NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bu arada Bebek şekeri birde sepeti için hafta sonu biyerle anlaştım. Böyle yumurta şeklinde farklı bişey süslü püslü. 30 adet yaptırdım. 210 tl tuttu. Konya da pahalı. İstanbul daki arkadaşlar çok şanslı fiyatlar orada çok uygun.

bebisin saglikli olsunda sismanlar dogunca bisiycik olmaz canim
sekerler cok pahaliymis yaa ben kirk taneyi 60 liraya yaptirdim sepeti kapi susu kitabi bilmemne hepsi 160 mi 150 mi ne tutmustu..bide kurabiye yaptirmak istiyorum ama bakalim cikamiyorumda biyere..iyiki erkenden hazirlamisim herseyi..

bende konyadayım... doktorun kim acaba ?? nerde yapacaksın doğumu??

Kızlar bende aşırı derece de iştahsızlık ve bununla beraber yorgunluk halsizlik var. Elim kolum kalkmıyor. Kendimi hasta gibi hissediyorum. Normal bişey mi son zamanlarda olur diyorlar ama ..
bnde de iştah patlaması var resmen.. ama yorgunluk falan had savhada az kaldı hayırlısıyla bir kucağımıza da alırsak

Karnım tokken güzel yürüyorum ama sancı geliyo hemen dinlenmek zorunda kalıyorum halsizlik deseniz doruklarda yaşıyorum valla ama açken yürüsem hemen başım dönüyor elim ayağım titriyor şuan bile oturduğum yerden bayılcak gibi oluyorum

Kızlar sizi hararet basmışş:))

Valla hareretimi alsın die içiom belki ama çay içerken aynı anda bazen buz gb soda da içiorum bende anlamıorum nie öle oluo
Ama çok terliorum bu aralar..durduğum yerde ellerim ayaklarım terlio..kalkıp duş alıorum paso
Birde bişi sorcam ben nerdeyse 1haftadır ishalim gğnde 3 kere wc ye çıkıorum en az..acaba sorun teşkil eder mi diorum sadece ishal oldumdan beri daha halsizim daha çok uyuyorum yada brn ona bağlıorum bazen geçio normale dönüo 2 gün sonra geri ishal oluorum.. bazende enerjiğim şuan olduğu gb ewi temizledim falan uykumda yok! Yemek yapıcam birasdan nerden baksan 2 saat ayakta olucam..maşallah diyim kendime.saçma sapan yaşıorum şu aralar ..
Gece pek uyuyamıorum dönerken sırtımdan küt küt ses gelio rahatlıorum aslında..ama bi yandanda acaba bu neyin nesi diorum..amann çokta takmıorum bi zmn sonra..
Bebişimin kilosu 34.haftada 2500gr 49cm di haftaya gidicem o zmn 36.hafta olucas bakalım hayırlısı..
Ne yazdım yahuu:))

Canım senin bebikin maşallahı var. 36+3te 2800dü benim. Senin ki 36larda 3 kilo olur heralde :))) bugün 37+1 oldum vee inanılmaz halsizim gece sabaha kadar uyku yok cin gibiyim. Ama gündüz.. biri gelip tüm enerjimi çekiyor. Ağlayasım geliyor durmadan. Tüm gün uyumasam bile yatıyorum. Kasılmalar da sıklaştı ama ağrısız. Biran önce doğurmak istiyorum

34+1 de 2487 gr 45 cm olduk bizde, boyumuz kısa mı olacak acaba bende eşimde uzun boylu sayılırız ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…