NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

2 gün önce benimde öyle 2 gün geçmedi başımın agrısı ilaçta almak istemedim en sonunda dayanamadım doktorumu aradım parol alabilirsin bişey olmaz dedi aldım ama dayanamadım
Valla kardeşim çatlıyo 2 gündur başım zonk zonk şakak kemigimin oldugu yerler ooo

Sende öylesin canım keşke başta fark etseydim sonradan katıldım ama çok iyi geldi bana hepiniz birbirinizden güzel insanlarsınız ve en büyük şey Harika annelersiniz
Yaşım beni korkutudu acaba hemen yapmasamiydim diye bakabilirmiyim ona guzel anne olur muyum diye ama cok sukur o korkum kalmadi cocuklari cok seviyorum simdiden herseyi olsun istiyorum herseyini aliyorum kendime bile hic almiyorum benim gibi kokos birisi kendinden gecti

Yaşın kaç canım

Vallaha bende öyle bende çok süslüyümdür ama şimdi eser bile kalmadı Hamile kaldım bi kaç kıyafet aldım başka hiç bişey hep ona hep ona

Vallaha bende öyle bende çok süslüyümdür ama şimdi eser bile kalmadı Hamile kaldım bi kaç kıyafet aldım başka hiç bişey hep ona hep ona
Aman onun herşeyi olsunda benim olmasada olur gerçekten şimdiden araştriyorum ana sinifi ogretmenligi yaptigim icin biraz rahatim egitimde gormustum 6 ay kadar ama hala hergun yeni seyler igreniyorum

Önemli olan yaş degil bence kişideki olgunluk olduğunu düşünüyorum ve hepte genç anne olmak istemişimdir Allah'ıma şükürler olsun ki aratmadı emin olki Harika anneler olucak bizden inanıyorum buna

Sen çocuk gelişim okudun heralde tecbürelisin bence
Valla tabiki yas degil kisideki olgunluk onemli bende erken anne olmak cok istedim ama yinede dusundum evlat olumca :)) benim esim cocukluk arkadasimdi 7 yasimdan beri hayatimda diyim :)) evlendik 1 sene olcak nisan 16da.. yok ben cocuk gelisim kursuna gittim 6 ay kadar kurs gordum ama lise dersleri gordum yani normalde imamhatip mezunuyum... bu sene sinava girmedim onumuzdeki seneye hazirlaniyorum :))

Ay ne kadar güzel çocukluk aşkı Harika ya maşallah nazar değmesin Aşkınız ve sevginiz minik oğlunuzla iyice büyüsün inş

Aman onun herşeyi olsunda benim olmasada olur gerçekten şimdiden araştriyorum ana sinifi ogretmenligi yaptigim icin biraz rahatim egitimde gormustum 6 ay kadar ama hala hergun yeni seyler igreniyorum
Şeymacımmm bende anaokulu öğretmeniyim :))))

Kendime nazar ettim :))) kilo almadim almadim dedim toplam 20 kilo aldim ustunede daha alirim :)) ama hala ayno gibi duruyorum biraz gobek ve popo disinda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…