NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

amin canim bende belimden arada sorun yasardim hic gitmedim ama profesyonel bi doktora gecistirdim hep benimde agirligi artik cok oldugu icin heralde agri yapiyor minisim belimde doguncada buyudukce mecbur kaldircan kucaginda bakalim ozaman nolcaz

amin canim bende belimden arada sorun yasardim hic gitmedim ama profesyonel bi doktora gecistirdim hep benimde agirligi artik cok oldugu icin heralde agri yapiyor minisim belimde doguncada buyudukce mecbur kaldircan kucaginda bakalim ozaman nolcaz
İğne ve fizik tedavi gerekiyor yine sanırım. En çok da onu düşünüyorum yabu haftaya kadar o kadar eğlenceli ve güzel bir hamilelik geçirdim ki kendi kendime nazar değdirdim inan.. Allah yardımcımız olsun

Sen nereye gidiyorsun?
bende ali acara'a bir kere gittim ama onun öğrencisiymiş narin türkmen var oan gidiyorum ama doğumu normal olursa inşallah renginde yapmayı düşünüyorum. ilk bebeğim ve normal doğumda birde doğum koçum var onunla bizi medicana kabul etmiyor ama selçuklu kabul ettiği için oraya gidcceğim inşallah...

34+2 bugün saglik ocagi kontrolone gittim kan testini gosterdim kanımın dusuk oldugunu soyledi... 2 hafta sonra bana gel sana ben test yapicam dedi. Ultroson gelmiş baktı baktı sana gel dedim ama 2 haftaya doğum yapabilirsin dedi bebegin kafasi baya asagiya inmis. Kilomuzu tam olcmedi malesef. Bakalim herseyin hayirlisi hemen hastaneye gidicem birde orda sorcam

bizde ilişki serbest hatta hergün bile olabilr dedi hem doktorum hem doğum koçum bu kolay açılmayı saglıyormuş... çatı muayenesi de yok yapmıyorlar... bizde durum böyle

Sağlık ocağına fazla güvenme bebeğim saçma saçma yorumlar yapıyorlar sen kendi doktoruna git benim 10 günüm kaldı

Tabikide doktorun dediğine göre ama 38 haftayı bitirsin öyle istiyorum birazda korkuyorum açıkçası nasıl yencem bu duyguyu bilemiyorum bi yandanda yavruma kavuşmayı çok istiyorum

Sağlık ocağına fazla güvenme bebeğim saçma saçma yorumlar yapıyorlar sen kendi doktoruna git benim 10 günüm kaldı
Kendj doktorum kendi havasında valla saglik ocagindaki cok iyi ama benle iyi ilgileniyo zaten karnim asagiya baya dusmu ama icim rahat etmiyor gittigim ozel bir klinik var oraya gidicem insallah hayirlisi olsun herseyin

Tabikide doktorun dediğine göre ama 38 haftayı bitirsin öyle istiyorum birazda korkuyorum açıkçası nasıl yencem bu duyguyu bilemiyorum bi yandanda yavruma kavuşmayı çok istiyorum
Herseyin hayirlisi olsun hayatim o anin guzelligini dusun onu yumuk yumuk kucaginda tutucagini ah ahh ne guzel sey yaa

Kendj doktorum kendi havasında valla saglik ocagindaki cok iyi ama benle iyi ilgileniyo zaten karnim asagiya baya dusmu ama icim rahat etmiyor gittigim ozel bir klinik var oraya gidicem insallah hayirlisi olsun herseyin
Devlet mi özel mi gidiyorsun canım

Herseyin hayirlisi olsun hayatim o anin guzelligini dusun onu yumuk yumuk kucaginda tutucagini ah ahh ne guzel sey yaa
Vallha hayırlısı olsun sağlıklı alalım kucağımıza dogurduktan sonrada konuşalım burda bitmesin konuşma bu seferde Bebek bakımı vb

Devlet mi özel mi gidiyorsun canım
Devlete gidiyorum normalfe hayatım ama ara sira gittigim cok guzel ozel bi hastane var bana cok guzel detayina kadar herseyi soyluyor ilgileniyo ona gtmek istiyorum birde bugun ben camasirimda cok cok az acik rennkte bi leke farkettim kan gibi yani ve mukua gibi akintimda gelmis baya biraz korktum

Vallha hayırlısı olsun sağlıklı alalım kucağımıza dogurduktan sonrada konuşalım burda bitmesin konuşma bu seferde Bebek bakımı vb
Ooo uykusuz gecelerde burdayiz anneler birbirimizden kopmasak cok iyi olur birbirimizi bilgilendiriyoruz cok iyi oluyo

Bebeğim ozaman direk git bi sor öğren hangi şehirdesin

Kizlar pardon 35+3 üm yanlış yazmışım başim okadar agriyo catliyoki anlatamam

Kizlar pardon 35+3 üm yanlış yazmışım başim okadar agriyo catliyoki anlatamam
2 gün önce benimde öyle 2 gün geçmedi başımın agrısı ilaçta almak istemedim en sonunda dayanamadım doktorumu aradım parol alabilirsin bişey olmaz dedi aldım ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…