NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Hayırlı Cumalar kızlar Daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama bebeginize 0-3 ay boydan neler aldiniz .Ben sadece 3 adet çıtçıtlı body ,2 tulum,4 cift corap ve 3 başlık. Yeter mi ki?!Çünkü herkes diyoki çok eşya almayın çabuk büyüyorlar falan.Yardımcı olursanız sevinirim.Yorumlarınızı bekliyorum ...

Valla citcitli badi al canim onu ileride citcitinida acabiliyosun atlet gibi... tulum aldim ben ama cok fazla alma alicaksan bile bacagi acik al canim bi kac tane corap al ama biraz daha eldivenin olsun

Valla citcitli badi al canim onu ileride citcitinida acabiliyosun atlet gibi... tulum aldim ben ama cok fazla alma alicaksan bile bacagi acik al canim bi kac tane corap al ama biraz daha eldivenin olsun
Teşekkürler canım. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

kizlarr nasilsiniz bugun doktora gittim tam 36 haftaligim bugun bebiskom 3kiloyu gecmis dedi ultrason farkindan 3 kilo diyebiliriz dedi..olcumleri 37 haftalik gozukuyor gobek kafa bacak boy olarak bisey demedi hersey yolunda ama kasilmalar icin ilaclara devam edicekmisim 2 hafta daha tutmamiz lazim sonrasinda gelirsede buyursun gelsin dedi..bakalim azicik tontis olcakmis bebiskom 34.haftada gittigimde 2bucuktu iki haftada 500 gram almis minnos..seker dikkat et beslenmene cok kilo alma dedi ama bakalim..haftaya nstye giricem sonrasinda kontroller falan bakalim..sizler ne durumdasiniz..

Bende 36.haftamdayım 2gğn önce kontrole gittim 2900gr benim bebişte..değerlerimiz normal bizimde nst de sancım çıkmadı biz 40 ı zorlarız gb me gelio...bebişim rahat sanırım çıkmaya niyetli deil maşallah bende hazır değilim ztn:)).daha hazırlıklar bitmedi ew, temizlik falan çok işim var çook

Kızlar merhaba 35+5 teyim afedersiniz ishal olmuşum bi elma bile yesem kendimi zor tuvalete atıyorum bebeğim de 2680 gr ve ufak da sancılarım oluyor bebeğim midemde toplandı kasıldı sabahtan bu yana neden olabilir bu normal mi? Fikri olan

canim karnin kasilip semsert oluyorsa erken dogum kasilmasi demek benim bayadir var onun icin adalat kullaniyorum kasilmalari onlesin diye istersen bi doktora gorun o ilac falan verir kasilmaysa ishalin icinde magnezyum yapabilir ama onuda danis istersen..

Erken doğum riskim vardı geçen hafta bi Çarşamba bi gece kaldım durdurdular dünde normal randevum vardı nst de yapıldı çıkmadı sancı o dediğin ilaçtan da vermedi canım ben kendim mi alsam eczaneden acaba?

eger vermediyse alma cnm nolur nolmaz sonucta nasil etki yapcak bilemeyiz ben 5. ayimdan beri kullaniyorum sen bir baska doktora gorun istersen..

eger vermediyse alma cnm nolur nolmaz sonucta nasil etki yapcak bilemeyiz ben 5. ayimdan beri kullaniyorum sen bir baska doktora gorun istersen..
Doktorum bulunduğum yerdeki en iyi doktor aslında sabaha kadar geçmezse gidicem artık sağol cevapların için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…