NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Yine uykusuz bir sabaha uyandımbugun kontrolumuz car 35+5 im kilosunu ve bıyunu cok merak edıyorım. Kızlar çatı muaynesı olan var mı bu arada.
Ben haftaya 36 olacağım Doktorum çatı muayenesine başlayacağız dedi.

benimde ayaklarimin ustune basinca aciyor resmen artik ellerimde tombik tombik sabahlari ozellikle sanki kapanmiyor ellerim..bide cati muanesini doktorum 38de yapcam dedi sanki bana 36da basliyomuymus simdi strese girdim zaten kendimi sanki hic hazir hissetmiyorum daha kalsin bebislerimiz..cantasini falan hazirladim dun utuledim butun kiyafetlerini kendiminkileride koydum bi cekmeceye ama cantaya koymadim daha

Bana 36 dedi Doktorum. Ama 38 mantıken geç değil mi? Şöyle ki 38de Doğum yapma ihtimalin var. Özellikle de sezeryan olmak zorundaysan. Buda çatının dar olmasına bağlı. Bunu önceden nasıl anlayacak ?

Bende çatı muayenesi olmadım p.tesi kontrolüm var 36.hafta olucas bakalım belki o zmn çatı muayenesi olur bilemiorum..
Çantayı yavas yavas hazırlıorum bende..bu biberonu falan kaynattınuzmı kızlar..ben kaynatıcam önce öyle çantaya koyucam.
Bugun bebeğin yatak örtülerini yıkıorum onuda aradan çıkarim dedim hava güneşli şuan..

Kızlar ben de 37+2 yim ama bana da çatı muayenesi yapmadı. Üstelik ben doğurdum doğurucam nerdeyse. Nişan olduğunu düşündüğüm bir şey de geldi ama düzenli sancı YOk henüz. Böyle çok darlanıyor insan olsa da kurtulsak artıkk kavuşsak yavrularımıza

benim 36 haftada kontrolum var yaparmiki ozaman bilemiyorum..ben 38 diye hayal etmistim hep..

Benım bugun kontrolum vardı.35+4 teyım. Haftaya çatı muaysnesi yapacagım dedı doktorum

Bende bugün 37 oldum bu Çarşamba kontrolüm var heralde bu hafta yapıcak çatı muanesini bende bugün nevresim takımlarını filan yıkadım son alışverişe çıktım :)

kizlar bugun lavaboda elimi yikarken belime bir agri girdi ani heralde tam egilirken bebegimde hareketliydi hala egilip kalkarken belim sirtim agriyor agirlastilar iyice mahvediyor zaten normaldede belimden arada problem yasardim simdi dinleniyorum ama aranizda benim gibi beli beli sirti agriyan varmi..

Kızlar şu çatı muayenesinden baya korkuyorum ya nasıl oluyo hiç bilmiyorumda o yüzden galiba zaten ilişkimide zor yaşıyorum... bu arada ilişki durumunuz ne doktorlarınız yasakladımı benim 29. Haftada yasakladı

Yasaklamadı ama hiç ilişki düşünecek durumda değiliz bence o koca karınla :)))50 lik teyzeler gibi nefes nefese kalıyorum zAten çokta zevki çıkmıyor öyle olunca :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…