- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.181
Anlık değil canım benimki sanki birinden tekme yemiş gibi bi ağrı oluo bazı gunlerCanım bende arada bıçak saplanması gibi bişey oluyor canım çok acıyor ama anlık oluyor böyle bişey mi oluyor sanada
Aynısı bendede oluyor normal bişey bebeğin kafası pelvik bölgeye baskı yaptığı içinMerhaba hanimlar vajinam da bi ağrı oluo bazen. Ayağa kalkarken yürürken falan. Dr söyledim pek ciddiye almadı ama bi de size sorayım böyle bişi yaşayan var mi
canim moralini hic bozma onemli olan cok kilolu olmasi degil saglikli olmasi dogduktan sonra bakimla buyur kilo alir zaten yigenim 1kilo dogdu 2ay kuvezden sonra bize verdiklerinde 1bucuk kiloydu onu bile buyuttuk bi gorsen simdi yasitlarindan buyuk duruyor..sen bu iki haftada yediklerine dikkat et kendine iyi bak protein agirlikli beslen et balik ye sut ic bolbol muz ye ceviz badem bunlari tuket Allahin izniyle saglikla gelsin bebisin canimDoktor 2.300gr dedi çok buyumemis dedi böyle devam ederse 1-2 haftaya sezaryen dedi çok moralim bozuk kızlar35+5 teyim
Doktor yediklerinDen de etkilenmez bu saatten sonra. plasenta gecirgenligini kaybettiyse Ne kadar yesen de değişmez dedi hakkimizda hayirlisi umarım sağlıkla doğar da bunları unuturumcanim moralini hic bozma onemli olan cok kilolu olmasi degil saglikli olmasi dogduktan sonra bakimla buyur kilo alir zaten yigenim 1kilo dogdu 2ay kuvezden sonra bize verdiklerinde 1bucuk kiloydu onu bile buyuttuk bi gorsen simdi yasitlarindan buyuk duruyor..sen bu iki haftada yediklerine dikkat et kendine iyi bak protein agirlikli beslen et balik ye sut ic bolbol muz ye ceviz badem bunlari tuket Allahin izniyle saglikla gelsin bebisin canim
anladim cnm insallah saglikla gelir merak etme haftamiz iyi artik oyleyse bile dogduktan sonra sen onu buyutursun tontis yaparsin merak etme strese girme hic bebisinde hisseder..Doktor yediklerinDen de etkilenmez bu saatten sonra. plasenta gecirgenligini kaybettiyse Ne kadar yesen de değişmez dedi hakkimizda hayirlisi umarım sağlıkla doğar da bunları unuturum
Inşallah canim cok sağolasın Allah razı olsunanladim cnm insallah saglikla gelir merak etme haftamiz iyi artik oyleyse bile dogduktan sonra sen onu buyutursun tontis yaparsin merak etme strese girme hic bebisinde hisseder..
Kaç haftalıktın canım sen?Bugün kontrolden geldim 3 kg 60 grm olmuş boyunda 50.6 cm dedi nts de sancı çıkmadı ama bebeğin kafası bayagı aşagıya inmiş 1 veya 1.5 haftaya kadar Doğum yaparsın dedi kanama su gelmesi veya sancı olursa direk gel dedi
Öyle bişey olmaz her doktor doktor degil canım ona bakılırsa ben son haftalardayım doktor daha 200&300 grm arası daha alır sesi sen muz ye süt iç ve balık ve çorba bebeğe en çok kilo aldıran şeymiş bunları Tüket öğünlerini arttır ben alcağına inanıyorumDoktor yediklerinDen de etkilenmez bu saatten sonra. plasenta gecirgenligini kaybettiyse Ne kadar yesen de değişmez dedi hakkimizda hayirlisi umarım sağlıkla doğar da bunları unuturum
37 hafta 3 günlük sen canımKaç haftalıktın canım sen?
Ben saf zeytinyağı sürüyorumArkadaşlar çok geç kalmış bir soru belki ama çatlak kremi ne kullanıyorsunuz acaba? :)
Kaç haftalık tatlım iyi 3 kiloyu bulmuşsun ohhh ne güzelBugün kontrolden geldim 3 kg 60 grm olmuş boyunda 50.6 cm dedi nts de sancı çıkmadı ama bebeğin kafası bayagı aşagıya inmiş 1 veya 1.5 haftaya kadar Doğum yaparsın dedi kanama su gelmesi veya sancı olursa direk gel dedi
35 teyit daha ve bel fıtığım yüzünden çok ağrı çekiyorum. Günlerdir zor yürüyorum. Hiçbir şey yapamıyor doktorlar. En erken zamanda doğurmayı ve acilen bel tedavime başlamayı ümit ediyorum. Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamaya nasip etsin37 hafta 3 günlük sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?