NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin bebişine :) darısı da bize artık. merak ettim bebeğin kilosunu birde ultrasonla olandan fark var mıydı?
Amin canim darısı sizin başınıza :) ultrasonda 3200 dedi 3400 doğdu ama ilk dogdugunda yanaklari kocamandi daha bir siskoydu sanki ama şimdi incecik kaldi indi bütün şiş i ultrason dogru bence

Amin canim darısı sizin başınıza :) ultrasonda 3200 dedi 3400 doğdu ama ilk dogdugunda yanaklari kocamandi daha bir siskoydu sanki ama şimdi incecik kaldi indi bütün şiş i ultrason dogru bence
Ohhh ne güzel MaşaAllah kilosu da iyi doğmuş. ultrason da pek fark da olmamış sevindim valla :)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :) Normal doğum yaptın değil mi nasıl bir duygu çok zorlandın mı ağrı sancı falan nasıldı...

M Mrsu yanlış kişiye cvp vermiş olabilirim doğrudur...:) benden daha süt müt gelmedi hiç..sen öyle yazınca aaçıp baktım sütyenime acaba leke varmı die yoktu.
Dün gece sancılı geçti..valla agrıdan pek uyuyamadım uyumuodu bebeğimde çok hareketliydi maşallah :) ama olan bana oldu..daha 1ayımız var..bugun 36.haftaya girdim..kontrolümde var bakalım hayırlısı

Kızlar hepimiz pazartesi kontrole gidiyoruz galiba benim de bugün kontrolüm var heyecandan stresten ölüyorum malum 37+4 olduk. Ağrılar kasılmalar hofff bakalım ne diyecek doktor

Amin cnm hayırlısı inş az kaldı az :))

Kızlar benimde bugun çok garip bir şekilde beyaz sümüksü akıntılar geldi ama çok yoğundu ve sürekli aktı yani çoktu sanki mukus gibi geliyodu ve çok sert mkus gibi sizdede oluyo mu
Aynı haftalardayz we bnm de dün geldii resmen su gb akıntı doğal dmkki bu haftada

Valla daha kontrolume var benim 23 marta saglik ocagi var ona sorucam bakalim
Benimde mukus gibi geliyor ama sıvı gelmiyor hafif katı şekilde heralde normal Çarşamba günü kontrolümüz var hayırlısı bakalım

Kızlar benim üç dört gündür yeşil koyu akıntım geliyordu. Bu sabah kan geldi. Doktora gittim açılmam başlamış 1 cm. Nişanın gelmiş dedi. Üç vakte kadar doğurursun dedi dua edinnn
Ayyy hadi hayirlisi sende sagliklica al ins yavrunu 3. Sen olcan :)))

Arkadaşlar ben geçen hafta Doğum yaptım. 4 hafta kadar daha vardı. Çalışabilir raporunun son günüydü hatta. Akşam işten geldim birazda evde dinleneyim dedim ama akşamına Doğum yaptım. Çok sıkıntılı bir Doğum maceram oldu. Yoğun kanamayla hastaneye zor yetiştirildim. Önce normal Doğum bekledik çünkü sancılarımda başlamıştı. Geceye kadar sancıları çektim. Kanama olması için hiç bir durum görmedi doktor ve hala da kanama neden oluştu bilinmiyor. Normal Doğum için açılmaya bakmaları gerekiyordu. O kontrolleri canımın çok yanmasından dolayı yaptıramadım maalesef derken sezeryanads geç kalınacak olmasından dolayı mecburen sezeryana alındım ki keşke diyorum n başta alınsaymışım. Ama kanama devam ettiği için dil haplarıyla Doğuma girdim düşünün. Bitmek bilmeyen bir geceydi. Normal doğumunda sezeryanıda yaşadım anlayacağınız . Meleğimi kucağıma aldım. Darısı başınıza kızlar. Rabbim sağ Salim hayırlı Doğum yapmanızı nasip etsin

kızlar bugün doktora gittim 34+6 günlük kilosu 2685 doktor normal dedi ama sizinkiler nasıldı bu haftada

ayy canim benim hayirli olsun oncelikle inşallah bebisinde sende iyisindir kuveze falan girdimi bebisin..saglikla mutlulukla biyut bebegini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…