- 9 Ağustos 2016
- 117
- 103
- 23
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.081
Doktorum yasaklamadı bi tehlike gözğkmedigi için sorun yok dediKızlar şu çatı muayenesinden baya korkuyorum ya nasıl oluyo hiç bilmiyorumda o yüzden galiba zaten ilişkimide zor yaşıyorum... bu arada ilişki durumunuz ne doktorlarınız yasakladımı benim 29. Haftada yasakladı
Ahahahahhaa gece gece güldürdün beni yaa uzun zamandır dokunulmayınca daraldigini soyluyor ondan korkuyorum yoksa bu durumdan cok iyiyim ya memnunum ama cati muayenesi korkutuyo isteYasaklamadı ama hiç ilişki düşünecek durumda değiliz bence o koca karınla :)))50 lik teyzeler gibi nefes nefese kalıyorumzAten çokta zevki çıkmıyor öyle olunca :)))
Çok sevindim canımm kavuşmuşsun bebeğineMerhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi
Canim benimmm iyimisiniz peki ikinizde sagligini nasil hayirli ugurlu olsun insallah guzell annelerMerhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi
Benimde hamileligimde içiyorum icmedigim kadar çayı :)Aynen benimde :))
Benimde yok çok şükürAynen Özellikle akşamları şişiyor ama onun haricinde hiç bir yerimde şişlik yok
hayirli olsun canim bebisinde sende iyisinizdir umarim miss kokusunu bizim icinde icine cek..Merhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi
Kaç haftalıktın canım tam olarakMerhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi
Merhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi
Bence o kadar da zayıf değil benimki 2400 dü doktor baya iyi demişti çünkü son haftalarda hızlı kilo alıyorlarmış hatta haftada 500 gr alan bile oluyor dedi. Yani hiç belli olmaz neticede 6 hafta daha var. Alır daha kilo korkma :) sen beslenmene dikkat et muz yumurta bol tüket alır o Allah'ın izniyleKızlar merhaba doktor bebeğimi zayıf buldu 34.haftada 2.100gr dedi sizinkiler nasıl ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Benimkinin kilosunu söyledim Çümkü arada büyük bir fark YokKızlar merhaba doktor bebeğimi zayıf buldu 34.haftada 2.100gr dedi sizinkiler nasıl ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Daraldığını zannetmiyorum çünkü yakın zamanda beraber olduğumuzda affedersin girerken zorlandı acıdı ama sadece tekrar afedersin girerken acıdı. Sonrasında eşim sanki genişlemiş dedi. Biraz araştırdım kendini Doğuma hazırladığı için genişleme oluyormuş.Ahahahahhaa gece gece güldürdün beni yaa uzun zamandır dokunulmayınca daraldigini soyluyor ondan korkuyorum yoksa bu durumdan cok iyiyim ya memnunum ama cati muayenesi korkutuyo iste
Canım bir anda mı oldu yoksa öncesinde sıkıntılı durumlar var mıydı?Merhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi[/QUOTE
Canım durup dururken mi oldu kanama yoksa öncesinde sıkıntılı mıydın?
İçime su serptin canım Allah razı olsunBence o kadar da zayıf değil benimki 2400 dü doktor baya iyi demişti çünkü son haftalarda hızlı kilo alıyorlarmış hatta haftada 500 gr alan bile oluyor dedi. Yani hiç belli olmaz neticede 6 hafta daha var. Alır daha kilo korkma :) sen beslenmene dikkat et muz yumurta bol tüket alır o Allah'ın izniyle
Bide bnde deli beyaz su gb akıntı basladı bgn 34. Haftam yaaa Doğum mu yaklaştıkEvet canım doktor bana öyle anlattı kasılmayla birlikte kasıklarında belinde 35-40 saniye süren ağrılar dedi:)
suyun geliyor olmasin cnm doktorunu bi arasaydin çokmu geliyor..ablaminki sanki beyazimsi geliyordu..Bide bnde deli beyaz su gb akıntı basladı bgn 34. Haftam yaaa Doğum mu yaklaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?