NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Grupta doğumların olduğunu duyunca heyecanlanıyorum Ateş basıyor beni Uyudum uyandım ve yarın kilo nerdeyse portakal yedim nolcak benim halim bilmiyorum

Kaçıncı haftada doğurdun canım

Kızlar küçük oğlum 39'5 ateşli bu saate kadar hastane şeydik. Damar yolu açıldı serum falan derken. Önceki geceden de uykusuzdum sürekli havale olacak korkusu ile duş aldırdım. Ateş ateş şimdi lavaboya gittim iç çamaşırım açık kırmızı kan olmuş. Muhtemelen yorgunluktan kanamam oldu. Sabah erkenden doktora gidicem. Dua edin. Diğer kuzumu da babasına emanet edicem. Kendi annem İzmir'de kayınvalidem de kayınbabam geçen hafta ameliyat oldu onun yanında refakatçi. Moralim sıfır. Hastahane de hasta bakıcılara para versem benimle ilgilenirler mi annem gelene kadar. Allah büyük dördüncü sezeryanım olacak. Büyük kızım Budapeşte ye gidecek. Okuldaki halk oyunu grubu ile ona söz vermiştim gidip alışveriş yapacaktık valizini ayarlayacaktık. O da kaldı. Şu anda bunlara yazarken ağlamaktan başka bişey yapamıyorum. Dua edin bana hiçbirşey planladığım gibi olmadı.

Canım ağlama stres yapma kendine bundada vardır bir hayır Allah yardımcın olsun canım benim

Canım benim hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla bbuyutmeyi nasip etsin ya :)) darisi basimizaa etti 3. Güzel annemiz :))

kızlar bugün doktora gittim 34+6 günlük kilosu 2685 doktor normal dedi ama sizinkiler nasıldı bu haftada
Aynı hafta ve gündeyiz senle ama bilmiyorum gittigim hastane dogru olcmedigini soyluyor ultrasonda ( bakalim en yakin zamanda tekrar ozele gitmeye dusunuyorum

Hersey gonlunce olsun bitanem coook gecmis olsun insallah rabbim yavrunada sanada sifa versin dualarim seninle sizlerle

kızlar bugün doktora gittim 34+6 günlük kilosu 2685 doktor normal dedi ama sizinkiler nasıldı bu haftada
ben hafta sonu gidicem canım 36 olcam ozaman 34te gidince 2bucuk kiloyu gecmis demisti biraz kilolu demisti tam rakam soylememisti ama bakalim hafta sonu ne cikcak

hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah bizim biraz daha zamanımız var hafiften korkmuyoda değilim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…