- 9 Ağustos 2016
- 117
- 103
- 23
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.161
Bende 37 +237+3 cnm
Aramızda 2 gün var canım :)Keske kalmasam ya bende dogursam hemen okadar heycanliyim ki ilk evladim onu kucagima alip yumuk yumuk sevmek istiyorum
36 daydım Can'ımKaçıncı haftada doğurdun canım
Şeninkide dogurduktan sonra olur bence ama bu duygu dünyanın en güzel duygusu hissetmeye çalışH hesnam hayırlı uurlu olsun bebişin..sağlıkla büyütürsün inşallah...
Kızlar sanki yavaş yavaş doğum moduna girdik gb..doğumlar oldukça:) bizde dün kontrole gittik 36.haftamdayım bebişim 2880gr 50cm miş sağlığımız yerinde nst ye de girdim sancım çıkmadı..durumumuz iyi dr.um bebişin rahat dedi ama heran her şeye hazırlıklı da olalım dedi belli olmaz diyip.bende kendimi rahat hissediorum karnımda yukarda inmedi aşağı daha..ben sanırım 40.haftayı da geçecem gb gelioo:))
Bende heyecan yok hiç bişi yok bazen ne biçim anneyim diom kendime..duygusuzum ben yaa..annelik duygusu tam oluşmadı bende sanırım..sizlerin yazdıklarını okuorum heyecanınızı falan ama bende yok bunların çoğu..üzülüorum birasda...bebeğim buna üzülüomudur acaba..inşallah yanlış anlamıodur beni..sefiom karnımı konusıorumda ama duygulu değilim aman aman..
Evet hayatim biz senle sona kaliyoruzAramızda 2 gün var canım :)
malesef çatlağım oldu kullandığım halde Bebek yağı kullandım badem yağı kullandım mustela kullandım yinede oldu doktorum olur dedi bu genetik bişey heralde annemde de teyzelerimde de olmuş önüne geçemedim ama aşırı olmadıArkadaşlar çok geç kalmış bir soru belki ama çatlak kremi ne kullanıyorsunuz acaba? :)
bende duslarda bebek yagi kullaniyorum badem yagi kullaniyorum ve lierac kullaniyorum 20 haftaliktan beri belki dahada onceydi tam hatirlamiyorum..genede altlarda oldu catlaklarim apandist dikisimin oralar catladi karnimin diger yerlerinde simdilik yok ama bencede genetik karnim o kadar buyukki olmasa sasarim..ailecek karnimiz hep onde gidiyor..Arkadaşlar çok geç kalmış bir soru belki ama çatlak kremi ne kullanıyorsunuz acaba? :)
Lierac ve bebek yağı. 36 dayım çatlağım olmadı cok şükürArkadaşlar çok geç kalmış bir soru belki ama çatlak kremi ne kullanıyorsunuz acaba? :)
benimde oluyor canim bence hissettigi baskidanmi yoksa doguma hazirliktanmi bilmiyorum bende soyledim doktora ama olur dedi.Merhaba hanimlar vajinam da bi ağrı oluo bazen. Ayağa kalkarken yürürken falan. Dr söyledim pek ciddiye almadı ama bi de size sorayım böyle bişi yaşayan var mi
Valla nerem ağrımadı ki bu süreçteMerhaba hanimlar vajinam da bi ağrı oluo bazen. Ayağa kalkarken yürürken falan. Dr söyledim pek ciddiye almadı ama bi de size sorayım böyle bişi yaşayan var mi
Canım bende arada bıçak saplanması gibi bişey oluyor canım çok acıyor ama anlık oluyor böyle bişey mi oluyor sanadaMerhaba hanimlar vajinam da bi ağrı oluo bazen. Ayağa kalkarken yürürken falan. Dr söyledim pek ciddiye almadı ama bi de size sorayım böyle bişi yaşayan var mi
banada anlık bicak daplanmasi gibi cnm oluyoCanım bende arada bıçak saplanması gibi bişey oluyor canım çok acıyor ama anlık oluyor böyle bişey mi oluyor sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?