NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

34+1 de 2487 gr 45 cm olduk bizde, boyumuz kısa mı olacak acaba bende eşimde uzun boylu sayılırız ama
Canım benim bebeğim de 45 cm ama Doktorum dedi ki bacaktaki kemikten ölçüyorlar ya hiç belli olmaz belki de bebeğin gövdesi daha uzundur bacağına göre o şekilde uzun olur dedi. Mesela eşim de bende uzunuz ama benim gövdem daha uzun. Ama onlar sadece bacak boyundan ölçebiliyorlar

Anladım canim bu ayrıntıyı bilmiyordum sağol bilgilendirdiğin için

Valla biz karı koca uzun değiliz:) benim bacağım uzun eşiminde gövdesi..ben dayıya çeker inş.diye umut ediorum..abim 185 :)
Umut fakirin ekmeği demişler benimkide o hesap.. çok takılmıorum boyuna aslında çünkü zmn la değişecek şimdiden belli olmas bişiler yani..

Valla biz karı koca uzun değiliz:) benim bacağım uzun eşiminde gövdesi..ben dayıya çeker inş.diye umut ediorum..abim 185 :)
Umut fakirin ekmeği demişler benimkide o hesap.. çok takılmıorum boyuna aslında çünkü zmn la değişecek şimdiden belli olmas bişiler yani..

Aynen Özellikle akşamları şişiyor ama onun haricinde hiç bir yerimde şişlik yok
Benimde özellikle akşamlari suan mesela sıcacık ve şiş bazen sanki ellerim sis gibi hissediyorum odem yapiyor galiba

Ayağım şişio benimde akşamları daha çok..ellerim 3 aydır şiş, bilmem ne sendromu var bende adını unuttum..doğumdan sonra geçiçekmiş.ellerimi özellikle parmak uçlarımı hissetmiom çoğu zmn.onun dışında ödem var vücudumda parmağımla bastırıorum bacağıma tenim kırmızı bastırınca sarı oluo..geçecek zmn la sanırım buda..

Benimde ayaklarim oyle iste okadar siski bastiriyorum kirmizi sari ve cukur gibi kaliyo bi muddet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…