- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.101
doktoruna sormalısın benceBide bnde deli beyaz su gb akıntı basladı bgn 34. Haftam yaaa Doğum mu yaklaştık
Disardab baktiginda agzinin genisledigi gorunuyozaten canımDaraldığını zannetmiyorum çünkü yakın zamanda beraber olduğumuzda affedersin girerken zorlandı acıdı ama sadece tekrar afedersin girerken acıdı. Sonrasında eşim sanki genişlemiş dedi. Biraz araştırdım kendini Doğuma hazırladığı için genişleme oluyormuş.
Disardab baktiginda agzinin genisledigi gorunuyozaten canımDaraldığını zannetmiyorum çünkü yakın zamanda beraber olduğumuzda affedersin girerken zorlandı acıdı ama sadece tekrar afedersin girerken acıdı. Sonrasında eşim sanki genişlemiş dedi. Biraz araştırdım kendini Doğuma hazırladığı için genişleme oluyormuş.
Ben iç tarafın genişledğinden bahsediyorum :)) dış tarafta bi değişiklik görmedim bilakis zorlanıyorumDisardab baktiginda agzinin genisledigi gorunuyozaten canım
Bol bol süt iç ve ilaçlarını ihmal etme sıkma canını ne yapalım sağlıklı olsunlar sonradan iyi bakıp kilo aldırırız.Kızlar merhaba doktor bebeğimi zayıf buldu 34.haftada 2.100gr dedi sizinkiler nasıl ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Tatlım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin. Bebeğinin kilosu nasıldı.Merhaba kızlar nisan annesine niyetliyken ben de mart annesi oldum. Dun sabah kanamam olunca doktoruma gittim. dogum baslamis ama Bebek makat geliş olduğu icin sezeryana aldi
Bende sivilce başı Yok yaM Mrsu bendede akıntı oluo başından beri vardı ztn ama son zmnlarda arttı günde 3 4 iç çamaşırı deiştiriodum sonra peçete koymaya başladım çünkü kilotu değiştirmekte bi zmn sonra işkence giy çıkar falan..günlük pedde kullanıorum 3 4 saatte değiştiriom çünkü nemli olunca gıcık oluorum..valla normal diorum ben bunlara takmıorum.akıntım kremsi benimde su gb deil ama..
Bide ağda muhabbeti var o batık canım bende de ağdadan sonra oluo sivilce patlattım geçen birini aynadan baktım gördüm..çünkü şiş oluo acıoda çoğu zmn..
İlişki mevzusu da valla 1 haftadır tık yok bizimkinde ama hani yokda demior olursa..dr.yasakladı güya ama benimki dinlemio pek...
Ayy batık işte o çok gıcıkk başı yok içten şiş sinirimi zıplatıo o durum.dr.uma sormuştum batık o dedi sıkıntı yapma dedi..tmm dedim geçio bi zmn sonra ama başka yerde gene çıktı:)) ucu vardı bu sefer durur muyum patlattım hemen:))Bende sivilce başı Yok yaiçten bi şişlik var sanki. Sıkıyorum patlamıyor Uçta yok zAten. Farklı bişey değildir inş
Amin gercekten cok cok baska bir duygu Rabbim hepinize yasatsin o duygulariÇok sevindim canımm kavuşmuşsun bebeğineAllah tez vakitte bize de nasip etsin
Iyiyiz elhamdülillah başta bebegin nefes alıp vermesinde sorun vardi oksijen takiliydi ama o da gecti Allah a şükür. Cok tsk ederimCanim benimmm iyimisiniz peki ikinizde sagligini nasil hayirli ugurlu olsun insallah guzell anneler
Cok sukur canim benim hayirli olsun tekrar cok sevindimIyiyiz elhamdülillah başta bebegin nefes alıp vermesinde sorun vardi oksijen takiliydi ama o da gecti Allah a şükür. Cok tsk ederim
36+5 di sat a göre ama doktorum erken dollenmeden dolayi 37+4 oldugunu dediKaç haftalıktın canım
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin bebişine :) darısı da bize artık.36+5 di sat a göre ama doktorum erken dollenmeden dolayi 37+4 oldugunu dedi
Ezracım bu arada ben sütyendeki süt akıntısını sormuştum yanlış anladın sanırım yada başkasına mıydı cevabınM Mrsu bendede akıntı oluo başından beri vardı ztn ama son zmnlarda arttı günde 3 4 iç çamaşırı deiştiriodum sonra peçete koymaya başladım çünkü kilotu değiştirmekte bi zmn sonra işkence giy çıkar falan..günlük pedde kullanıorum 3 4 saatte değiştiriom çünkü nemli olunca gıcık oluorum..valla normal diorum ben bunlara takmıorum.akıntım kremsi benimde su gb deil ama..
Bide ağda muhabbeti var o batık canım bende de ağdadan sonra oluo sivilce patlattım geçen birini aynadan baktım gördüm..çünkü şiş oluo acıoda çoğu zmn..
İlişki mevzusu da valla 1 haftadır tık yok bizimkinde ama hani yokda demior olursa..dr.yasakladı güya ama benimki dinlemio pek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?