NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar bebişin kafası aşağıda ya o da baskı yapıo vajinaya..ayrıca ne konuşuoduk rahim kasılıo doğuma die..yani Biraslanannesi anlican bunların hepsi normal... bende bazen vajinam çekiliyo gb de oluo, bazen bıçak saplanıo gb ani bi ağrı girio ama ben hepsi normal diyip öyle karşılıorum her şeyi..
Gelirse bebiş baş tacı ama ben zmnından önce bilinçaltıma kötü bişi koymadım.yani bebeğim 40.haftasını tamamlicak die koşullandırdım hep hayırlısı tabi..iyi düşünelim iyi olsun:)

amanin masallah bebisine..ben strese giriyorum siz boyle yazinca napicam diye..insallah saglicakla kucagina al canim benimde cumartesi kontrol bakalim ne cikcak

Doktor 2.300gr dedi çok buyumemis dedi böyle devam ederse 1-2 haftaya sezaryen dedi çok moralim bozuk kızlar 35+5 teyim
canim moralini hic bozma onemli olan cok kilolu olmasi degil saglikli olmasi dogduktan sonra bakimla buyur kilo alir zaten yigenim 1kilo dogdu 2ay kuvezden sonra bize verdiklerinde 1bucuk kiloydu onu bile buyuttuk bi gorsen simdi yasitlarindan buyuk duruyor..sen bu iki haftada yediklerine dikkat et kendine iyi bak protein agirlikli beslen et balik ye sut ic bolbol muz ye ceviz badem bunlari tuket Allahin izniyle saglikla gelsin bebisin canim

Doktor yediklerinDen de etkilenmez bu saatten sonra. plasenta gecirgenligini kaybettiyse Ne kadar yesen de değişmez dedi hakkimizda hayirlisi umarım sağlıkla doğar da bunları unuturum

Doktor yediklerinDen de etkilenmez bu saatten sonra. plasenta gecirgenligini kaybettiyse Ne kadar yesen de değişmez dedi hakkimizda hayirlisi umarım sağlıkla doğar da bunları unuturum
anladim cnm insallah saglikla gelir merak etme haftamiz iyi artik oyleyse bile dogduktan sonra sen onu buyutursun tontis yaparsin merak etme strese girme hic bebisinde hisseder..

Sağlıklı olsun gerisi çok da önemli deil aslında..bunu dr.lar sezeryan kolay ya ona yönlendirmek için yapıolar korkutuolar biraz bizi bana öle gelio...
Sağlıkla gelsinlerde varsın 300 500gr hatta 1kg eksik olsun..zayıf olaalar dahi çabuk toparlanırlar..psiolojimizi bozmayalım:)

Kaç haftalıktın canım sen?

Moralinizi bozmayın kızlar gerçekten önemli olan kilo degil sağlık doğduğunda zaten besler buyuturuz sağlıklı olsunlar 36. Haftadan sonra sıkıntı yok zaten 2 kilo bile iyi ne kadar kucuk dogup da simdi tosun olanlar var Rabbim hepimize hayırlı guzel dogumlar nasib etsin

Öyle bişey olmaz her doktor doktor degil canım ona bakılırsa ben son haftalardayım doktor daha 200&300 grm arası daha alır sesi sen muz ye süt iç ve balık ve çorba bebeğe en çok kilo aldıran şeymiş bunları Tüket öğünlerini arttır ben alcağına inanıyorum

Çocuga kilo aldıran en buyuk seyde su bol bol su iç arkadaşım

Kaç haftalık tatlım iyi 3 kiloyu bulmuşsun ohhh ne güzel

37 hafta 3 günlük sen canım
35 teyit daha ve bel fıtığım yüzünden çok ağrı çekiyorum. Günlerdir zor yürüyorum. Hiçbir şey yapamıyor doktorlar. En erken zamanda doğurmayı ve acilen bel tedavime başlamayı ümit ediyorum. Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamaya nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…