- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.221
Valla kardeşim çatlıyo 2 gündur başım zonk zonk şakak kemigimin oldugu yerler ooo2 gün önce benimde öyle 2 gün geçmedi başımın agrısı ilaçta almak istemedim en sonunda dayanamadım doktorumu aradım parol alabilirsin bişey olmaz dedi aldım ama dayanamadım
Yaşım beni korkutudu acaba hemen yapmasamiydim diye bakabilirmiyim ona guzel anne olur muyum diye ama cok sukur o korkum kalmadi cocuklari cok seviyorum simdiden herseyi olsun istiyorum herseyini aliyorum kendime bile hic almiyorum benim gibi kokos birisi kendinden gectiSende öylesin canım keşke başta fark etseydim sonradan katıldım ama çok iyi geldi bana hepiniz birbirinizden güzel insanlarsınız ve en büyük şey Harika annelersiniz
Hamilelikte baş agrısı kan değerinin düşüklügündendr kaynaklanıyormuş ilaç alsana yarım parol iyi gelirValla kardeşim çatlıyo 2 gündur başım zonk zonk şakak kemigimin oldugu yerler ooo
Yaşın kaç canımYaşım beni korkutudu acaba hemen yapmasamiydim diye bakabilirmiyim ona guzel anne olur muyum diye ama cok sukur o korkum kalmadi cocuklari cok seviyorum simdiden herseyi olsun istiyorum herseyini aliyorum kendime bile hic almiyorum benim gibi kokos birisi kendinden gecti
Aldim dayanamadim ama fayda etmediHamilelikte baş agrısı kan değerinin düşüklügündendr kaynaklanıyormuş ilaç alsana yarım parol iyi gelir
19 yaşımYaşın kaç canım
Aman onun herşeyi olsunda benim olmasada olur gerçektenVallaha bende öyle bende çok süslüyümdür ama şimdi eser bile kalmadı Hamile kaldım bi kaç kıyafet aldım başka hiç bişey hep ona hep ona
AA bende 19 yaşındayım 97 sin galiba19 yaşım
Aynen 97 liyimAA bende 19 yaşındayım 97 sin galiba
Evet bende gıda okudum staja başladım eşimle tanıştım tarım bakanlığında sevdik evlendik işte sonra durumlar burda işte ☺Aynen 97 liyimsonunda yasitimi buldum ahaha
Valla tabiki yas degil kisideki olgunluk onemli bende erken anne olmak cok istedim ama yinede dusundum evlat olumca :)) benim esim cocukluk arkadasimdi 7 yasimdan beri hayatimda diyim :)) evlendik 1 sene olcak nisan 16da.. yok ben cocuk gelisim kursuna gittim 6 ay kadar kurs gordum ama lise dersleri gordum yani normalde imamhatip mezunuyum... bu sene sinava girmedim onumuzdeki seneye hazirlaniyorum :))Sen çocuk gelişim okudun heralde tecbürelisin bence
Ay ne kadar güzel çocukluk aşkı Harika ya maşallah nazar değmesin Aşkınız ve sevginiz minik oğlunuzla iyice büyüsün inşValla tabiki yas degil kisideki olgunluk onemli bende erken anne olmak cok istedim ama yinede dusundum evlat olumca :)) benim esim cocukluk arkadasimdi 7 yasimdan beri hayatimda diyim :)) evlendik 1 sene olcak nisan 16da.. yok ben cocuk gelisim kursuna gittim 6 ay kadar kurs gordum ama lise dersleri gordum yani normalde imamhatip mezunuyum... bu sene sinava girmedim onumuzdeki seneye hazirlaniyorum :))
Amiiin kuzum hepimiz icin ayni dilekler dualar :)) kac haftasin suan senAy ne kadar güzel çocukluk aşkı Harika ya maşallah nazar değmesin Aşkınız ve sevginiz minik oğlunuzla iyice büyüsün inş
Ay bende diyorum ki aramızda 2 gün Yok muydu bu işte bi yanlışlık varKizlar pardon 35+3 üm yanlış yazmışım başim okadar agriyo catliyoki anlatamam
Şeymacımmm bende anaokulu öğretmeniyim :))))Aman onun herşeyi olsunda benim olmasada olur gerçektenşimdiden araştriyorum ana sinifi ogretmenligi yaptigim icin biraz rahatim egitimde gormustum 6 ay kadar ama hala hergun yeni seyler igreniyorum
Ayy ne kadad guzeeeelŞeymacımmm bende anaokulu öğretmeniyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?