- 18 Kasım 2016
- 86
- 35
- 3
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.121
Yok bir anda olmadi öncesinde mukus gibi akintim oluyordu. birde ilişki olunca sabahi nişan geldi doktora gidince de 2cm açılma var doğum başlamış dediCanım bir anda mı oldu yoksa öncesinde sıkıntılı durumlar var mıydı?
Amin canim darısı sizin başınıza :) ultrasonda 3200 dedi 3400 doğdu ama ilk dogdugunda yanaklari kocamandi daha bir siskoydu sanki ama şimdi incecik kaldi indi bütün şiş i ultrason dogru benceCanım hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin bebişine :) darısı da bize artık.merak ettim bebeğin kilosunu birde ultrasonla olandan fark var mıydı?
Ohhh ne güzel MaşaAllahAmin canim darısı sizin başınıza :) ultrasonda 3200 dedi 3400 doğdu ama ilk dogdugunda yanaklari kocamandi daha bir siskoydu sanki ama şimdi incecik kaldi indi bütün şiş i ultrason dogru bence
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :) Normal doğum yaptın değil mi nasıl bir duygu çok zorlandın mı ağrı sancı falan nasıldı...Amin canim darısı sizin başınıza :) ultrasonda 3200 dedi 3400 doğdu ama ilk dogdugunda yanaklari kocamandi daha bir siskoydu sanki ama şimdi incecik kaldi indi bütün şiş i ultrason dogru bence
Amin cnm hayırlısı inş az kaldı az :))M Mrsu yanlış kişiye cvp vermiş olabilirim doğrudur...:) benden daha süt müt gelmedi hiç..sen öyle yazınca aaçıp baktım sütyenime acaba leke varmı die yoktu.
Dün gece sancılı geçti..valla agrıdan pek uyuyamadım uyumuodu bebeğimde çok hareketliydi maşallah :) ama olan bana oldu..daha 1ayımız var..bugun 36.haftaya girdim..kontrolümde var bakalım hayırlısı
Yok cnm su gb bol değil zaten 34 de de gelmez heralde://:)suyun geliyor olmasin cnm doktorunu bi arasaydin çokmu geliyor..ablaminki sanki beyazimsi geliyordu..
Aynı haftalardayz we bnm de dün geldii resmen su gb akıntı doğal dmkki bu haftadaKızlar benimde bugun çok garip bir şekilde beyaz sümüksü akıntılar geldi ama çok yoğundu ve sürekli aktı yani çoktu sanki mukus gibi geliyodu ve çok sert mkus gibi sizdede oluyo mu
Ya canim benim cok kati mukus kivaminda koyu beyaz geliyo bazende cok sivi geliyo ama bu ara cok mukus gibi geldiAynı haftalardayz we bnm de dün geldii resmen su gb akıntı doğal dmkki bu haftada
Benimde mukus gibi geliyor ama sıvı gelmiyor hafif katı şekilde heralde normal Çarşamba günü kontrolümüz var hayırlısı bakalımYa canim benim cok kati mukus kivaminda koyu beyaz geliyo bazende cok sivi geliyo ama bu ara cok mukus gibi geldi
Benimde mukus gibi geliyor ama sıvı gelmiyor hafif katı şekilde heralde normal Çarşamba günü kontrolümüz var hayırlısı bakalım
Ayyy hadi hayirlisi sende sagliklica al ins yavrunu 3. Sen olcan :)))Kızlar benim üç dört gündür yeşil koyu akıntım geliyordu. Bu sabah kan geldi. Doktora gittim açılmam başlamış 1 cm. Nişanın gelmiş dedi. Üç vakte kadar doğurursun dedidua edinnn
tam kacinci haftadasin cnm masallah bebise burda yavas yavas dogumlar falan olunca iyice stres sardi beni kizlar..Benimde bugün kontrolum vardi 3 kg olmuş bebeğim çatı muayenesi yaptı bide sıkıntı yokmuş her an dogum olabilir dedi
Kaçıncı haftadasın canım ?Benimde bugün kontrolum vardi 3 kg olmuş bebeğim çatı muayenesi yaptı bide sıkıntı yokmuş her an dogum olabilir dedi
ayy canim benim hayirli olsun oncelikle inşallah bebisinde sende iyisindir kuveze falan girdimi bebisin..saglikla mutlulukla biyut bebegini..Arkadaşlar ben geçen hafta Doğum yaptım. 4 hafta kadar daha vardı. Çalışabilir raporunun son günüydü hatta. Akşam işten geldim birazda evde dinleneyim dedim ama akşamına Doğum yaptım. Çok sıkıntılı bir Doğum maceram oldu. Yoğun kanamayla hastaneye zor yetiştirildim. Önce normal Doğum bekledik çünkü sancılarımda başlamıştı. Geceye kadar sancıları çektim. Kanama olması için hiç bir durum görmedi doktor ve hala da kanama neden oluştu bilinmiyor. Normal Doğum için açılmaya bakmaları gerekiyordu. O kontrolleri canımın çok yanmasından dolayı yaptıramadım maalesef derken sezeryanads geç kalınacak olmasından dolayı mecburen sezeryana alındım ki keşke diyorum n başta alınsaymışım. Ama kanama devam ettiği için dil haplarıyla Doğuma girdim düşünün. Bitmek bilmeyen bir geceydi. Normal doğumunda sezeryanıda yaşadım anlayacağınız . Meleğimi kucağıma aldım. Darısı başınıza kızlar. Rabbim sağ Salim hayırlı Doğum yapmanızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?