- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.241
Valla citcitli badi al canim onu ileride citcitinida acabiliyosun atlet gibi... tulum aldim ben ama cok fazla alma alicaksan bile bacagi acik al canim bi kac tane corap al ama biraz daha eldivenin olsunHayırlı Cumalar kızlar Daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama bebeginize 0-3 ay boydan neler aldiniz .Ben sadece 3 adet çıtçıtlı body ,2 tulum,4 cift corap ve 3 başlık. Yeter mi ki?!Çünkü herkes diyoki çok eşya almayın çabuk büyüyorlar falan.Yardımcı olursanız sevinirim.Yorumlarınızı bekliyorum ...
37 +6 günlük canımAmiiin kuzum hepimiz icin ayni dilekler dualar :)) kac haftasin suan sen
Ayyy çok yakın doğum yaa :)) ne guzeeel37 +6 günlük canım
Teşekkürler canım. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Valla citcitli badi al canim onu ileride citcitinida acabiliyosun atlet gibi... tulum aldim ben ama cok fazla alma alicaksan bile bacagi acik al canim bi kac tane corap al ama biraz daha eldivenin olsun
Rica ederim amin canim hepimize insallahTeşekkürler canım. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
canim karnin kasilip semsert oluyorsa erken dogum kasilmasi demek benim bayadir var onun icin adalat kullaniyorum kasilmalari onlesin diye istersen bi doktora gorun o ilac falan verir kasilmaysa ishalin icinde magnezyum yapabilir ama onuda danis istersen..Kızlar merhaba 35+5 teyim afedersiniz ishal olmuşum bi elma bile yesem kendimi zor tuvalete atıyorum bebeğim de 2680 gr ve ufak da sancılarım oluyor bebeğim midemde toplandı kasıldı sabahtan bu yana neden olabilir bu normal mi? Fikri olan
Erken doğum riskim vardı geçen hafta bi Çarşamba bi gece kaldım durdurdular dünde normal randevum vardı nst de yapıldı çıkmadı sancı o dediğin ilaçtan da vermedi canım ben kendim mi alsam eczaneden acaba?canim karnin kasilip semsert oluyorsa erken dogum kasilmasi demek benim bayadir var onun icin adalat kullaniyorum kasilmalari onlesin diye istersen bi doktora gorun o ilac falan verir kasilmaysa ishalin icinde magnezyum yapabilir ama onuda danis istersen..
eger vermediyse alma cnm nolur nolmaz sonucta nasil etki yapcak bilemeyiz ben 5. ayimdan beri kullaniyorum sen bir baska doktora gorun istersen..Erken doğum riskim vardı geçen hafta bi Çarşamba bi gece kaldım durdurdular dünde normal randevum vardı nst de yapıldı çıkmadı sancı o dediğin ilaçtan da vermedi canım ben kendim mi alsam eczaneden acaba?
Doktorum bulunduğum yerdeki en iyi doktor aslında sabaha kadar geçmezse gidicem artık sağol cevapların için canımeger vermediyse alma cnm nolur nolmaz sonucta nasil etki yapcak bilemeyiz ben 5. ayimdan beri kullaniyorum sen bir baska doktora gorun istersen..
ozaman bi bildigi vardir canim herkesi bunyesi farkli bide her kasilma bir degil sonucta Allahim seninde hepimizinde bebislerini ve bizi korusun..Doktorum bulunduğum yerdeki en iyi doktor aslında sabaha kadar geçmezse gidicem artık sağol cevapların için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?