca tekrar kasiliyor bilac hafta daha dayansak sonrasinda gelsede bisey olmazBende de aynen dün bu şekilde oldu ama çok ağrılıydı belimde de hafif sızıntılar olunca doktoru aradık akşam 9 da nst için yönlendirdi hastaneye sonrasında hafif sancım çıktı erken Doğum riskinden dolayı bi gece yatırdı serum iğne fitil yaptılar çok şükür oğlum da rahatladı bende o taş gibi toplanmanın sebebi de rahimdeki kasılmalarımış.
cok guzel canim cok su icmek gercekten rahatlatiyor ama adalati neden icmiyorsun cok etkisi oluyor kasilmalarimi azaltiyor adalat kullanana kadar yuruyemiyordum bile onun sayedinde 5.aydan beri rahatim simdi artinca arttirdi dozunu doktorum kiii cok guveniyorum cok deneyimli ve unlu bir doktor..Merhaba,
Ben cok uzun zamandir takip ediyorum bu başlıgı.hepinizi taniyorum gibi hatta :)
Bende 34+1 haftalik hamileyim.Bugun kontrolüm vardi dr bebege bakti hersey normal dedi.ve artik her kontrole gittigimde nst girmem gerektigini soyledi bana. 10 gunde bir geliceksin dedi.Bebegin kilosu 2.227 boyu 49 cm.
Şöyle bisey oldu aslinda ben tahmin ediyordum hissettigim icin .nstde 20 dk da 3 kere sancim cikti 50 de bana adalat vermisti ama icmiyorum zaten.bide dediki cay kahveyi keseceksin baharat tursu tuzlu asla yemiceksin cinsellik yok dedi gunde 2 lt su ic mutlaka dedi.kasilmalari ictigimiz su cok azaltiyorumus.sizinde bilginiz olsun istedim.
cok guzel canim cok su icmek gercekten rahatlatiyor ama adalati neden icmiyorsun cok etkisi oluyor kasilmalarimi azaltiyor adalat kullanana kadar yuruyemiyordum bile onun sayedinde 5.aydan beri rahatim simdi artinca arttirdi dozunu doktorum kiii cok guveniyorum cok deneyimli ve unlu bir doktor..
Bence çok erken bende 16. Haftada öğrendimMrb bayanlar doktor 12+5 günlük de bebegimin bacak arasinda organ yok henuz diye kiz olabilir dedi sizce kesinmidir bazilari daha cok erken diyor sonradan cinsiyeti değişen oldu mu kızlar sizinde cevap verirseniz cok mutlu olurum simdiden sağolun
benim ilk defa oldu ve ağrılı olunca korktuk bana o ilaçtan yazmadı ama hemen hemen ayni zamanda Doğum yapcaz inşallah sağlıcakla alırız yawrularımızı kucağımızaevet canim kasilma oluyor benim doktorum nst ye hic sokmadi beni ama zaten bastan beri kasilmam oluyor ilac kullandiriyor simdi arttirinca ilaci biraz rahatladim sukur ama genede hep dinlenmedeyim azcik kalkip dolasinca tekrar kasiliyor bilac hafta daha dayansak sonrasinda gelsede bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?