NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Canım bebeğim iki hafta önce doğdu. Dört gündür evdeyiz ve nerdeyse her gün 3-4 tulum ve badi yıkıyorum. Benimki prematüre diye belki bianda küçük gelmeyexek kıyafetler ama gerçekten çabuk kirleniyor kıyafetleri. Kusuyorlar kakaları ya da çişleri geliyor vs va illa bişi oluyor. Sen bence bi iki tane daha al badi ve tulum

Kızlar 36. Haftada 2 350 gr kiloda bebeğim hem kendi Doktorum hem de fakültede profesöre gittim 37 den sonra sezeryan la alabiliriz diyor riske atmayalım iyi beslenemiyor diyorlar. Benim de canım çok sıkkın normal olsun gününde olsun istiyorum napcam bilemedim yarın bi de doğum hastanesine gitcem bakalım o ne dicek sezeryan olmak istemiyorum cunku

Benimde 36.haftam 2900 nie öle dioki dr.lar 500gr var arada ve benim dr gayet iyi dedi bilemiorum canım inanki sabahları muz ye tahinpekmez ye ne bilim sütünü proteinli şeler ye bana kalsa o kadar da kötü deil yani..ama bide doğum hastanesine git ne dicekler bakalım

Aslında yarım kilo az bi kilo değil benim 34. Cü haftada 2.400 dü. Doktorlar beslenemiyor dediyse muhtemelen doppler diyorlar sanırım besin akışını inceliyorlar ya onda sıkıntı olabilir. Yine sen bi kaç görüş daha al ama yinede doktorun ne diyorsa dinle bence canım

Kızlar iyi akşamlar bugün çok sık aralıklarla özellikle yürürken vajinamda bıçak saplanması gibi ani bişey girdi daha önce de oldu ara ara ama bugün ilk defa bu kadar sık oldu. Çok fena bişey ya. Yaşayan var mı hiç ???

cnm benimde oluyorda surekli degil yorulunca yuruyunce oluyor..dinlenince azaliyor

Kızlar mide yanmam için doktordan hiç ilaç istemedim ama hamilekikte kullanılan gaviscon ve rennie ilaci var kullanan arkadaslarim var olculu bir sekilde kullanmiyolar mideleri yandigi anda iciyorlardi bitkisel oldugu icin kesinlikle zarari yokmus bilgisi olan yada doktoru su olducude veren bu ilaclari kullanan varmi aranizda

Canım Doktorum verdi ama şuan için sıkıntım Yok o yüzden kullanmıyorum ama Doktorum bana her yandığında rennie çiğneme kullanabilirsin demişti. Ama uzun süre tesir ediyor hemen de geçiriyor çok sık almana gerek bile kalmıyor

Bana gaviscon dan daha iyi geldi rennie hayatım ama tesiri bir saat ancak suruyor bende gunde 3-4 kere kullaniyorum yani dün sabahtan beri 8 tane icmisimdir kullanan arkadaslarimda boyle iciyolardi cok sık

Bana gaviscon dan daha iyi geldi rennie hayatım ama tesiri bir saat ancak suruyor bende gunde 3-4 kere kullaniyorum yani dün sabahtan beri 8 tane icmisimdir kullanan arkadaslarimda boyle iciyolardi cok sık
Sık kullanmanın zararı olduğunu sanmıyorum hatta Doktorum bana intihar bile edebilirsin sorun olmaz diyerek latife etmişti

Sağol canım. Haftasonu iki tane daha aldım. Bu arada benim de bebeğim küçük görünüyordu 36.haftada.doktor 34.haftalık gibi görünüyor dedi.bakalım hayırlısı :)

ayy cnm bebisini aldin alistiniz bile minnoslla bizde sabirsizlikla bekliyoruz kucamiza alcamiz zamani iyisinizdir insallah

K Konsantreniz canım evinize gecmenize çok sevindim ohh simdi yumus yumus bebeginlesindir bende hep rüyalarımda görüyorum ( gelsede bende yumuslasam onu :)) çok sevindim ama sizin adiniza dogum yapan ve az kalan nisan annelerine simdiden hayirli olsun diyorum Rabbim sagliklica kucagimiza alip buyutmeyi nasib etsin

Hanımlar eğer instagram kullanıyorsanız ekleyelim ordan birbirimizi :))) @seymabdussamed benim kullanıcı adım :))

kizlar hastane icin bebek sekeri yaptirdim bide bebek kurabiyesi ve cikolata yaptirmayi planliyorum ama erkenmi acaba ne kadar dayanir simdiden yaptirsammi bilemiyorum..siz neler yapcaksiniz..logusa serbeti evde verilir bildigim kadariyla siz neler dusunuyorsunuz fikir alisverisi yapalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…