NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

H hesnam hayırlı uurlu olsun bebişin..sağlıkla büyütürsün inşallah...
Kızlar sanki yavaş yavaş doğum moduna girdik gb..doğumlar oldukça:) bizde dün kontrole gittik 36.haftamdayım bebişim 2880gr 50cm miş sağlığımız yerinde nst ye de girdim sancım çıkmadı..durumumuz iyi dr.um bebişin rahat dedi ama heran her şeye hazırlıklı da olalım dedi belli olmaz diyip.bende kendimi rahat hissediorum karnımda yukarda inmedi aşağı daha..ben sanırım 40.haftayı da geçecem gb gelioo:))
Bende heyecan yok hiç bişi yok bazen ne biçim anneyim diom kendime..duygusuzum ben yaa..annelik duygusu tam oluşmadı bende sanırım..sizlerin yazdıklarını okuorum heyecanınızı falan ama bende yok bunların çoğu..üzülüorum birasda...bebeğim buna üzülüomudur acaba..inşallah yanlış anlamıodur beni..sefiom karnımı konusıorumda ama duygulu değilim aman aman..

Şeninkide dogurduktan sonra olur bence ama bu duygu dünyanın en güzel duygusu hissetmeye çalış

Valla nstye girdim sancım çıkmadı çok sukur karnim zaten cok yukarida degildi ama simdi iyice asagiya dustu bakalim baya baya dogum moduna girdim simdiden daha nisan ayı olmadı ya

Arkadaşlar çok geç kalmış bir soru belki ama çatlak kremi ne kullanıyorsunuz acaba? :)

Mal
Arkadaşlar çok geç kalmış bir soru belki ama çatlak kremi ne kullanıyorsunuz acaba? :)
malesef çatlağım oldu kullandığım halde Bebek yağı kullandım badem yağı kullandım mustela kullandım yinede oldu doktorum olur dedi bu genetik bişey heralde annemde de teyzelerimde de olmuş önüne geçemedim ama aşırı olmadı

bende duslarda bebek yagi kullaniyorum badem yagi kullaniyorum ve lierac kullaniyorum 20 haftaliktan beri belki dahada onceydi tam hatirlamiyorum..genede altlarda oldu catlaklarim apandist dikisimin oralar catladi karnimin diger yerlerinde simdilik yok ama bencede genetik karnim o kadar buyukki olmasa sasarim..ailecek karnimiz hep onde gidiyor..

Merhaba hanimlar vajinam da bi ağrı oluo bazen. Ayağa kalkarken yürürken falan. Dr söyledim pek ciddiye almadı ama bi de size sorayım böyle bişi yaşayan var mi​

aynen nerem agrimiyoki bende ayni durumdayim bacak ic kaslarim sirtim belim ayakta zor yuruyorum..bebisimin cantasini bende hazirladim utuleyip kendi kiyafetlerimide aklima gelenleri bir yere koyuyorum ama canta yapmadim odayi susluycem seyleride ayarladim..

Benimde ağrıyor vajinam sirt ustu yatiyorum bebek icimde hareket ederken sanki yolu buluyo da geliyo gibi oluyo agriyo biraz çisim cok cisim

Merhaba hanimlar vajinam da bi ağrı oluo bazen. Ayağa kalkarken yürürken falan. Dr söyledim pek ciddiye almadı ama bi de size sorayım böyle bişi yaşayan var mi​
Canım bende arada bıçak saplanması gibi bişey oluyor canım çok acıyor ama anlık oluyor böyle bişey mi oluyor sanada

Vajinamda genişleme var sanki buyudu gibi git gide acılıyor gibi duruyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…