NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Disardab baktiginda agzinin genisledigi gorunuyozaten canım

Disardab baktiginda agzinin genisledigi gorunuyozaten canım

Kızlar benimde bugun çok garip bir şekilde beyaz sümüksü akıntılar geldi ama çok yoğundu ve sürekli aktı yani çoktu sanki mukus gibi geliyodu ve çok sert mkus gibi sizdede oluyo mu

Kızlar ben geçen hafta Doğuma hazırlık eğitimine gittim. Orada bir ebe veriyordu eğitimi. Dedi ki 34-35. Haftadan sonra artık akıntının rengi kıvamı değişir. Daha sıvı olur hatta suyla karıştıran olur. Yani akıntımızdaki değişiklikler normalmiş

bende akinti oluyor ama eskisi gibi bir degisiklik yok kizlar..sadece heryerim agriyor artik bugun kolum cok agriyordu oturup kalkmak yurumek uyumak hepsi zor bir is gibi oldu resmen..

Çok yoğun akıntı gördüm sulu şekildede ama mukus şeklindede gordum ve coktu hic oyle olmazdi

M Mrsu bendede akıntı oluo başından beri vardı ztn ama son zmnlarda arttı günde 3 4 iç çamaşırı deiştiriodum sonra peçete koymaya başladım çünkü kilotu değiştirmekte bi zmn sonra işkence giy çıkar falan..günlük pedde kullanıorum 3 4 saatte değiştiriom çünkü nemli olunca gıcık oluorum..valla normal diorum ben bunlara takmıorum.akıntım kremsi benimde su gb deil ama..
Bide ağda muhabbeti var o batık canım bende de ağdadan sonra oluo sivilce patlattım geçen birini aynadan baktım gördüm..çünkü şiş oluo acıoda çoğu zmn..
İlişki mevzusu da valla 1 haftadır tık yok bizimkinde ama hani yokda demior olursa..dr.yasakladı güya ama benimki dinlemio pek...

Bende sivilce başı Yok ya içten bi şişlik var sanki. Sıkıyorum patlamıyor Uçta yok zAten. Farklı bişey değildir inş

Bende sivilce başı Yok ya içten bi şişlik var sanki. Sıkıyorum patlamıyor Uçta yok zAten. Farklı bişey değildir inş
Ayy batık işte o çok gıcıkk başı yok içten şiş sinirimi zıplatıo o durum.dr.uma sormuştum batık o dedi sıkıntı yapma dedi..tmm dedim geçio bi zmn sonra ama başka yerde gene çıktı:)) ucu vardı bu sefer durur muyum patlattım hemen:))

36+5 di sat a göre ama doktorum erken dollenmeden dolayi 37+4 oldugunu dedi
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin bebişine :) darısı da bize artık. merak ettim bebeğin kilosunu birde ultrasonla olandan fark var mıydı?

Ezracım bu arada ben sütyendeki süt akıntısını sormuştum yanlış anladın sanırım yada başkasına mıydı cevabın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…