NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Doktorum yasaklamadı bi tehlike gözğkmedigi için sorun yok dedi

Yasaklamadı ama hiç ilişki düşünecek durumda değiliz bence o koca karınla :)))50 lik teyzeler gibi nefes nefese kalıyorum zAten çokta zevki çıkmıyor öyle olunca :)))
Ahahahahhaa gece gece güldürdün beni yaa uzun zamandır dokunulmayınca daraldigini soyluyor ondan korkuyorum yoksa bu durumdan cok iyiyim ya memnunum ama cati muayenesi korkutuyo iste

Merhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi
Canim benimmm iyimisiniz peki ikinizde sagligini nasil hayirli ugurlu olsun insallah guzell anneler

Merhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi
hayirli olsun canim bebisinde sende iyisinizdir umarim miss kokusunu bizim icinde icine cek..

Canım hayırlı uurlu olsun..2.anne sen oldun.nisan anneleri fire verio yavas yavas:) ikinizde sağ salim kurtuldunuz çok şükür...artık bebişli zamanların başladı...kolaylıklar diliorum sana:)

Kızlar merhaba doktor bebeğimi zayıf buldu 34.haftada 2.100gr dedi sizinkiler nasıl ne yapmam lazım yardım edin lütfen

Kızlar merhaba doktor bebeğimi zayıf buldu 34.haftada 2.100gr dedi sizinkiler nasıl ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Bence o kadar da zayıf değil benimki 2400 dü doktor baya iyi demişti çünkü son haftalarda hızlı kilo alıyorlarmış hatta haftada 500 gr alan bile oluyor dedi. Yani hiç belli olmaz neticede 6 hafta daha var. Alır daha kilo korkma :) sen beslenmene dikkat et muz yumurta bol tüket alır o Allah'ın izniyle

Ahahahahhaa gece gece güldürdün beni yaa uzun zamandır dokunulmayınca daraldigini soyluyor ondan korkuyorum yoksa bu durumdan cok iyiyim ya memnunum ama cati muayenesi korkutuyo iste
Daraldığını zannetmiyorum çünkü yakın zamanda beraber olduğumuzda affedersin girerken zorlandı acıdı ama sadece tekrar afedersin girerken acıdı. Sonrasında eşim sanki genişlemiş dedi. Biraz araştırdım kendini Doğuma hazırladığı için genişleme oluyormuş.

Canım bir anda mı oldu yoksa öncesinde sıkıntılı durumlar var mıydı?

İçime su serptin canım Allah razı olsun

Kızlar ne zamandır sütyenlerimde göğüs ucumun denk geldiği yerde yuvarlak lekeler vardı sanırım süt geliyor ara ara sizde de oldu mu? :))
Birde bi haftadır genital bölgemde sanırım ağdadan sonra oldu sivilce gibi bişeyler çıktı biraz acıyorlar da. Göremiyorum da ne olduğunu anlamadım. Doktoruma söylemeli miyim acaba bakar mı ki çok utanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…