- 9 Ağustos 2016
- 117
- 103
- 23
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.141
Kaçıncı haftada doğurdun canımArkadaşlar ben geçen hafta Doğum yaptım. 4 hafta kadar daha vardı. Çalışabilir raporunun son günüydü hatta. Akşam işten geldim birazda evde dinleneyim dedim ama akşamına Doğum yaptım. Çok sıkıntılı bir Doğum maceram oldu. Yoğun kanamayla hastaneye zor yetiştirildim. Önce normal Doğum bekledik çünkü sancılarımda başlamıştı. Geceye kadar sancıları çektim. Kanama olması için hiç bir durum görmedi doktor ve hala da kanama neden oluştu bilinmiyor. Normal Doğum için açılmaya bakmaları gerekiyordu. O kontrolleri canımın çok yanmasından dolayı yaptıramadım maalesef derken sezeryanads geç kalınacak olmasından dolayı mecburen sezeryana alındım ki keşke diyorum n başta alınsaymışım. Ama kanama devam ettiği için dil haplarıyla Doğuma girdim düşünün. Bitmek bilmeyen bir geceydi. Normal doğumunda sezeryanıda yaşadım anlayacağınız . Meleğimi kucağıma aldım. Darısı başınıza kızlar. Rabbim sağ Salim hayırlı Doğum yapmanızı nasip etsin
Kaç haftalık canımBenimde bugün kontrolum vardi 3 kg olmuş bebeğim çatı muayenesi yaptı bide sıkıntı yokmuş her an dogum olabilir dedi
Canım ağlama stres yapma kendine bundada vardır bir hayır Allah yardımcın olsun canım benimKızlar küçük oğlum 39'5 ateşli bu saate kadar hastane şeydik. Damar yolu açıldı serum falan derken. Önceki geceden de uykusuzdum sürekli havale olacak korkusu ile duş aldırdım. Ateş ateş şimdi lavaboya gittim iç çamaşırım açık kırmızı kan olmuş. Muhtemelen yorgunluktan kanamam oldu. Sabah erkenden doktora gidicem. Dua edin. Diğer kuzumu da babasına emanet edicem. Kendi annem İzmir'de kayınvalidem de kayınbabam geçen hafta ameliyat oldu onun yanında refakatçi. Moralim sıfır. Hastahane de hasta bakıcılara para versem benimle ilgilenirler mi annem gelene kadar. Allah büyük dördüncü sezeryanım olacak. Büyük kızım Budapeşte ye gidecek. Okuldaki halk oyunu grubu ile ona söz vermiştim gidip alışveriş yapacaktık valizini ayarlayacaktık. O da kaldı. Şu anda bunlara yazarken ağlamaktan başka bişey yapamıyorum. Dua edin bana hiçbirşey planladığım gibi olmadı.
Canım benim hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla bbuyutmeyi nasip etsin ya :)) darisi basimizaa etti 3. Güzel annemiz :))Arkadaşlar ben geçen hafta Doğum yaptım. 4 hafta kadar daha vardı. Çalışabilir raporunun son günüydü hatta. Akşam işten geldim birazda evde dinleneyim dedim ama akşamına Doğum yaptım. Çok sıkıntılı bir Doğum maceram oldu. Yoğun kanamayla hastaneye zor yetiştirildim. Önce normal Doğum bekledik çünkü sancılarımda başlamıştı. Geceye kadar sancıları çektim. Kanama olması için hiç bir durum görmedi doktor ve hala da kanama neden oluştu bilinmiyor. Normal Doğum için açılmaya bakmaları gerekiyordu. O kontrolleri canımın çok yanmasından dolayı yaptıramadım maalesef derken sezeryanads geç kalınacak olmasından dolayı mecburen sezeryana alındım ki keşke diyorum n başta alınsaymışım. Ama kanama devam ettiği için dil haplarıyla Doğuma girdim düşünün. Bitmek bilmeyen bir geceydi. Normal doğumunda sezeryanıda yaşadım anlayacağınız . Meleğimi kucağıma aldım. Darısı başınıza kızlar. Rabbim sağ Salim hayırlı Doğum yapmanızı nasip etsin
Aynı hafta ve gündeyiz senle ama bilmiyorum gittigim hastane dogru olcmedigini soyluyor ultrasondakızlar bugün doktora gittim 34+6 günlük kilosu 2685 doktor normal dedi ama sizinkiler nasıldı bu haftada
Hersey gonlunce olsun bitanem coook gecmis olsun insallah rabbim yavrunada sanada sifa versin dualarim seninle sizlerleKızlar küçük oğlum 39'5 ateşli bu saate kadar hastane şeydik. Damar yolu açıldı serum falan derken. Önceki geceden de uykusuzdum sürekli havale olacak korkusu ile duş aldırdım. Ateş ateş şimdi lavaboya gittim iç çamaşırım açık kırmızı kan olmuş. Muhtemelen yorgunluktan kanamam oldu. Sabah erkenden doktora gidicem. Dua edin. Diğer kuzumu da babasına emanet edicem. Kendi annem İzmir'de kayınvalidem de kayınbabam geçen hafta ameliyat oldu onun yanında refakatçi. Moralim sıfır. Hastahane de hasta bakıcılara para versem benimle ilgilenirler mi annem gelene kadar. Allah büyük dördüncü sezeryanım olacak. Büyük kızım Budapeşte ye gidecek. Okuldaki halk oyunu grubu ile ona söz vermiştim gidip alışveriş yapacaktık valizini ayarlayacaktık. O da kaldı. Şu anda bunlara yazarken ağlamaktan başka bişey yapamıyorum. Dua edin bana hiçbirşey planladığım gibi olmadı.
ben hafta sonu gidicem canım 36 olcam ozaman 34te gidince 2bucuk kiloyu gecmis demisti biraz kilolu demisti tam rakam soylememisti ama bakalim hafta sonu ne cikcakkızlar bugün doktora gittim 34+6 günlük kilosu 2685 doktor normal dedi ama sizinkiler nasıldı bu haftada
37+3 cnmKaçıncı haftadasın canım ?
37+3 cnmtam kacinci haftadasin cnm masallah bebise burda yavas yavas dogumlar falan olunca iyice stres sardi beni kizlar..
37+3 cnmKaç haftalık canım
hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah bizim biraz daha zamanımız var hafiften korkmuyoda değilim =)
bunlari oludukca nisanin sonuna kalcami hic dusunmuyorum bende heycanlaniyorum cok...Hele benim ya nisanin sonu ://
Keske kalmasam ya bende dogursam hemen okadar heycanliyim ki ilk evladim onu kucagima alip yumuk yumuk sevmek istiyorumbunlari oludukca nisanin sonuna kalcami hic dusunmuyorum bende heycanlaniyorum cok...
aynen benimde ilk bebegim hem kucagima almak istiyorum bi yandanda tamamlasin iyice gelisimini diyorum oglusum saglicakla alalim hepimiz kucamizaKeske kalmasam ya bende dogursam hemen okadar heycanliyim ki ilk evladim onu kucagima alip yumuk yumuk sevmek istiyorum
Amin amin canimaynen benimde ilk bebegim hem kucagima almak istiyorum bi yandanda tamamlasin iyice gelisimini diyorum oglusum saglicakla alalim hepimiz kucamiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?